De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

MGM Macau

Avenida Dr. Sun Yat Sen NAPE, Oraşul Macau, Macao, Macau

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,6

din 702 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,0
Situare
8,5
Prestaţia personalului
8,9
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,2
Confort/Standard Cameră
8,7
Alimentaţie/Local
8,1
Toate opiniile (702)
Sortare:
Chingshyan Y. Călători drum de afaceri Taiwan, 24 aprilie 2016
Good
6
Good
Raportaţi această recenzie
Chingshyan Y. Călători drum de afaceri Taiwan, 23 aprilie 2016
Good
5,3
Good
Raportaţi această recenzie
Rizki A. Călători drum de afaceri Indonesia, 16 aprilie 2016
Great!
6,7
Everything is superb!
Raportaţi această recenzie
Chawalit R. Familii cu copii tineri Thailand, 14 aprilie 2016
Luxury place but service could be improved
5
Only staffs at reception are great, luxury bath room amenities( Molton brown), breakfast is just average
Raportaţi această recenzie
Isabelle C. Călători în pereche Singapore, 4 aprilie 2016
Good hotel and service
6
Everything was pretty good except that the check in is very slow. Their non smoking rooms are only available at 2pm and even when we waited till then they did not inform us that the room wasn't ready. location wise it is very conveniently located near Senado square and the other big casinos like lisboa etc.
Raportaţi această recenzie
Sin K. Călători drum de afaceri Malaysia, 27 martie 2016
nice hotel
5
I would come back again
Raportaţi această recenzie
Chan K. Călători drum de afaceri Hong Kong, 22 martie 2016
Nice and clean hotel

Good
6
Very nice hotel
Raportaţi această recenzie
Florence L. Călători în pereche Hong Kong, 29 februarie 2016
Good staff, good location, grand in the Lobby
5,7
I think the money is a bit high. Rooms are greatly designed however torn out after repeated use by mainlanders ... I found the other 4 star hotel even more clean and new than this one. Rubbish still in my trash bin even when I check in late. It's fully booked the night before yesterday, I'm forced to go for the smoking room. However, the smell is quite intoreable. I suggest your cleaners can fully open the door while tidying up the room and spray some air freshener. However, I'm very impressed by the professional attitude of the staff, bell boy, etc... Just put more effort in cleaning up the room
Raportaţi această recenzie
Chokechai L. Călători în pereche Thailand, 22 februarie 2016
Luxury hotel with casino

Room Location Casino
9
Everything is Good
Raportaţi această recenzie
Suparerk B. Familii cu copii în vârstă Thailand, 9 februarie 2016
Luxuriously designed hotel with impeccable service

Service, location, design
10
I absolutely love the MGM. The service was impeccable. They listened to comments and questions I asked and followed up on it with professionalism and speed. Absolutely luxurious design. Marble of all type used on the floors and walls. Fresh flowers..and wonderful aquarium..!
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
MGM Macau MacaoMGM Macau Macao - Interior hotelMGM Macau Macao - HolMGM Macau Macao - HolMGM Macau Macao - Interior hotelMGM Macau Macao - Cameră de oaspeţiMGM Macau Macao - Cameră de oaspeţiMGM Macau Macao - Cameră de oaspeţiMGM Macau Macao - Cameră de oaspeţiMGM Macau Macao - BaieMGM Macau Macao - Cameră de oaspeţiMGM Macau Macao - ApartamentMGM Macau Macao - Cameră de oaspeţiMGM Macau Macao - BaieMGM Macau Macao - Cameră de oaspeţiMGM Macau Macao - BaieMGM Macau Macao - Interior hotelMGM Macau Macao - Interior hotelMGM Macau Macao - PiscinăMGM Macau Macao - ApartamentMGM Macau Macao - BucătărieMGM Macau Macao - Cameră de oaspeţiMGM Macau Macao - BaieMGM Macau Macao - ApartamentMGM Macau Macao - ApartamentMGM Macau Macao - HolMGM Macau Macao - SpaMGM Macau Macao - GrădinăMGM Macau Macao - SpaMGM Macau Macao - Sală de fitnessMGM Macau Macao - Interior hotelMGM Macau Macao - HolMGM Macau Macao - Sală de şedinţeMGM Macau Macao - Sală de balMGM Macau Macao - Sală de balMGM Macau Macao - Exterior hotelMGM Macau Macao - Sală de balMGM Macau Macao - Sală de balMGM Macau Macao - Mâncare şi băuturăMGM Macau Macao - Sală de balMGM Macau Macao - Interior hotelMGM Macau Macao - RestaurantMGM Macau Macao - Interior hotelMGM Macau Macao - RestaurantMGM Macau Macao - RestaurantMGM Macau Macao - RestaurantMGM Macau Macao - Interior hotelMGM Macau Macao - Interior hotel


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A08