De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Oasis Beach & Dive Resort

Panglao Island, Tawala, Insula Panglao, Filipine 6340

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,3

din 386 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,1
Situare
9,3
Prestaţia personalului
8,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,3
Confort/Standard Cameră
8,4
Alimentaţie/Local
8,0
Toate opiniile (386)
Sortare:
Francesco O. Călători în grup Italy, 13 august 2011
piacevole e cortese,buona posizione

la camera e la piscina!
9
abbiamo passato 4 notti in una camera molto accogliente!!si mangiava molto discretamente e sopratutto il personale del ristorante era molto gentile e disponibile e cameriere molto carine!!!insomma siamo stati bene!!
Raportaţi această recenzie
Mi K. Călători individuali South Korea, 13 decembrie 2015
location. room condition. staff

location. room condition. staff
9,7
oasis is just in front of the beach. room condition is good enough and foods is good.
Raportaţi această recenzie
Baet S. Călători individuali Singapore, 11 decembrie 2015
Good value !!

Location, location, location !
9,3
The hotel is at the centre of Alona beech. At night, the beech is fill with tourists and hawkers. Rooms are clean and spacious. Staff are very friend. Oh, dont forget to have a massage at the gazebo;)
Raportaţi această recenzie
Flora C. Călători individuali Canada, 17 noiembrie 2015
Great resort and value.

Great facilities, location, and service.
8,7
Just lacked wifi connection in room. Very unstable except for reception.
Raportaţi această recenzie
Susanne D. Călători individuali Hong Kong, 10 noiembrie 2015
Beautiful Garden Resort

Garden, Pool, Room
8,3
This resort has a beautiful garden setting with a nice pool, great breakfast and very very friendly staff. It is very close to the beach which is why I decided to go there. The beach right in front of Oasis is nice however quite crowded due to many shops, restaurants and bars. The further you walk to your left, the more quiet it gets which I prefer. Right next door unfortunately there is a bar with rather loud music at night. I blocked the noise out with A/C.
Raportaţi această recenzie
Hyejung S. Călători individuali South Korea, 19 iulie 2015
nice dive resort

god location, cosy hotel with nice pool. nice food..
8
Raportaţi această recenzie
Kfir W. Călători în pereche Israel, 30 iunie 2015
Great place for divers in Alona Beach

location, friendly staff, resort has very flexible dive center
9
Had a great stay, wonderful dives with Turtles in Balicasag. Found lots of Dolphins on the Dolphin cruise. Hotel has nice swimming pool, breakfast is non continental: no vegetables at all.
Raportaţi această recenzie
Stefan D. Călători în pereche Philippines, 21 iunie 2015
Lovely retreat in a busy area

I loved the location. While at the centre of a party filled beach, the pool rooms where we stayed were set back and quiet. The pool in the middle really felt like an oasis. I also love the food.
8,3
Despite getting sick, I really enjoyed our stay. There were so many good eating options walking distance from the hotel. The beach was decent but oddly few people were swimming.
Raportaţi această recenzie
Anders O. Călători în pereche Sweden, 19 iunie 2015
Next to the beach

Location, Quiet, Food
8,7
Raportaţi această recenzie
Adonis S. Familii cu copii tineri Philippines, 14 iunie 2015
Great location and value!

buffet breakfast, room and location
8
great! We enjoyed our stay... And will come back for sure
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Oasis Beach & Dive Resort Insula PanglaoOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - IntrareOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - ÎmprejurimiOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - PiscinăOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - ÎmprejurimiOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - ÎmprejurimiOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - ÎmprejurimiOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - ÎmprejurimiOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - ÎmprejurimiOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - ÎmprejurimiOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - ÎmprejurimiOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - RestaurantOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - RestaurantOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - RestaurantOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - PiscinăOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - ÎmprejurimiOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - ÎmprejurimiOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - Pub/LoungeOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - Pub/LoungeOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - PlajăOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - ÎmprejurimiOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - Sport şi activităţiOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - Sport şi activităţiOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - Sport şi activităţiOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - Sport şi activităţiOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - Sport şi activităţiOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - Sport şi activităţiOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - GrădinăOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - Cameră de oaspeţiOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - RestaurantOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - Pub/LoungeOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - PiscinăOasis Beach & Dive Resort Insula Panglao - Grădină


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A08