De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel
Situare:
Orchard
Număr camere:
656
Wifi gratuit |
Verifică tarifele și disponibilitatea la acest Hotel |
Ne dorim ca pentru camera dvs. să plătiţi cel mai mic tarif posibil. Dacă aţi rezervat o cameră de hotel prin intermediul Agoda şi apoi ne arătaţi că aţi fi putut rezerva aceeaşi cameră, pentru aceeaşi perioadă la un tarif mai mic, care poate fi vizualizată şi rezervată pe un alt site web vă vom oferi un tarif similar sau chiar mai mic. Apăsaţi acest link pentru mai multe informaţii.
Ne pare rău dar nu sunt camere libere la Orchard Hotel Singapore pentru datele alese de dvs.
Clienţii care au vizualizat acest hotel adesea au şi rezervat
Opinii clienţi recente
Sono stato bene
Posizione pulizia internet
Duccio Z.
22 martie 2013
il mele di singapore si troverebbe benissimo
il posto, chi ha pagato, il clima
buono
si poteva fare di più ma non dipende dall'hotel
chi è il mele ?
Maurizio O.
7 decembrie 2012
Piacevole e divertente
Location, pulizia e servizi accessori. Personale ineccepibile.
8,7
Scendo spesso in questo albergo, ha una posizione centralissima. Appena all'esterno si trovano anche ristoranti alternativi anche con cucina europea. L''Hotel è molto pulito e il personale, come da tradizione asiatica, estremamente cortese e sorridente. Una buona scelta.
Ottima e abbondante la colazione.
Salavtore N.
8 aprilie 2012
Ottimo Hotel con ottime promozioni.
Le stanze veramnte eccellenti e il personale squisito. Pulizia ottima.
8,7
posizionato all'inizio di orchard road, e' quindi ottimo per gli amanti dello shopping. a circa 300 metri dalla fermata della metropolitana e sempre ben servito dai taxi che fanno continuamente la spola. avevo prenotato una matrimoniale fumatori superior, ma non era disponibile e mi hanno dato allo stesso prezzo una executive. bellissima stanza vetrata con tutti i comfort. asse da stiro, asciugacapelli, bar, doccia e vasca, kit vari, ecc. solo il condizionatore era un po' rumoroso, ma efficentissimo.
5 iulie 2010
Hotel in Orchard road
non centrale su Orchard ma 5 minuti si è li
5,3
stanza rumorosa perche vicino all'ascensore, pero segnalato in reception erano disponibile cambiare la stanza
Călător în pereche
Lee R.
Călător în pereche
Singapore,
Convenient, comfortable and casual
Centrally located and nice design
9,3
Fransiskus L.
Indonesia,
just ok
location, location, location
Just oke , bed not comfortable enough, cleanliness lacking
Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!