De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Marrigold Hostel

11/F, Block-D ,No.8 , Chungking Mansion , 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Marrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Marrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Marrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Marrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Marrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Marrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Marrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Marrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Marrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Marrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Marrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Marrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Marrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Marrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Marrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Marrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţi
Marrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Marrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Marrigold Hostel Hong Kong - Baie Marrigold Hostel Hong Kong - Baie Marrigold Hostel Hong Kong - Interior hotel Marrigold Hostel Hong Kong - Interior hotel Marrigold Hostel Hong Kong - Interior hotel Marrigold Hostel Hong Kong - Interior hotel Marrigold Hostel Hong Kong - Interior hotel Marrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Marrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Marrigold Hostel Hong Kong - Plan Etaje
Zona Tsim Sha Tsui Număr camere: 14
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,3

din 371 opinii

Calitate-preţ
7,7
Situare
8,8
Prestaţia personalului
7,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,2
Confort/Standard Cameră
7,0
Alimentaţie/Local
5,7
Toate opiniile (371)
Sortare:
Francis D. Călător în grup Philippines, 19 iulie 2015
Better than expected!

Location, staff, value for money
8
I will recommend it to my friends!
Raportaţi această recenzie
Melisa W. Familii cu copii tineri Indonesia, 8 iulie 2015
Nice marrigold hostel

Staff, location and price.
7,3
The room was too small but it worth with the price, location very strategic but most of all love the staff named mr.sanny that being very kind n helpful. Good luck for u mr.sanny. thx 4 everything. God bless.. :)
Raportaţi această recenzie
Lenaire J. Călător în grup Philippines, 7 iulie 2015
Stay away from this hotel

Location, location, location
5,7
It was good but I'm not really satisfied. A lot of sellers offering their stuff everytime you walk inside chungking mansion. Did not feel secure inside the building because of some shady business people. Room is soooo small, even smaller in Japan. No common area, you cant leave your things after you check out, the hotel has a horrible smell. I should have listened to the prev reviews. If you have extra money better stay in Shamrock Hotel in Jordan not on this shady place. I really regret staying here.
Raportaţi această recenzie
Padsakorn K. Călător pentru drum de afaceri Thailand, 6 iulie 2015
Very nice stayed

Staff very nice , good location, room very comfortable
10
I always keep come back and stay here every time I come to Hongkong very enjoyable and feel like home so I can say this I will come back again.
Raportaţi această recenzie
Felipe M. Călător individual Chile, 21 iunie 2015
ugly and with bad smell building
3,3
You only have 2 elevators , one for pair floor numbers and the other for unpair ....you only have one elevator and there is always people so you will take like 10 minutes to go up/down . My room was with bad smell so i only stayed for one night
Raportaţi această recenzie
May G. Călător în pereche Philippines, 19 iunie 2015
budget hotel

Location, Cleanliness
9,7
I only spent a night. If you are aware of what the Chungking Massion is all about, you know what to expect.I really enjoyed the easy access to the Tsim Sha Tsui MTR station, right accross the street.
Raportaţi această recenzie
Denise M. Călător individual Canada, 17 iunie 2015
Fantastic guest house

very good service
10
Easy access and happy results to stay with smart money
Raportaţi această recenzie
Lou M. Călător în pereche Philippines, 15 iunie 2015
best staff so far

one thing that stood out were the staff, raj and specially sunny were very helpful during our stay. we felt secured during our stay because of these 2
9
Raportaţi această recenzie
Robin S. Călător în pereche United Kingdom, 12 iunie 2015
brand new hostel

Valye for money
9,7
I like cleaning room, clean bed, free wifi, tea and coffe. Friendly staff,
Raportaţi această recenzie
Gary P. Călător în pereche Hong Kong, 11 iunie 2015
Good wifi, good location good servic

good clean staff
10
Hotel is situated in an appartement building opposite to the metro exit In a posh shopping street. For Hongkong this is a cheap place to stay as long as you dont expect too much from it. Room is clean,
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Marrigold Hostel Hong KongMarrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarrigold Hostel Hong Kong - BaieMarrigold Hostel Hong Kong - BaieMarrigold Hostel Hong Kong - Interior hotelMarrigold Hostel Hong Kong - Interior hotelMarrigold Hostel Hong Kong - Interior hotelMarrigold Hostel Hong Kong - Interior hotelMarrigold Hostel Hong Kong - Interior hotelMarrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarrigold Hostel Hong Kong - Plan EtajeMarrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarrigold Hostel Hong Kong - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C04