De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Metropark Hotel

Rua de Pequim No.199, Oraşul Macau, Macao, Macau

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,9

din 69 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,0
Situare
8,2
Prestaţia personalului
8,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,0
Confort/Standard Cameră
7,7
Alimentaţie/Local
7,0
Toate opiniile (69)
Sortare:
Eric S. Călători în pereche Germany, 5 aprilie 2016
comfortable stay and very helpful staff
6
we couldn't find the free shuttle service at the Ferry terminal nor did anyone know about it there. Aside of that everything went very well. Free room upgrade, very accommodating staff, granted extended hours for late check out. We were very happy with our stay
Xiaolan X. Familii cu copii tineri China, 4 aprilie 2016
perfect and nice
6,7
it's so nice to help me upgrade to deluxe room for free. the room is clean and quiet. there is a small indoor pool which is enough for children, and the staff is so kind. the location is good, near to grand lisboa hotel if you want to enjoy the casino.
Lai S. Călători în grup Malaysia, 16 martie 2016
good location and nice room
5,3
location is good, there are few restaurant nearby the hotel
Tin C. Călători drum de afaceri Hong Kong, 10 februarie 2016
Hygienic room
4
Bed is extremely comfortable and I did enjoy the stay in Macau .
Cuiling C. Călători individuali China, 9 februarie 2016
Wonderful !

The room is really big, it's easy to go anywhere ,, so quiet.
9,7
Nice.
Meiting H. Călători în pereche China, 9 februarie 2016
Very nice hotel to stay!
6,3
I like the attitude of the girl when we checked in, very nice and provide the information very clearly. I like my staying here in Macao. Good location. Convenient shuttle bus to ferry terminal.
Kenny N. Familii cu copii tineri Singapore, 8 februarie 2016
good location & great svc

food, location & svc
8,7
Good
Leung J. Călători în pereche Hong Kong, 7 februarie 2016
Over expectation

Convenient, clean and new
7,3
The hotel is clean, the bed is comfortable, the staff are nice and helpful.
Milana R. Călători în pereche Russia, 2 februarie 2016
Good hotel
4,7
Convenient location, friendly staff, it was very cold at the night but when I asked the staff to help they sent us a heater immediately.
Jing H. Călători în pereche Singapore, 16 ianuarie 2016
Good Location & Service

Location/Service/Cleanliness
8
Always stay this hotel while travel to Macau. Location is good, the room very clean & quiet. Service also very good.
1 din 1 recenzii
Metropark Hotel MacaoMetropark Hotel Macao - Cameră de oaspeţiMetropark Hotel Macao - Cameră de oaspeţiMetropark Hotel Macao - Cameră de oaspeţiMetropark Hotel Macao - Cameră de oaspeţiMetropark Hotel Macao - Cameră de oaspeţiMetropark Hotel Macao - BaieMetropark Hotel Macao - Cameră de oaspeţiMetropark Hotel Macao - Cameră de oaspeţiMetropark Hotel Macao - Cameră de oaspeţiMetropark Hotel Macao - Interior hotelMetropark Hotel Macao - Interior hotelMetropark Hotel Macao - Interior hotelMetropark Hotel Macao - RestaurantMetropark Hotel Macao - RestaurantMetropark Hotel Macao - RestaurantMetropark Hotel Macao - RestaurantMetropark Hotel Macao - Sală de şedinţeMetropark Hotel Macao - Sală de şedinţeMetropark Hotel Macao - PiscinăMetropark Hotel Macao - DotăriMetropark Hotel Macao - Pub/LoungeMetropark Hotel Macao - HolMetropark Hotel Macao - Intrare


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C03