De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Novotel Wellington Hotel

133-137 The Terrace, Wellington Central, Wellington, Noua Zeelandă (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Novotel Wellington Hotel Wellington - Intrare Novotel Wellington Hotel Wellington - Cameră de oaspeţi Novotel Wellington Hotel Wellington - Centru de afaceri Novotel Wellington Hotel Wellington - Sală de fitness Novotel Wellington Hotel Wellington - Cameră de oaspeţi Novotel Wellington Hotel Wellington - Baie Novotel Wellington Hotel Wellington - Restaurant Novotel Wellington Hotel Wellington - Recepţie Novotel Wellington Hotel Wellington - Recepţie Novotel Wellington Hotel Wellington - Spa Novotel Wellington Hotel Wellington - Recepţie Novotel Wellington Hotel Wellington - Sală de şedinţe Novotel Wellington Hotel Wellington - Cameră de oaspeţi Novotel Wellington Hotel Wellington - Cameră de oaspeţi Novotel Wellington Hotel Wellington - Exterior hotel Novotel Wellington Hotel Wellington - Intrare
Novotel Wellington Hotel Wellington - Recepţie Novotel Wellington Hotel Wellington - Recepţie Novotel Wellington Hotel Wellington - Interior hotel Novotel Wellington Hotel Wellington - Hol Novotel Wellington Hotel Wellington - Interior hotel Novotel Wellington Hotel Wellington - Cameră de oaspeţi Novotel Wellington Hotel Wellington - Cameră de oaspeţi Novotel Wellington Hotel Wellington - Cameră de oaspeţi Novotel Wellington Hotel Wellington - Cameră de oaspeţi Novotel Wellington Hotel Wellington - Sală de fitness Novotel Wellington Hotel Wellington - Restaurant Novotel Wellington Hotel Wellington - Restaurant
Zona Wellington Central Număr camere: 139

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,2

din 154 opinii

Calitate-preţ
7,9
Situare
8,6
Prestaţia personalului
8,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,6
Confort/Standard Cameră
8,3
Alimentaţie/Local
7,4
Toate opiniile (154)
Sortare:
Samuel D. Călător individual Italy, 15 noiembrie 2010
Ottima posizione e personale molto disponibile

Camere accoglienti e pulite; comodissimo l'accesso diretto a Lambton Quay tramite ascensore
8,7
l'hotel si trova a pochi minuti a piedi da lambton quay (raggiungibile anche tramite ascensore), cuore della vita cittadina; anche il bel lungomare e l'animata cuba street si raggiungono con una piacevole passeggiata. la colazione a buffet é particolarmente ricca e vale senz'altro il prezzo. il personale é sempre stato molto cordiale, consentendomi di depositare i miei bagagli e fornendomi utili informazioni sulla città.
Raportaţi această recenzie
Gennaro P. Călător în pereche Italy, 3 octombrie 2009
Nella media

Centrale Economico
6,3
Hotel degno, pulito e centrale. Non brilla per bellezza ma spesso non conta. Non abbiamo mangiato al ristorante ma era sempre affollato (buon segno). Esperienza ripetibile.
Raportaţi această recenzie
Budyman T. Familii cu copii tineri Indonesia, 21 iulie 2015
Central

Location, Clean, Shopping
8
Location in central area, just go to lift behind the restaurant, press botton and shopping mall with you
Raportaţi această recenzie
Helen D. Călător pentru drum de afaceri New Zealand, 8 iulie 2015
Novatel

Food- breakfast, location
9,3
Raportaţi această recenzie
Moonsamy N. Familie, copii în vârstă Australia, 4 iulie 2015
Great stay

everything
9,3
nil
Raportaţi această recenzie
Andrew N. Călător în pereche New Zealand, 29 iunie 2015
Good but not fantastic

Food, Cleanliness and Location
8,7
It was good but for me that I work in a hotel, I was disappointed that there was no shower cup,and no bathrobe.
Raportaţi această recenzie
Yvonne O. Călător în pereche New Zealand, 20 iunie 2015
Room was very clean and tidy

Cleanliness, breakfast was nice
8
All good, the only thing I would comment was the pillows weren't the best , we asked for the upgrade with a room with a view, not sure it was that greater view for a $30.00 a night increase.
Raportaţi această recenzie
Kate A. Călător individual New Zealand, 2 iunie 2015
Great stay

Bed , bath , staff
8,7
Great stay - nice stay
Raportaţi această recenzie
Tony P. Călător în pereche New Zealand, 31 mai 2015
Great spot to relax and see around

Quietest room I've ever had in a hotel and very comfy bed & smart decor
7,7
Raportaţi această recenzie
Rebecca B. Călător în pereche Ireland, 25 mai 2015
extremely happy with our stay at Novotel Wellingto

Service (a surprise was organised for my boyfriend).. Extremely comfortable room and the selection of food for the included breakfast was unbelievable
10
Myself and my boyfriend went to Wellington as a weekend trip for his birthday. From the moment we entered the hotel we received nothing but the best service from all of the staff members we dealt with. A surprise of trio desserts was organised as a gift to my boyfriend which was such a nice touch. The room we stayed in was really really comfortable and clean we enjoyed how homely it felt. The hotel itself is in a great location to shops,attractions,and the sea. We were so pleased to have such a great big choice of breakfast so there was no fear of leaving hungry. We would definitely recommend the Novotel as the place to stay as its great value for money,very comfortable and homely .we will surely be going back again. Thanks again for all the great service Rebecca & Sean the Irish couple that stayed 23rd-25th may 😊👍
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Novotel Wellington Hotel Wellington - Exterior hotelNovotel Wellington Hotel Wellington - IntrareNovotel Wellington Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiNovotel Wellington Hotel Wellington - Centru de afaceriNovotel Wellington Hotel Wellington - Sală de fitnessNovotel Wellington Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiNovotel Wellington Hotel Wellington - BaieNovotel Wellington Hotel Wellington - RestaurantNovotel Wellington Hotel Wellington - RecepţieNovotel Wellington Hotel Wellington - RecepţieNovotel Wellington Hotel Wellington - SpaNovotel Wellington Hotel Wellington - RecepţieNovotel Wellington Hotel Wellington - Sală de şedinţeNovotel Wellington Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiNovotel Wellington Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiNovotel Wellington Hotel Wellington - Exterior hotelNovotel Wellington Hotel Wellington - IntrareNovotel Wellington Hotel Wellington - RecepţieNovotel Wellington Hotel Wellington - RecepţieNovotel Wellington Hotel Wellington - Interior hotelNovotel Wellington Hotel Wellington - HolNovotel Wellington Hotel Wellington - Interior hotelNovotel Wellington Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiNovotel Wellington Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiNovotel Wellington Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiNovotel Wellington Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiNovotel Wellington Hotel Wellington - Sală de fitnessNovotel Wellington Hotel Wellington - RestaurantNovotel Wellington Hotel Wellington - RestaurantNovotel Wellington Hotel Wellington - Sală de şedinţe


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C02