De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Novotel Wellington Hotel

133-137 The Terrace, Wellington Central, Wellington, Noua Zeelandă

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,2

din 168 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,9
Situare
8,6
Prestaţia personalului
8,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,6
Confort/Standard Cameră
8,3
Alimentaţie/Local
7,5
Toate opiniile (168)
Sortare:
Samuel D. Călători individuali Italy, 15 noiembrie 2010
Ottima posizione e personale molto disponibile

Camere accoglienti e pulite; comodissimo l'accesso diretto a Lambton Quay tramite ascensore
8,7
l'hotel si trova a pochi minuti a piedi da lambton quay (raggiungibile anche tramite ascensore), cuore della vita cittadina; anche il bel lungomare e l'animata cuba street si raggiungono con una piacevole passeggiata. la colazione a buffet é particolarmente ricca e vale senz'altro il prezzo. il personale é sempre stato molto cordiale, consentendomi di depositare i miei bagagli e fornendomi utili informazioni sulla città.
Raportaţi această recenzie
Gennaro P. Călători în pereche Italy, 3 octombrie 2009
Nella media

Centrale Economico
6,3
Hotel degno, pulito e centrale. Non brilla per bellezza ma spesso non conta. Non abbiamo mangiato al ristorante ma era sempre affollato (buon segno). Esperienza ripetibile.
Raportaţi această recenzie
Stephen G. Familii cu copii tineri New Zealand, 3 ianuarie 2016
Location, comfort

I loved the location right in the centre of town, the two big double beds ons the rooms were ideal for when traveling with a young child, the staff we very knowledgeable and friendly.
9,7
My stay at the Novotel was very good I have stayed here several times and will continue to do so. Everything is as you would expect it to be for a four star hotel. The breakfast is good and the rooms are nice. My only small complaint is that the parking is limited and not free however there is a public car park right next door which the Novotel have an arrangement with and it costs NZ$ 20 per day.
Raportaţi această recenzie
Hideki K. Familii cu copii tineri Japan, 3 ianuarie 2016
Just Okay

Clean, Friendly staff, and location
9
Problem 1: Safe Box did not work on two rooms. Resolved straight away by friendly staff. Problem 2: Phone did not work between rooms and I did not ask to fix it anyway.
Raportaţi această recenzie
Teng H. Familii cu copii în vârstă Malaysia, 26 decembrie 2015
Comfortable

Locations is very good, close to Harbour sdn down town.
9
We were given Harbour view room, the view is fantastic. The staff are friendly, services are prompt!
Raportaţi această recenzie
Joel M. Călători în pereche Philippines, 18 decembrie 2015
Accessible to town and many other tourist spots

location is best
9
it was good
Raportaţi această recenzie
Madeline B. Călători în pereche Australia, 28 octombrie 2015
Enjoyed it

The rooms were very clean and comfortable.
9
Raportaţi această recenzie
Jessica C. Călători în pereche Australia, 25 octombrie 2015
So close to perfect

Cleanliness, buffet breakfast, awesome bed
9,3
It was as you would expect from a Novotel anywhere in the world. Clean, modern, amazing bed. The only things that kept it from being perfect were the bathroom layout (toilet behind the bathroom door??) and the fact there was no free WiFi. Most major hotels these days have a small amount of WiFi included- come on, Novotel, get with the times!
Raportaţi această recenzie
Keri C. Călători în pereche Australia, 12 septembrie 2015
Great Hotel

Fantastic location very helpful staff lovely clean room
10
Eccellent
Raportaţi această recenzie
Tassa B. Călători individuali Australia, 6 septembrie 2015
short but sweet

Cleanliness. comfort. location
8,3
I only stayed for one night but enjoyed my stay. A very clean room with an extremely comfortable bed and good view, very conveniently located. The included breakfast was great too. I would definately stay here again!
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Novotel Wellington Hotel Wellington - Exterior hotelNovotel Wellington Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiNovotel Wellington Hotel Wellington - Pub/LoungeNovotel Wellington Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiNovotel Wellington Hotel Wellington - RestaurantNovotel Wellington Hotel Wellington - RecepţieNovotel Wellington Hotel Wellington - Sală de şedinţeNovotel Wellington Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiNovotel Wellington Hotel Wellington - Exterior hotelNovotel Wellington Hotel Wellington - Centru de afaceriNovotel Wellington Hotel Wellington - RecepţieNovotel Wellington Hotel Wellington - SpaNovotel Wellington Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiNovotel Wellington Hotel Wellington - Exterior hotelNovotel Wellington Hotel Wellington - IntrareNovotel Wellington Hotel Wellington - RecepţieNovotel Wellington Hotel Wellington - Interior hotelNovotel Wellington Hotel Wellington - HolNovotel Wellington Hotel Wellington - Interior hotelNovotel Wellington Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiNovotel Wellington Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiNovotel Wellington Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiNovotel Wellington Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiNovotel Wellington Hotel Wellington - Sală de fitnessNovotel Wellington Hotel Wellington - RestaurantNovotel Wellington Hotel Wellington - RestaurantNovotel Wellington Hotel Wellington - Sală de şedinţe


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C04