De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Maritim Berlin Hotel

Stauffenbergstrasse 26, Tiergarten, Berlin, Germania 10785 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Maritim Berlin Hotel Berlin - Exterior hotel Maritim Berlin Hotel Berlin - Sală de şedinţe Maritim Berlin Hotel Berlin - Hol Maritim Berlin Hotel Berlin - Exterior hotel Maritim Berlin Hotel Berlin - Exterior hotel Maritim Berlin Hotel Berlin - Hol Maritim Berlin Hotel Berlin - Hol Maritim Berlin Hotel Berlin - Hol Maritim Berlin Hotel Berlin - Restaurant Maritim Berlin Hotel Berlin - Recepţie Maritim Berlin Hotel Berlin - Mâncare şi băutură Maritim Berlin Hotel Berlin - Restaurant Maritim Berlin Hotel Berlin - Restaurant Maritim Berlin Hotel Berlin - Restaurant Maritim Berlin Hotel Berlin - Restaurant Maritim Berlin Hotel Berlin - Balcon/Terasă
Maritim Berlin Hotel Berlin - Pub/Lounge Maritim Berlin Hotel Berlin - Pub/Lounge Maritim Berlin Hotel Berlin - Piscină Maritim Berlin Hotel Berlin - Piscină Maritim Berlin Hotel Berlin - Piscină Maritim Berlin Hotel Berlin - Sală de şedinţe Maritim Berlin Hotel Berlin - Sală de şedinţe Maritim Berlin Hotel Berlin - Sală de şedinţe Maritim Berlin Hotel Berlin - Sală de şedinţe Maritim Berlin Hotel Berlin - Sală de şedinţe Maritim Berlin Hotel Berlin - Sală de şedinţe Maritim Berlin Hotel Berlin - Facilităţi de recreere
Zona Tiergarten Număr camere: 505
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,1

din 53 opinii

Calitate-preţ
7,8
Situare
7,7
Prestaţia personalului
8,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,8
Confort/Standard Cameră
8,3
Alimentaţie/Local
7,7
Toate opiniile (53)
Sortare:
Huangchung C. Călător individual Taiwan, 24 iunie 2015
Comfortable

Room is good~
8,7
Raportaţi această recenzie
Lai P. Călător individual Hong Kong, 22 mai 2015
clean comfortable good service

clean and comfortable good service
7,7
comfortable clean and good service
Raportaţi această recenzie
Angel K. Călător în pereche Netherlands, 17 mai 2015
Enjoyed my stay in this hotel and city

Great suite, nice pool and bar
7,3
I did not had breakfast as I founf it too expensive for the small food i need in the morning. I also did not take dinner in the hotel, so can not judge.
Raportaţi această recenzie
Dinesh V. Călător pentru drum de afaceri India, 15 aprilie 2015
Will not stay again.

Room size, Bathroom size, Breakfast.
7,3
Likes: Room size, Bathroom size, Breakfast, Staff was friendly, Hotel was clean. Dislikes: No fett content mentioned on the milk in the breakfast room, only one type of milk, T.V. in the room must be 30 years old, big fat box t.v. which is not aligned in the center of the bed, Reqeusted room next o the lift, but they gave me almost end of the corridor, cheap toiletries in the bathroom, the main towel was tooooooo small and cheap quality.
Raportaţi această recenzie
Alvin P. Călător în pereche Singapore, 30 noiembrie 2014
Mediocre at best

Clean rooms, heated bathroom
4,3
The hotel is at least a fifteen minute walk to major attractions and basic amenities e.g. supermarkets. There are no amenities near the hotel. Room was underheated given it was winter. When the issue was raised, I was asked to just turn down the fan. Mattresses and pillows were too soft.
Raportaţi această recenzie
Taro Y. Călător pentru drum de afaceri Japan, 1 august 2014
Reliable hotel

Quality of the room, cleanliness of the room, facility of the meeting rooms
8,3
Mostly fine. I got into trouble twice for the safe box. The first time, I made wrong operation because the guide letter was in the box iteself and I could not see it. The second time, the buttery of lock motor became week and could not be unlocked. In both cases hotel staffs came quickly upon my call and fix the problem at once. That was really fine, and I learned how to fix the safe box.
Raportaţi această recenzie
Phil-Am J. Călător în pereche Philippines, 4 iulie 2014
Strategically located in the heart of Berlin.

