De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Okura Garden Hotel

58 Mao Ming South Rd , Şoselele Xintiandi şi Huaihai, Shanghai, China

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,5

din 702 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,1
Situare
8,9
Prestaţia personalului
8,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,8
Confort/Standard Cameră
8,7
Alimentaţie/Local
8,0
Toate opiniile (702)
Sortare:
Marco D. Călători individuali Italy, 25 noiembrie 2012
Hotel Moderno

Posizione ottima
8,3
La stanza e' moderna e pulita seppur non eccezionale. Il servizio e' attento. La posizione e' ottima essendo nei pressi della via centrale Huaihai Road.
Raportaţi această recenzie
Angelo F. Călători în pereche Italy, 24 august 2012
Hotel di classe e con servizio eccellente

albergo ben servito dalla metro ed in una zona abbastanza tranquilla
9
i servizi dell'albergo sono al top ,nelle vicinanze ci sono alcuni ristoranti e negozi di pregio ed inoltre se si vuole raggiungere il centro bastano 200 metri a piedi prendere la metro e fare 3 fermate. In ogni caso i taxi sono molto convenienti.
Raportaţi această recenzie
Wan L. Călători în pereche Singapore, 26 decembrie 2015
Great Location with Clean bathroom

Very well located,
8
Raportaţi această recenzie
Chong H. Călători drum de afaceri Singapore, 1 decembrie 2015
Discretion

Clean, comfortable and good location
6,7
My domestic flight was cancelled due to fog. I had no reservation for that day but had one for the day after which I should return if the flight as scheduled materialized. Front office manager was totally unhelpful with no discretion authority. I would not stay in this hotel again despite this time I have booked for 4 nights.
Raportaţi această recenzie
Wai M. Călători în grup United Kingdom, 29 noiembrie 2015
Very comfortable and good value for money

Location but realised not that close to Xintiandi, good wide choice of breakfast, good service and most staff spoke English
8
Overall, good and enjoyable
Raportaţi această recenzie
Lk L. Călători în pereche United Kingdom, 12 octombrie 2015
Excellent location and helpful staff

Excellent location, Helpful staff, Comfortable room
9
Good stay as always
Raportaţi această recenzie
Lynette C. Călători în pereche Australia, 12 octombrie 2015
Comfortable with a good location

clean, friendly and convenient
7,7
I always stay here whenever I go to Shanghai to visit friends and relatives. Over the years it has become a bit expensive. A hotel is not 5-star hotel if one has to pay to use pool/gym.
Raportaţi această recenzie
Miranda K. Familii cu copii în vârstă United Kingdom, 5 septembrie 2015
Good value for money

Location location location
8,3
Very good location,
Raportaţi această recenzie
Cheng H. Călători individuali Australia, 3 august 2015
good

dont know
8,7
the gym should be free
Raportaţi această recenzie
Yumi U. Călători drum de afaceri Japan, 26 iulie 2015
good hotel

staff, clean room, location
7,7
my flight is too late time. however they reply me very fast when i informed it to them and no problem my check-in hotel. thank you very much!
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Okura Garden Hotel ShanghaiOkura Garden Hotel Shanghai - Cameră de oaspeţiOkura Garden Hotel Shanghai - Cameră de oaspeţiOkura Garden Hotel Shanghai - Cameră de oaspeţiOkura Garden Hotel Shanghai - Cameră de oaspeţiOkura Garden Hotel Shanghai - Cameră de oaspeţiOkura Garden Hotel Shanghai - Cameră de oaspeţiOkura Garden Hotel Shanghai - ApartamentOkura Garden Hotel Shanghai - ApartamentOkura Garden Hotel Shanghai - Executive LoungeOkura Garden Hotel Shanghai - Centru de afaceriOkura Garden Hotel Shanghai - HolOkura Garden Hotel Shanghai - HolOkura Garden Hotel Shanghai - Interior hotelOkura Garden Hotel Shanghai - Interior hotelOkura Garden Hotel Shanghai - Coffee Shop/CafeneaOkura Garden Hotel Shanghai - Coffee Shop/CafeneaOkura Garden Hotel Shanghai - RestaurantOkura Garden Hotel Shanghai - RestaurantOkura Garden Hotel Shanghai - RestaurantOkura Garden Hotel Shanghai - RestaurantOkura Garden Hotel Shanghai - Pub/LoungeOkura Garden Hotel Shanghai - Pub/LoungeOkura Garden Hotel Shanghai - MagazineOkura Garden Hotel Shanghai - BaieOkura Garden Hotel Shanghai - Sală de balOkura Garden Hotel Shanghai - RestaurantOkura Garden Hotel Shanghai - Sală de balOkura Garden Hotel Shanghai - Sală de balOkura Garden Hotel Shanghai - Sală de balOkura Garden Hotel Shanghai - Sală de şedinţeOkura Garden Hotel Shanghai - Sală de şedinţeOkura Garden Hotel Shanghai - Sală de şedinţeOkura Garden Hotel Shanghai - SpaOkura Garden Hotel Shanghai - Sală de fitnessOkura Garden Hotel Shanghai - Facilităţi de recreereOkura Garden Hotel Shanghai - PiscinăOkura Garden Hotel Shanghai - GrădinăOkura Garden Hotel Shanghai - GrădinăOkura Garden Hotel Shanghai - Exterior hotelOkura Garden Hotel Shanghai - Exterior hotelOkura Garden Hotel Shanghai - GrădinăOkura Garden Hotel Shanghai - Exterior hotelOkura Garden Hotel Shanghai - Exterior hotelOkura Garden Hotel Shanghai - Exterior hotelOkura Garden Hotel Shanghai - Exterior hotelOkura Garden Hotel Shanghai - Exterior hotelOkura Garden Hotel Shanghai - Interior hotel


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B01