sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu

Punta Engano Lapu-Lapu, Insula Mactan, Cebu, Filipine 6015 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Vedere Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Nightclub Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Restaurant Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Hol Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Exterior hotel Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Baie Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Dotări Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Hol Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Sală de şedinţe Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Restaurant Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Grădină Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Spa Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Dotări Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Sală de şedinţe Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Cameră de oaspeţi Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Grădină
Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Sală de şedinţe Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Dotări Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Interior hotel Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Cameră de oaspeţi Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Cameră de oaspeţi Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Grădină Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Cameră de oaspeţi Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Piscină Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Sală de şedinţe Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Interior hotel Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Restaurant Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Cameră de oaspeţi
Zona Insula Mactan Număr camere: 244
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,9

din 635 opinii

Calitate-preţ
7,3
Situare
7,9
Prestaţia personalului
8,2
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,4
Confort/Standard Cameră
8,3
Alimentaţie/Local
7,4
Toate opiniile (635)
Sortare:
Stefano M. Călător în pereche Italy, 17 decembrie 2011
ottimo! Classico stile impeccabile Moevempick

tutto perfetto, camere, hotel e personale
8,3
spiaggia carina, non enorme forse, essendo in un'ansa, l'acqua ristagna un peletto troppo risultando non magnifica, ma può essere anche l'elevata concentrazione di cinesi che entrano vestiti, si accampano letteralmente in spiaggia e in piscina, buttano cartacce e buttano sigarette, a rovinare acqua e ambiente...
Sightseeing/Attractions Tip: sarà sicuramente più un punto di passaggio, in arrivo o partenza, quindi non essendo un hotel da intera vacanza, fuori non é consigliabile andare, Cebù é abbastanza inquietante, sporcizia, miseria etc..
Marynor V. Familii cu copii tineri Philippines, 16 decembrie 2014
Wonderful place

-webll trained & courteous staffs ; -amazing facilities. ; great location/clean
9,3
We had a wonderful stay in this hotel, my 4-yr old nephew enjoyed a lot, the view is amazing thus everything are just picture perfect! We'll definitely recommend Moevenpick and we'll try to comeback and stay longer!
Simon P. Călător în pereche Australia, 11 decembrie 2014
Top class

Private Beach, relax, service
9,7
It is the 2nd time for me stating there and enjoyed it once again the beach is beautiful and the hotel is so nice, the staff r so friendly and always there to help, only thing I wish the price of drinks were cheaper, but I will be back again.
Jeffrey B. Călător în grup Philippines, 30 noiembrie 2014
friendly staff and very nice place

staff events place
9,7
Id like to go back again, and this time with my girlfriend. Really, there's no place i can think of better than this.
Michelle C. Familii cu copii tineri Philippines, 29 noiembrie 2014
The Best

Staff, View and Ambiance
10
It was very relaxing.
Ian C. Călător pentru drum de afaceri Philippines, 25 noiembrie 2014
A bit too expensive in my opinion.

Comfort room, location, and food
7,3
The stay was fine. Amenities were complete however the price was too steep for the quality of service they provided. There is a lot of room for improvement.
Hoondraj B. Călător în pereche Singapore, 24 noiembrie 2014
Beautiful view & wonderful service

Service crew, breathtaking view and unbelievable breakfast spread
8,3
Ma A. Călător în grup Philippines, 23 noiembrie 2014
Weekender

Location, Ibiza and staff
10
Ian R. Călător în pereche Philippines, 23 noiembrie 2014
Good stay. Nothing spectacular.

Friendly staff, nice beach, good food (but will cost you an arm and a leg)
7,3
Hong F. Călător pentru drum de afaceri China, 22 noiembrie 2014
Only outside looks gorgeous

Private beach / Close to airport / Spacious room
5
To be honest the hotel only looks good from the outside. First for some reason this hotel is really popular among Koreans. So don't be surprised if there are people speaking Korean everywhere in the hotel. The room was spacious. I stayed in a huge suite, including 2 bedrooms + 1 living room. But after I turned on the water tap for 30 mins, I found out the bathtub was filled with YELLOW water. That was really disgusting. So I tried to call the front desk. There were totally 5 telephones in my room but none of them worked. I had to go to the lobby and asked for help. The hotel sent 2 staff to fix this but they couldn't. After all I changed to another room. The beach in the night is way too dark. And there is nothing to see around the hotel. After all it's not worth to price.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu CebuMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - VedereMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - NightclubMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - RestaurantMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - HolMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Exterior hotelMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - BaieMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - DotăriMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - HolMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Sală de şedinţeMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - RestaurantMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - GrădinăMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - SpaMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - DotăriMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Sală de şedinţeMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Cameră de oaspeţiMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - GrădinăMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Sală de şedinţeMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - DotăriMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Interior hotelMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Cameră de oaspeţiMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Cameră de oaspeţiMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - GrădinăMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Cameră de oaspeţiMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - PiscinăMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Sală de şedinţeMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Interior hotelMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - RestaurantMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Cameră de oaspeţiMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Cameră de oaspeţi


AS-AGWEB-3B08