Centrally located and Breakfast is superb.
10
It was a nice hotel with value for money and is centrally located to any tourist attractions. Breakfast is superb!
Raportaţi această recenzie
Thanyalak T. Călător pentru drum de afaceri Netherlands, 22 iunie 2014
Great hotel woth great service.

Great locationExperienced and friendly personelVery clean
9
Great hotel, friendly staff and very clean. I was there for a conference. All was well organized.
Raportaţi această recenzie
Arabinda S. Călător individual United Kingdom, 18 octombrie 2013
Good value for money

clean rooms, attentive staff and good food
8,7
The check in was swift and effortless. The room was very well decorated and clean. Although a kettle and ironing equipments were not in the room, those were made available as soon as asked for. The staff were very helpful and attentive. I would be very happy to return.
Raportaţi această recenzie
Ashok R. Călător individual Netherlands, 4 iulie 2013
very comfortable staying in this hotel

international atmosphere, nice rooms, quite room
7,7
i stayed for 1 night in this hotel and i must say the room was very quite and nice. Also the bathroom was big. Very nice personnal to help you with bagage. Fast Internet is charged.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Maritim Berlin Hotel BerlinMaritim Berlin Hotel Berlin - Exterior hotelMaritim Berlin Hotel Berlin - Sală de şedinţeMaritim Berlin Hotel Berlin - HolMaritim Berlin Hotel Berlin - Exterior hotelMaritim Berlin Hotel Berlin - Exterior hotelMaritim Berlin Hotel Berlin - HolMaritim Berlin Hotel Berlin - HolMaritim Berlin Hotel Berlin - HolMaritim Berlin Hotel Berlin - RestaurantMaritim Berlin Hotel Berlin - RecepţieMaritim Berlin Hotel Berlin - Mâncare şi băuturăMaritim Berlin Hotel Berlin - RestaurantMaritim Berlin Hotel Berlin - RestaurantMaritim Berlin Hotel Berlin - RestaurantMaritim Berlin Hotel Berlin - RestaurantMaritim Berlin Hotel Berlin - Balcon/TerasăMaritim Berlin Hotel Berlin - Pub/LoungeMaritim Berlin Hotel Berlin - Pub/LoungeMaritim Berlin Hotel Berlin - PiscinăMaritim Berlin Hotel Berlin - PiscinăMaritim Berlin Hotel Berlin - PiscinăMaritim Berlin Hotel Berlin - Sală de şedinţeMaritim Berlin Hotel Berlin - Sală de şedinţeMaritim Berlin Hotel Berlin - Sală de şedinţeMaritim Berlin Hotel Berlin - Sală de şedinţeMaritim Berlin Hotel Berlin - Sală de şedinţeMaritim Berlin Hotel Berlin - Sală de şedinţeMaritim Berlin Hotel Berlin - Facilităţi de recreereMaritim Berlin Hotel Berlin - Sală de fitnessMaritim Berlin Hotel Berlin - Facilităţi de recreereMaritim Berlin Hotel Berlin - PiscinăMaritim Berlin Hotel Berlin - Executive LoungeMaritim Berlin Hotel Berlin - Executive LoungeMaritim Berlin Hotel Berlin - Atracţii în apropiereMaritim Berlin Hotel Berlin - Atracţii în apropiereMaritim Berlin Hotel Berlin - Atracţii în apropiereMaritim Berlin Hotel Berlin - Atracţii în apropiereMaritim Berlin Hotel Berlin - ApartamentMaritim Berlin Hotel Berlin - ApartamentMaritim Berlin Hotel Berlin - ApartamentMaritim Berlin Hotel Berlin - ApartamentMaritim Berlin Hotel Berlin - ApartamentMaritim Berlin Hotel Berlin - ApartamentMaritim Berlin Hotel Berlin - Sală de şedinţeMaritim Berlin Hotel Berlin - BaieMaritim Berlin Hotel Berlin - Baie


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A07