De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Novotel Citygate Hong Kong Hotel

51 Man Tung Road, Hong Kong aeroport, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Interior hotel Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Interior hotel Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Piscină Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Piscină Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţe Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţe Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de bal Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Baie Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant
Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Exterior hotel Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Grădină Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Piscină Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de fitness Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Exterior hotel Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Facilităţi de recreere Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Exterior hotel Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Apartament Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Apartament Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Apartament Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Apartament
Zona Hong Kong aeroport Număr camere: 440

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,2

din 3282 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,6
Situare
8,6
Prestaţia personalului
8,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,7
Confort/Standard Cameră
8,4
Alimentaţie/Local
7,5
Toate opiniile (3282)
Sortare:
Nicola Z. Călători drum de afaceri Italy, 18 noiembrie 2015
scalo

vicino aeroporto ma costa meno di quello dentro l'areoporto
7,7
Raportaţi această recenzie
Claudio B. Călători drum de afaceri Italy, 14 ianuarie 2011
hotel piacevole poca cortesia nel servizio

letto molto comodo
8,3
solo una notte è poco per giudicare la camera era comoda e pulita, non vi era il servizio internet probabilmente era da chiedere l'autorizzazione..
Raportaţi această recenzie
Massimo G. Călători în pereche Italy, 29 septembrie 2009
Ottimo

Tutto
10
Eccellente tappa per chi deve volare il giorno dopo.
Raportaţi această recenzie
Andina B. Familii cu copii tineri Indonesia, 2 februarie 2016
My first trip to hongkong

Strategic location, good staff, best location for shopping
8,3
Raportaţi această recenzie
Rachelle A. Familii cu copii tineri Philippines, 31 ianuarie 2016
Best hotel

Convinience, accessible and cleanliness
10
I am very satisfied, we had a great experience, my family especially my children enjoyed our stay, location is accessible and very convinient especially for us with children and infant. Overall, my rating is very satisfied and i am sure we will return again to Novotel citygate on our next visit in HK.
Raportaţi această recenzie
Odkhuu D. Familii cu copii tineri Mongolia, 29 ianuarie 2016
Hotel with good location

Big shopping Mall, close to MTR station, free shuttle bus to airport
9,3
Because we arrived in Hong Kong for short-time, we looked to stay near the airport. Since I know well the Novotel Hotel we stayed there. Hotel shuttle bus goes from the airport every 15 minutes, so no need to wait. This hotel is clean and with good location. From MTR Tung Chung Station you can reach every place in the city. On Lantau Island is also Disneyland, Big Buddha Statue. For shopping, we have access to the City Gate Outlet Mall with many famous brand shops. We were satisfied that stayed at Novotel Hotel
Raportaţi această recenzie
Leung K. Familii cu copii tineri Hong Kong, 25 ianuarie 2016
Supreme staff!

Staff, staff knowledge, staff passion
8
Hotel itself is pretty nice but thing beat the performance of the friendly staff! Their patient and knowledge put hotel in other level!
Raportaţi această recenzie
Rickard H. Familii cu copii tineri Sweden, 13 ianuarie 2016
Internet

Location, Breakfast
7
It was good BUT, have to pay for Internet in the rooms is not what I expect of a 4 star hotel 2016. I have over 90 hotel nights a year in different part of the world and to not have unclouded internet in the fee is very unusual.
Raportaţi această recenzie
Liu A. Familii cu copii tineri China, 13 ianuarie 2016
Good hotel

Value for money ,near Disney land near MTR
9,3
Great
Raportaţi această recenzie
Nancy C. Călători în pereche Canada, 11 ianuarie 2016
layover

free transfer prompt service location
7,7
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Exterior hotelNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Interior hotelNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Interior hotelNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - PiscinăNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - PiscinăNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de balNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - BaieNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Exterior hotelNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GrădinăNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - PiscinăNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de fitnessNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Exterior hotelNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Facilităţi de recreereNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Exterior hotelNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartamentNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartamentNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartamentNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartamentNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartamentNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de balNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de balNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Exterior hotelNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de bal


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A08