De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Ole London Hotel

Praca de Ponte E Horta No 4-6, Oraşul Macau, Macao, Macau (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Ole London Hotel Macao - Baie Ole London Hotel Macao - Cameră de oaspeţi Ole London Hotel Macao - Restaurant Ole London Hotel Macao - Cameră de oaspeţi Ole London Hotel Macao - Cameră de oaspeţi Ole London Hotel Macao - Cameră de oaspeţi Ole London Hotel Macao - Cameră de oaspeţi Ole London Hotel Macao - Cameră de oaspeţi Ole London Hotel Macao - Hol Ole London Hotel Macao - Cameră de oaspeţi Ole London Hotel Macao - Cameră de oaspeţi Ole London Hotel Macao - Intrare Ole London Hotel Macao - Intrare Ole London Hotel Macao - Exterior hotel Ole London Hotel Macao - Interior hotel Ole London Hotel Macao - Interior hotel
Ole London Hotel Macao - Coffee Shop/Cafenea Ole London Hotel Macao - Hol Ole London Hotel Macao - Exterior hotel Ole London Hotel Macao - Hol Ole London Hotel Macao - Exterior hotel Ole London Hotel Macao - Baie Ole London Hotel Macao - Cameră de oaspeţi Ole London Hotel Macao - Exterior hotel Ole London Hotel Macao - Cameră de oaspeţi Ole London Hotel Macao - Interior hotel Ole London Hotel Macao - Baie Ole London Hotel Macao - Cameră de oaspeţi
Zona Oraşul Macau Număr camere: 60
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,3

din 4405 opinii

Calitate-preţ
7,4
Situare
7,9
Prestaţia personalului
7,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,7
Confort/Standard Cameră
7,2
Alimentaţie/Local
6,2
Toate opiniile (4405)
Sortare:
Marcello M. Călător individual Italy, 6 decembrie 2009
Prioma volta a Macao

Tranquillo
6
L'albergo non si trova nella parte piu' centrale della citta', ma e' una zona caratteristica con pochi turisti: e' servito bene dai bus. Ambiente tranquillo, pulito e personale gentile. Le camere sono essenziali, piccole, senza armadio, in due e' un problema muoversi. Il prezzo non e' caro confrontato con il resto di Macao, ma in altre parti del Sud Est asiatico si avrebbe di piu' per un costo minore.
Raportaţi această recenzie
Kumfye K. Călător individual Singapore, 3 august 2015
Review of ole hotel

They allowed early check in
7,3
Arrive at 11.00am the reception staff were helpful allow me to check in early. So I was able to drop my luggage and start exploring Macau early. Location is quite central to many attractions and good food. The rooms are clean and tidy although a bit small compare to next door best western sun sun but allowing me to check in early is a real bonus.
Raportaţi această recenzie
Kitti S. Familie, copii în vârstă Thailand, 2 august 2015
I have no choice

Room is very small, close to Senado square, Nice restaurant nearby
7
Room is very small especially bathroom. Walk to Senado square about 5-10 minute.
Raportaţi această recenzie
Priscilla G. Călător individual Philippines, 29 iulie 2015
Ole London Hotel's Review

Location only
3,3
Raportaţi această recenzie
Jerrald D. Familii cu copii tineri Philippines, 23 iulie 2015
thumbs up for budgeted travel

The Comfort room is big and I love the shower
8
Raportaţi această recenzie
Pan-E W. Călător în grup Singapore, 21 iulie 2015
Comfortable stay

Good location, comfortable, clean
8
Raportaţi această recenzie
Irene N. Familie, copii în vârstă Singapore, 19 iulie 2015
NOT TOO BAD

ROOM ARE COMFORMABLE, BIG AND CLEAN
7,3
Good no comments
Raportaţi această recenzie
Vincent L. Călător în grup Malaysia, 18 iulie 2015
4 Days in Macau

Location, comfort and cleanliness.
8,7
Only 1 key card is provided for 3 of us. Should have refrigerator in the hotel room.
Raportaţi această recenzie
Chuen N. Călător în pereche Malaysia, 17 iulie 2015
Dont choose this hotel

Ole London Hotel
2
Unfriendly staff and not helpful at all. I was sick when i arrived in Macau and to rest at the hotel is not ideal at all because there were a few rooms at the same floor were undergoing renovation and we were not notified on the noisy renovation works. Bedding linen is not comfy, TV channels only have NEWS but no movie channels. We even got rejected by the staff when we request for new towel, we requested because we didn't let them clean our room since we are in the room most of the time. In short, AVOID THIS HOTEL if you want to have a pleasant trip in Macau.
Raportaţi această recenzie
Leny J. Familii cu copii tineri Singapore, 16 iulie 2015
good deal

clean - convenient
7,7
very good
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Ole London Hotel MacaoOle London Hotel Macao - BaieOle London Hotel Macao - Cameră de oaspeţiOle London Hotel Macao - RestaurantOle London Hotel Macao - Cameră de oaspeţiOle London Hotel Macao - Cameră de oaspeţiOle London Hotel Macao - Cameră de oaspeţiOle London Hotel Macao - Cameră de oaspeţiOle London Hotel Macao - Cameră de oaspeţiOle London Hotel Macao - HolOle London Hotel Macao - Cameră de oaspeţiOle London Hotel Macao - Cameră de oaspeţiOle London Hotel Macao - IntrareOle London Hotel Macao - IntrareOle London Hotel Macao - Exterior hotelOle London Hotel Macao - Interior hotelOle London Hotel Macao - Interior hotelOle London Hotel Macao - Coffee Shop/CafeneaOle London Hotel Macao - HolOle London Hotel Macao - Exterior hotelOle London Hotel Macao - HolOle London Hotel Macao - Exterior hotelOle London Hotel Macao - BaieOle London Hotel Macao - Cameră de oaspeţiOle London Hotel Macao - Exterior hotelOle London Hotel Macao - Cameră de oaspeţiOle London Hotel Macao - Interior hotelOle London Hotel Macao - BaieOle London Hotel Macao - Cameră de oaspeţiOle London Hotel Macao - Cameră de oaspeţiOle London Hotel Macao - BaieOle London Hotel Macao - Coffee Shop/CafeneaOle London Hotel Macao - ApartamentOle London Hotel Macao - Cameră de oaspeţiOle London Hotel Macao - Cameră de oaspeţiOle London Hotel Macao - ApartamentOle London Hotel Macao - Cameră de oaspeţiOle London Hotel Macao - BaieOle London Hotel Macao - ApartamentOle London Hotel Macao - ApartamentOle London Hotel Macao - Cameră de oaspeţiOle London Hotel Macao - Coffee Shop/CafeneaOle London Hotel Macao - Cameră de oaspeţiOle London Hotel Macao - Cameră de oaspeţiOle London Hotel Macao - Cameră de oaspeţiOle London Hotel Macao - Cameră de oaspeţiOle London Hotel Macao - Cameră de oaspeţiOle London Hotel Macao - Cameră de oaspeţiOle London Hotel Macao - Cameră de oaspeţiOle London Hotel Macao - Cameră de oaspeţiOle London Hotel Macao - Cameră de oaspeţiOle London Hotel Macao - Cameră de oaspeţiOle London Hotel Macao - BaieOle London Hotel Macao - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C01