De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Oaks Felix Apartments

26 Felix Street, Centru oraş Brisbane, Brisbane, Australia 4000

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

8,0

din 178 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,9
Situare
9,1
Prestaţia personalului
8,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,2
Confort/Standard Cameră
8,3
Alimentaţie/Local
6,1
Toate opiniile (178)
Sortare:
Jacqueline K. Călători individuali Australia, 17 aprilie 2016
Great place in Brisbane
6
I stayed with a family member for 4 nights. Staff were excellent welcoming and always polite with a ready smile. Great location. Close to the Botanical gardens, city centre and the sweet little free city hopper ferry. Room was clean. Kitchen well supplied with all the necessary items. 4 hour visitor parking was an appreciated bonus. All in all .... I would return and easily recommend.
Raportaţi această recenzie
Katrina J. Călători în pereche Australia, 17 aprilie 2016
Oaks Felix 2 bedroom apartment with story bridge v
6,3
Loved our stay here the view was spectacular and everything I had hoped for. Only a few little hiccups. Didn't get the room we had requested for the first night and had to be moved the following day (a little annoying as we were only staying for 2 nights) other then that everything was pretty great. Had my birthday here and would do it again in a heartbeat.
Raportaţi această recenzie
Sangsoon P. Călători în grup South Korea, 7 aprilie 2016
good location, clean and tidy room, kindness staff
6,7
It's my second time to stay here and I satisfied everything during I'm staying here.
Raportaţi această recenzie
Ema A. Familii cu copii în vârstă Japan, 31 martie 2016
Graduation trip
6
Great apartment and clean and near by shopping center
Raportaţi această recenzie
D M. Familii cu copii tineri Thailand, 13 martie 2016
Expected so much more

Laocation, Room size, View
7
We wouldn't stay here again.
Raportaţi această recenzie
Michael B. Familii cu copii tineri Australia, 25 februarie 2016
Oaks Felix
6,7
Excellent
Raportaţi această recenzie
Hayley B. Călători în pereche Australia, 1 februarie 2016
City overnight

Balcony - fresh air, spacious room, clean.
8,7
Raportaţi această recenzie
Johan K. Călători drum de afaceri Thailand, 29 ianuarie 2016
Good Stay

Clean, Central, Value
8,7
Had a good stay in the hotel. Offers everything you need and is a great spot for a short business stay. Thanks
Raportaţi această recenzie
Sangsoon P. Călători drum de afaceri South Korea, 28 ianuarie 2016
Good valuation hotel

Location, comfortable room, nice view
7,7
I satisfied everything during i'm staying here.
Raportaţi această recenzie
Lisa O. Familii cu copii în vârstă Australia, 27 ianuarie 2016
Great Location, No Aircon in Bedrooms let down

Location, View
6,7
Our stay was enjoyable however i found that the no air conditioning in the bedrooms quite surprising for a 4 star rated accommodation. Don't believe it was value for money considering the next placed i visited for an extra $30 per night was large and fully air conditioned.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Oaks Felix Apartments BrisbaneOaks Felix Apartments Brisbane - Cameră de oaspeţiOaks Felix Apartments Brisbane - PiscinăOaks Felix Apartments Brisbane - PiscinăOaks Felix Apartments Brisbane - Cameră de oaspeţiOaks Felix Apartments Brisbane - VedereOaks Felix Apartments Brisbane - ÎmprejurimiOaks Felix Apartments Brisbane - Cameră de oaspeţiOaks Felix Apartments Brisbane - Exterior hotelOaks Felix Apartments Brisbane - RecepţieOaks Felix Apartments Brisbane - BaieOaks Felix Apartments Brisbane - BaieOaks Felix Apartments Brisbane - BaieOaks Felix Apartments Brisbane - Cameră de oaspeţiOaks Felix Apartments Brisbane - BucătărieOaks Felix Apartments Brisbane - Exterior hotelOaks Felix Apartments Brisbane - PiscinăOaks Felix Apartments Brisbane - BucătărieOaks Felix Apartments Brisbane - Balcon/TerasăOaks Felix Apartments Brisbane - Cameră de oaspeţiOaks Felix Apartments Brisbane - PiscinăOaks Felix Apartments Brisbane - Cameră de oaspeţiOaks Felix Apartments Brisbane - Cameră de oaspeţiOaks Felix Apartments Brisbane - Balcon/TerasăOaks Felix Apartments Brisbane - Exterior hotelOaks Felix Apartments Brisbane - ÎmprejurimiOaks Felix Apartments Brisbane - Cameră de oaspeţiOaks Felix Apartments Brisbane - ÎmprejurimiOaks Felix Apartments Brisbane - ÎmprejurimiOaks Felix Apartments Brisbane - ÎmprejurimiOaks Felix Apartments Brisbane - ÎmprejurimiOaks Felix Apartments Brisbane - ÎmprejurimiOaks Felix Apartments Brisbane - ÎmprejurimiOaks Felix Apartments Brisbane - ÎmprejurimiOaks Felix Apartments Brisbane - ÎmprejurimiOaks Felix Apartments Brisbane - ÎmprejurimiOaks Felix Apartments Brisbane - Cameră de oaspeţiOaks Felix Apartments Brisbane - Cameră de oaspeţiOaks Felix Apartments Brisbane - Cameră de oaspeţiOaks Felix Apartments Brisbane - Cameră de oaspeţiOaks Felix Apartments Brisbane - BucătărieOaks Felix Apartments Brisbane - Cameră de oaspeţiOaks Felix Apartments Brisbane - Cameră de oaspeţiOaks Felix Apartments Brisbane - Cameră de oaspeţiOaks Felix Apartments Brisbane - Sală de fitnessOaks Felix Apartments Brisbane - Împrejurimi


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A04