sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Mira de Polaris Hotel

Ventura St., Brgy. San Francisco,San Nicolas, San Nicolas, Laoag, Filipine (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Mira de Polaris Hotel Laoag - Balcon/Terasă Mira de Polaris Hotel Laoag - Coffee Shop/Cafenea Mira de Polaris Hotel Laoag - Cameră de oaspeţi Mira de Polaris Hotel Laoag - Cameră de oaspeţi Mira de Polaris Hotel Laoag - Cameră de oaspeţi Mira de Polaris Hotel Laoag - Cameră de oaspeţi Mira de Polaris Hotel Laoag - Cameră de oaspeţi Mira de Polaris Hotel Laoag - Exterior hotel Mira de Polaris Hotel Laoag - Interior hotel Mira de Polaris Hotel Laoag - Interior hotel Mira de Polaris Hotel Laoag - Interior hotel Mira de Polaris Hotel Laoag - Interior hotel Mira de Polaris Hotel Laoag - Hol Mira de Polaris Hotel Laoag - Hol Mira de Polaris Hotel Laoag - Hol Mira de Polaris Hotel Laoag - Recepţie
Mira de Polaris Hotel Laoag - Restaurant Mira de Polaris Hotel Laoag - Facilităţi de recreere Mira de Polaris Hotel Laoag - Interior hotel Mira de Polaris Hotel Laoag - Interior hotel Mira de Polaris Hotel Laoag - Recepţie Mira de Polaris Hotel Laoag - Hol
Zona San Nicolas Număr camere: 11
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,5

din 86 opinii

Calitate-preţ
8,0
Situare
7,8
Prestaţia personalului
7,5
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,3
Confort/Standard Cameră
7,4
Alimentaţie/Local
7,1
Toate opiniile (86)
Sortare:
Philip E. Familii cu copii tineri Philippines, 28 martie 2015
A budget friendly hotel

Clean Room, Budget Friendly and Nice Hotel Entrance
6,7
I should say that it was good. The a/c unit is quite new giving us a great night sleep and the bathroom is functional and clean. However, the staff didn't had the courtesy in helping us with our luggages when we check in/out of the hotel.
Bernadette M. Familii cu copii tineri Philippines, 14 februarie 2015
budget friendly

Good location and friendly staff
8
very good
Gerard S. Călător pentru drum de afaceri Philippines, 7 februarie 2015
Mira and what i saw

1. Food was good 2. Staff were excellent 3. Location was perfect
7,7
It was a pleasant stay, but i found the Showers too small and difficult . I stayed in room 203 the shower is too small. TV too small anfd placed low. Spartan rooms could use better pillows. If you ask me will i return to the hotel, yes i probably will but this time pick a better room . .
Leilani C. Familie, copii în vârstă Philippines, 19 ianuarie 2015
Dirty restroom

Nice location
4
Dirty restroom.. No hair dryers and complimentAry mineral water...leaking sinks...no shower curtain ...
Ju C. Călător în grup Malaysia, 16 ianuarie 2015
Overrated

Quiet environment,
5
Mediocre
Rex P. Familie, copii în vârstă Australia, 13 ianuarie 2015
close to airport

staff is nice, free breakfast, close to everything
8,3
i had a nice time in mira de polaris, next time i visit ilocos norte i will stay in this hotel again
Jessieca F. Călător pentru drum de afaceri Philippines, 5 decembrie 2014
not deserving for a good review

none
5
not good.
Maria L. Familie, copii în vârstă Philippines, 25 octombrie 2014
Great Location

Location is great
8,3
Very accessible to Robinsons Mall and highway, and to the airport. The staff were so nice and helpful.
Rhocella S. Familie, copii în vârstă Philippines, 23 octombrie 2014
Nice staff

Location and polite staff
6,3
The room has a smell of old stuff. Need to replace sofa.
Dodge K. Călător în pereche Philippines, 21 septembrie 2014
stay during a storm

room clealiness, accommodating staff, accessibilty
7,7
Hotel was accessible to travellers and staff were very accommodating.. Room was clean as well as the bathrooms.. I can say that price is quite high but it's worth it. :)

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Mira de Polaris Hotel LaoagMira de Polaris Hotel Laoag - Balcon/TerasăMira de Polaris Hotel Laoag - Coffee Shop/CafeneaMira de Polaris Hotel Laoag - Cameră de oaspeţiMira de Polaris Hotel Laoag - Cameră de oaspeţiMira de Polaris Hotel Laoag - Cameră de oaspeţiMira de Polaris Hotel Laoag - Cameră de oaspeţiMira de Polaris Hotel Laoag - Cameră de oaspeţiMira de Polaris Hotel Laoag - Exterior hotelMira de Polaris Hotel Laoag - Interior hotelMira de Polaris Hotel Laoag - Interior hotelMira de Polaris Hotel Laoag - Interior hotelMira de Polaris Hotel Laoag - Interior hotelMira de Polaris Hotel Laoag - HolMira de Polaris Hotel Laoag - HolMira de Polaris Hotel Laoag - HolMira de Polaris Hotel Laoag - RecepţieMira de Polaris Hotel Laoag - RestaurantMira de Polaris Hotel Laoag - Facilităţi de recreereMira de Polaris Hotel Laoag - Interior hotelMira de Polaris Hotel Laoag - Interior hotelMira de Polaris Hotel Laoag - RecepţieMira de Polaris Hotel Laoag - Hol


AS-AGWEB-3C06