De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailanda 10400 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Novotel Bangkok Platinum Hotel
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Sală de fitness Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Cameră de oaspeţi Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Baie Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Cameră de oaspeţi Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Cameră de oaspeţi Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hol Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Piscină Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Interior hotel Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Sală de şedinţe Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dotări Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Sală de şedinţe Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Mâncare şi băutură
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Cameră de oaspeţi Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Cameră de oaspeţi Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Cameră de oaspeţi Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Baie Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Executive Lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/Lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hol Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Centru de afaceri Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Sală de fitness Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Sală de fitness Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Intrare
Zona Pratunam Număr camere: 283
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,5

din 4015 opinii

Calitate-preţ
8,2
Situare
9,2
Prestaţia personalului
8,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,9
Confort/Standard Cameră
8,6
Alimentaţie/Local
7,6
Toate opiniile (4015)
Sortare:
Francesco P. Călător în pereche Italy, 4 februarie 2014
Buono

L'arredamento. Efficienza dei servizi.
7,3
Buono. Internet molto efficiente. Buon livello di pulizia. Posizione centrale.
Raportaţi această recenzie
Luca T. Călător în pereche Italy, 17 august 2012
Camere grandi e buona posizione per lo shopping

Camere e colazione
7,7
Un hotel molto bello e in una posizione ottimale per muoversi con i mezzi e per lo shopping. Ottima anche la colazione.
Raportaţi această recenzie
Edward W. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 27 august 2015
Worthwhile Place to Stay

Location is excellent as it is attached to Platinum. Central World is just next door and Siam Paragon is at the back of it. BTS Station is also nearby
9
Convenient and Location would be the first things that people would think of. However I was surprised that the room is quite clean, stylish and well decorated. I didn't expect that to a 4 star hotel which just adjacent to a wholesale mall. Food was also good.
Raportaţi această recenzie
Cindy O. Călător în pereche Malaysia, 24 august 2015
pleasant stay

comfortable , cleanliness , location
8
We have been staying novotel pratunam bangkok since 3 years ago. This trip is together with my family with elderly. There is some misunderstanding happened between the stay during first check in and 2nd day for breakfast. The communication was totally loss. I was a bit frustrated because I was expected in 4 stars hotel the staff English level should be able easily understand. Other than that, we are pleased with the stay there.
Raportaţi această recenzie
Cindy O. Călător în pereche Malaysia, 24 august 2015
Location

location , cleanliness, comfortable
8,7
We had a pleasant stay at novotel. To our surprise they do offer free tuk Tuk service this time. Which brings more convenient for our stay as we travel with elderly. Definitely recommend to friends or families. But we had a unpleasant experience during check in. Other than that we have no issue with the service.
Raportaţi această recenzie
Kwee L. Călător în pereche Singapore, 24 august 2015
Wonderful Stay

Location, service, cleaniness
9,7
Good. Wonderful experience with Novotel. Upon my arrival at the hotel, I was greeted by the staff by my name and escorted to the reception for check in. My bags were handed over to them and was already in my room before I entered. Very good service.
Raportaţi această recenzie
Ronara R. Călător pentru drum de afaceri Cambodia, 22 august 2015
Everything is ok. Premier Lounge staffs seem lazy

location room and breakafst
6
everything is ok.
Raportaţi această recenzie
Ronara R. Călător pentru drum de afaceri Cambodia, 22 august 2015
seem ok ok

location room and breakfast
6,7
everything is ok. 0
Raportaţi această recenzie
William C. Călător în pereche Singapore, 22 august 2015
Fantastic Hotel

good location, clean & comfortable room and friendly & helpful staff
10
Raportaţi această recenzie
Zainal A. Călător pentru drum de afaceri Singapore, 22 august 2015
Fantastic view

The polite staffs, the room view and the pool.
2
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Exterior hotelNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Sală de fitnessNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Cameră de oaspeţiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BaieNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Cameră de oaspeţiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Cameră de oaspeţiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - HolNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - PiscinăNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Interior hotelNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Sală de şedinţeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - DotăriNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Sală de şedinţeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Mâncare şi băuturăNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Cameră de oaspeţiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Cameră de oaspeţiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Cameră de oaspeţiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BaieNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Executive LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - HolNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Centru de afaceriNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Sală de fitnessNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Sală de fitnessNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - IntrareNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Sală de şedinţeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Sală de şedinţeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Sală de şedinţeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - DotăriNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Exterior hotelNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Exterior hotelNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Cameră de oaspeţiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VedereNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Cameră de oaspeţiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Atracţii în apropiereNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Exterior hotelNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - PiscinăNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - PiscinăNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - DotăriNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/Lounge


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B06