De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Novotel Citygate Hong Kong Hotel

51 Man Tung Road, Hong Kong aeroport, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Interior hotel Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hol Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Exterior hotel Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Piscină Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Spa Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Piscină Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de fitness Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hol Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi
Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Exterior hotel Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Piscină Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Facilităţi de recreere Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Facilităţi de recreere Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de fitness Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Exterior hotel Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hol Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hol Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hol Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Apartament Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Apartament Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Apartament
Zona Hong Kong aeroport Număr camere: 440

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,2

din 2965 opinii

Calitate-preţ
7,7
Situare
8,6
Prestaţia personalului
8,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,7
Confort/Standard Cameră
8,4
Alimentaţie/Local
7,5
Toate opiniile (2965)
Sortare:
Claudio B. Călător pentru drum de afaceri Italy, 14 ianuarie 2011
hotel piacevole poca cortesia nel servizio

letto molto comodo
8,3
solo una notte è poco per giudicare la camera era comoda e pulita, non vi era il servizio internet probabilmente era da chiedere l'autorizzazione..
Massimo G. Călător în pereche Italy, 29 septembrie 2009
Ottimo

Tutto
10
Eccellente tappa per chi deve volare il giorno dopo.
Yoke S. Călător în pereche Singapore, 27 mai 2015
Will Return

Location, Clean and Convenient
9
The staff are very friendly and efficient. The role is clean and comfortable. I will certainly return for my future vacation.
Soon S. Familii cu copii tineri Malaysia, 26 mai 2015
Great hotel near to Airport and Ngong Ping 360

Clean, comfortable and great location
9,3
3 of us book just 1 night at this hotel but thought we should book more nights after the stay. We left from Yau Ma Tei and check in to hotel around 11am, staff was very polite and let us check-in early. We were told we could get higher floor if we check-in late but since they got a room at 6th floor then we just took it. The view was tremendous, overlooking the Ngong Ping cable car, Tung Chung MTR, airport and the sea. The room was very spaceous as compare to Kowloon's hotel, there was a working desk, mini bar, iron & board, safe, and everything else. They even make a small bench along the window edges for you to sit and enjoy the view. My son loved sitting there and admire the view. We travel to Disneyland after check in on the MTR which took us around 20mins. No breakfast for us so no comment on their restaurant. It was raining heavily next morning and we wanted to take the cable car but service was delay due to lighting. So we go shopping at the Citygate outlet. Before that, we asked for late check out and they offered us till 2pm. Anyway we check out at 12pm since the cable care resumed after the rain stops. We placed our luggages at the lobby. We returned at 5pm since our flight was at 6.45pm. The hotel also provide free shuttle bus to the airport every 15mins. The trip to airport just took less than 10mins. A very value for money stay.
Gladys T. Familii cu copii tineri Hong Kong, 20 mai 2015
Fair

Near outlet, near airport, room view is good
7,3
Jonathan R. Călător în pereche United States of America, 19 mai 2015
Taiwan and Hong Kong trip

Politeness of staff, cleanliness and promptness of service
9
Tip W. Călător în pereche United Kingdom, 17 mai 2015
Great choice for city break

Location, sea view, comfy bed
8
We are so grateful for being upgraded to premier room with sea view and free wifi. The view is stunning and bed is really comfy. Though the room is quite small for a couple. I like the breakfast a lot esp the egg selections. My only complaint is the food quality at the hotel restaurant (not the Buffett one). It's definitely overpriced . It was a disappointing dinner and we strongly believed the chief had mixed up beef and lamb.. Overall it's a great place for city break just don't visit the restaurant or don't order beef / lamb :)
Agung S. Familii cu copii tineri Indonesia, 15 mai 2015
Pleasant stay at the Hotel

Location, Cleanliness, Facility
8
The Hotel is very modern and is located next to the Citygate outlets mall where you could buy branded products with a very low price. The hotel is good however the staff is not performing very well.
Ramon R. Călător în pereche Singapore, 11 mai 2015
Novotel Premium Delights

Citigate Mall, Public transport, Near Airport
9
Excellent
Virongrong T. Călător în pereche Thailand, 11 mai 2015
Good Location, Near shopping Mall

Good Location that near shopping mall, Excellence Service and Free shuttle bus
9,3

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Exterior hotelNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Interior hotelNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - HolNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Exterior hotelNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - PiscinăNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - SpaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - PiscinăNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de fitnessNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - HolNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Exterior hotelNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - PiscinăNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Facilităţi de recreereNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Facilităţi de recreereNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de fitnessNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Exterior hotelNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - HolNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - HolNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - HolNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartamentNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartamentNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartamentNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartamentNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartamentNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/LoungeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/LoungeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de balNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de balNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Exterior hotelNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de bal


AS-AGWEB-3C05