Înapoi la info hotel

Foarte bun 8,0
pe baza a 184 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 184 opinii
  • Condiţii/Curăţenie Hotel 8,2
  • Dotări 8,5
  • Situare 9,1
  • Confort/Standard Cameră 8,3
  • Prestaţia personalului 8,3
  • Calitate-preţ 7,9
  • Alimentaţie/Local 6,1
Aranjare după

Michael B. din Australia
Familii cu copii mici
Sejur 4 nopți în februarie 2016
Oaks Felix
Excellent
Recenzat 27 februarie 2016

abdur A. din Australia
Familii cu copii mici
Sejur 2 nopți în ianuarie 2016
review
the carpark is very tight turns but over all great rooms
Recenzat 12 februarie 2016

Hayley B. din Australia
Cupluri
Sejur o noapte în ianuarie 2016
City overnight
Balcony - fresh air, spacious room, clean.
Recenzat 04 februarie 2016

Johan K. din Thailanda
Turiști în scop de afaceri
Sejur o noapte în ianuarie 2016
Good Stay
Clean, Central, Value
Had a good stay in the hotel. Offers everything you need and is a great spot for a short business stay. Thanks
Recenzat 01 februarie 2016

Lisa O. din Australia
Familii cu copii mari
Sejur 4 nopți în ianuarie 2016
Great Location, No Aircon in Bedrooms let down
Location, View
Our stay was enjoyable however i found that the no air conditioning in the bedrooms quite surprising for a 4 star rated accommodation. Don't believe it was value for money considering the next placed i visited for an extra $30 per night was large and fully air conditioned.
Recenzat 31 ianuarie 2016

SANGSOON P. din Coreea de Sud
Turiști în scop de afaceri
Sejur 3 nopți în ianuarie 2016
Good valuation hotel
Location, comfortable room, nice view
I satisfied everything during i'm staying here.
Recenzat 29 ianuarie 2016

Mark G. din Australia
Cupluri
Sejur o noapte în ianuarie 2016
Great central location and excellent facilities
location, size of room, facilities
Recenzat 12 ianuarie 2016

Drew R. din Australia
Călători în grup
Sejur 2 nopți în decembrie 2015
Nice, awesome location!
Large room, view of the story bridge, great service.
Great place, would stay again.
Recenzat 04 ianuarie 2016

Vicki H. din Australia
Călători în grup
Sejur 6 nopți în decembrie 2015
Great view
the view of the Story bridge and the river, the location with many bars and restaurants very close by and lovely staff - thank you ladies.
Very comfortable and roomy - we had a 2 bedroom apartment with a huge balcony. Nice pool and spa area, a few more sunbeds would be good and if the parking arrangements could be sorted - this would be perfect.
Recenzat 01 ianuarie 2016

Rob R. din Noua Zeelandă
Cupluri
Sejur 2 nopți în noiembrie 2015
weekend stay
location, price & comfort
very pleasant and suited our needs
Recenzat 01 decembrie 2015


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: