De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Miramar Bangkok Hotel

Miramar Hotel 777 Mahachai Road, Wangburaphapirom, Phanakorn, China Town, Bangkok, Thailanda 10200 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restaurant Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Sală de şedinţe Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Hol Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Vedere Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Intrare Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Baie Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Interior hotel Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restaurant Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restaurant Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restaurant Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Sală de şedinţe Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Interior hotel
Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Hol Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Sală de bal Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restaurant Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Sală de şedinţe Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restaurant Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Hol
Zona China Town Număr camere: 127

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,0

din 728 opinii

Calitate-preţ
7,1
Situare
7,1
Prestaţia personalului
7,2
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,2
Confort/Standard Cameră
7,2
Alimentaţie/Local
6,4
Toate opiniile (728)
Sortare:
Francesca G. Familii cu copii tineri Italy, 2 august 2014
ottima posizione centrale

ottima posizione centrale, buono il rapporto qualità/prezzo, struttura che si presenta bene
9,3
Abbiamo soggiornato una settimana, ci siamo trovati molto bene. Abbiamo soggiornato nella junior suite, molto pulita e spaziosa. La posizione è ottima per raggiungere comodamente a piedi le principali attrazioni della città.
Raportaţi această recenzie
Andrea B. Călător în pereche Italy, 18 ianuarie 2014
buon soggiorno

vicinanza al centro, personale disponibile
7,3
Nel complesso buona struttura, arredo moderno,personale disponibile e sempre sorridente...ma un poco deludente per essere un quattro stelle...connessione disponibile solo nella hall...e mancanza di the, caffè o snack in camera che abbiamo trovato anche presso delle semplici guest house.
Raportaţi această recenzie
Piero C. Călător în pereche Italy, 20 decembrie 2011
Strada vicina molto rumorosa

Posizione buona, vicino a Chinatown
7,3
L'hotel è carino, le camere pulite, non c'è però molta scelta al buffet della colazione per gli occidentali. Chiedere il biglietto da visita all'hotel da dare ai tassisti per rientrare in albergo, perché non è molto conosciuto
Raportaţi această recenzie
Michael K. Călător pentru drum de afaceri United States of America, 1 septembrie 2015
Dreadful Stay

The best thing about the hotel was they did a bag check for my suitcase while I was at work.
3,7
The room was way overpriced. I checked in and asked for an early check in at which point I was quoted a fee to check in early. Then I get to my room and it had a stagnant old smell to it with stains on the furnishings. There were a few coplimentary bottles of water that I didnt drink. The morning of checkout I grabbed one on my way out of the room and when checking out a staff member told me if i take the water off the property then I will be charged for it! Additionally I booked for 2 adults and when my girlfriend came over the staff rang me requesting me to pay additional for my friend to which I replied I booked for 2. They sounded disappointed that I brought this up hesitantly said nevermind. I decided toook for another place the second night due to this unsatisfacory stay!
Raportaţi această recenzie
Noel B. Călător individual Ireland, 27 august 2015
You can get better ..

Not much to be honest
4,7
I'm very familiar with Bangkok over the years. This hotel is 2 star at best. Rooms look tired smell musky if that's your thing , you found your hotel. Very little around in the way of bars and rest even 7-11 is 15 mins good walk. Sukumvit is a Better option, BTS ,MRT and taxi easy to find.
Raportaţi această recenzie
Kuimu Z. Călător pentru drum de afaceri China, 11 august 2015
good
6
Acest client numai a punctat acest hotel, fără a-şi exprima vreo opinie.
Raportaţi această recenzie
Tanya H. Călător pentru drum de afaceri Australia, 17 iulie 2015
Location is pretty good

Location, staff, safety box
7,3
It was nice and pleasant hotel, but the room hardly has anything. There was no kettle , no coffee or tea packs, no soap for a 4 star Hotel. I had booked 4 nights in a suite room and for the price I am paying. They should have all these basic amenities.
Raportaţi această recenzie
Chan M. Călător individual Malaysia, 18 iunie 2015
Big Room

Room size, friendly staff
7
Nice Hotel with big room for three adults.
Raportaţi această recenzie
Defro T. Familii cu copii tineri Indonesia, 17 iunie 2015
SO STANDARD

Big room
6
Raportaţi această recenzie
Kwan K. Călător în grup Malaysia, 1 iunie 2015
Location is near to China Town

1. Convenient to by auto spare parts. 2. Near China Town. 3. Traffic not so congested.
7,7
Fine
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Miramar Bangkok Hotel BangkokMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestaurantMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Sală de şedinţeMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiMiramar Bangkok Hotel Bangkok - HolMiramar Bangkok Hotel Bangkok - VedereMiramar Bangkok Hotel Bangkok - IntrareMiramar Bangkok Hotel Bangkok - BaieMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Interior hotelMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestaurantMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestaurantMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestaurantMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Sală de şedinţeMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Interior hotelMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiMiramar Bangkok Hotel Bangkok - HolMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Sală de balMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestaurantMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Sală de şedinţeMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestaurantMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiMiramar Bangkok Hotel Bangkok - HolMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestaurantMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Sală de şedinţeMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi


AS-AGWEB-3B08