De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Novotel Surabaya Hotel

Jl. Ngagel 173-175, Surabaya Centru, Surabaya, Indonezia 60246 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Restaurant Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Exterior hotel Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Exterior hotel Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Sală de şedinţe Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Interior hotel Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Apartament Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Piscină Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Piscină Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Piscină Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Cameră de oaspeţi
Zona Surabaya Centru Număr camere: 209
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,4

din 1366 opinii

Calitate-preţ
7,5
Situare
7,2
Prestaţia personalului
7,5
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,6
Confort/Standard Cameră
7,7
Alimentaţie/Local
7,2
Toate opiniile (1366)
Sortare:
Giorgio C. Călător individual Italy, 18 decembrie 2011
hotel molto piacevole

giardino
6,3
l'hotel ha un bellissimo giardino con piscina, il personale è estremamente cortese (come è normale in Asia), ma le stanze sono vecchie ed ammuffite. Il ristorante offre buone pietanze e alla sera un ottimo buffet. Internet in camera non è compreso nel prezzo e relativamente costoso. Ottimo il servizio taxi.
Sightseeing/Attractions Tip: Surabaya è una città che offre poche attrazioni: da non includere in un viaggio turistico
Raportaţi această recenzie
Cristina P. Călător în pereche Italy, 7 aprilie 2011
hotel molto piacevole,grande cortesia nel servizio

ottima struttura ed organizzazione
9,3
l'hotel è davvero bellissimo, molto ben organizzato, il personale è estremamente cortese e sempre pronto ad ascoltare le richieste dei clienti. la struttura è eccellente, con piscina, palestra, sauna gratuite più campo da tennis e squash che sono affittati ad un prezzo molto abbordabile.la colazione è semplicemente straordinaria, con ogni tipo di pietanza che si possa immaginare, così come la cena a buffet.
Raportaţi această recenzie
Marc D. Familii cu copii tineri Belgium, 26 iulie 2015
Good hotel but slow service

Clean, has all amenities
7,7
Nice hotel but service for food, for drinks and when checking out is pretty slow
Raportaţi această recenzie
Anis E. Familii cu copii tineri Indonesia, 6 iulie 2015
Nice hotel with a wonderfull swimming pool garden

very nice garden, big room, nice bathroom
9,3
peacefully
Raportaţi această recenzie
Eva K. Familii cu copii tineri Indonesia, 4 iulie 2015
Resort in town

Ambience, cleanliness, spacious room
8
I was very satisfied with this hotel. The resort type pool and outdoor areas made me feel that I was not in a busy city like Surabaya. It offers spacious rooms, enough for my family of 4 (2 children of 9 and 8 years old). The breakfast is nice already, but it will be better with more variety of food.
Raportaţi această recenzie
Herianto I. Familii cu copii tineri Indonesia, 27 iunie 2015
Nice hotel

Spacious room, complete room facilities
8,7
At first we booked the 1 bedroom apartment which turned out an old building, so we had to switch to the newer one. With baby also travelling, the crib was old style wooden crib which no safety. But in terms of blanket, towels, and amenities, they were free flow
Raportaţi această recenzie
Pipit A. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 24 iunie 2015
Everything was nice except the location.

Cleanliness, kind staff and comfortable room.
7,3
Everything was nice but the location isn't suitable for me. There are traffic around the hotel.
Raportaţi această recenzie
Siti N. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 21 iunie 2015
Good view with park and tree

Very comford, clean and relaxing
7,3
Very good
Raportaţi această recenzie
Andi I. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 16 iunie 2015
A resort in the middle of the town.

Amazing breeze, you will always get a cool air under a hot sun of the city. Since it is near the zoo, you can hear the birds sing happily throughout the day
7,7
Nice and cozy
Raportaţi această recenzie
Quintin J. Călător pentru drum de afaceri Philippines, 14 iunie 2015
Very bad expirience in novotel surabaya

room is clean
5,3
I have a very bad expirience in novotel surabaya. Dont trust the staff they may be involved.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Novotel Surabaya Hotel SurabayaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - RestaurantNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Exterior hotelNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Exterior hotelNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Sală de şedinţeNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Interior hotelNovotel Surabaya Hotel Surabaya - ApartamentNovotel Surabaya Hotel Surabaya - PiscinăNovotel Surabaya Hotel Surabaya - PiscinăNovotel Surabaya Hotel Surabaya - PiscinăNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B05