De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Orchid Hotel

1 Tras Link, Chinatown, Singapore 078867

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,9

din 3740 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,9
Situare
8,8
Prestaţia personalului
8,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,2
Confort/Standard Cameră
8,1
Alimentaţie/Local
6,7
Toate opiniile (3740)
Sortare:
Renato M. Călători individuali Italy, 19 aprilie 2014
Confortevole

posizione, pulizia camera spaziosa
7,3
Soggiorno breve,ma piacevole, hotel e personale ottimi. Tornerò il mese prossimo.
Gianluca B. Familii cu copii tineri Italy, 1 martie 2012
Hotel piacevole e vera cortesia nel servizio

Belle camere spaziose e dotate di tutti i confort
7,3
hotel nuovissimo con camere grandi pulite e dotate di tutti i confort,ottimo rapporto qualità prezzo. il personale è molto cortese e disponibile. inoltre, cosa non da poco, la posizione è buona a soli 50 metri si trova la fermata della metro che vi consigliamo di utilizzare per tutti i vostri spostamenti perchè è economica veloce e facilissimo capire come muoversi per raggiungere qualsiasi punto della città. a mio avviso,unica nota dolente l'aria condizionata troppo forte quando si faceva colazione.
Sfat pentru călătorie: Portatevi sempre una felpa da utilizzare quando fate colazione (l'aria condizionata è sempre a temperature da cella frigorifera (come del resto quasi ovunque).
Alessandro C. Călători individuali Italy, 15 ianuarie 2012
camere grandi non eccezionalmente rifinite

prezzo giusto
6
una notte passata senza particolari problemi . Albergi non eccezzionale pero' nemeno troppo costoso
Goh G. Călători drum de afaceri Malaysia, 26 mai 2016
Joycelyn Goh 7 nights stay
6,3
This was my 2nd time to Orchid Hotel. My 1st trip to Orchid Hotel left me a very good impression especially the executive corner lot room. I had fall in love with the double windows and the spacious room that I had! So I was decided to come again on my 2nd visit, where I have to stay for 7 nights long! It's my preference to stay like my home with my favourite corner view at 20th floor! Would appreciate the friendliness of the staff, they served me on my needs and they welcomed me home with their smile. Love to be with this hotel again and again in Singapore! I will be back for sure :)
Ebony H. Călători în grup Australia, 19 mai 2016
Really great place so close to transport
6,3
Place was great, staff accomodating, would stay again.
Yip K. Călători în grup Singapore, 16 mai 2016
Good location
5,7
Near Tanjong Pagar Exit A. A bit noisy because the room near the lift.
Sineth M. Călători individuali Cambodia, 15 mai 2016
Good location
4
What you paid is what you get
Steve S. Familii cu copii tineri Australia, 15 mai 2016
Good location but over priced..
4,3
MRT only 100mtrs away was ideal, as was Maxwell food court (5min walk) where we ate most the time. Hotel is kid friendly and staff helpfull. All up we had an enjoyable 4 night stay
Yan T. Călători drum de afaceri Singapore, 14 mai 2016
The room could have been cleaner. Overall, good se
5
great location
Yosuke K. Călători drum de afaceri Japan, 14 mai 2016
Good location but poor night shift staff
3,7
Nothing much
1 din 1 recenzii
Orchid Hotel SingaporeOrchid Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiOrchid Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiOrchid Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiOrchid Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiOrchid Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiOrchid Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiOrchid Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiOrchid Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiOrchid Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiOrchid Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiOrchid Hotel Singapore - BaieOrchid Hotel Singapore - DotăriOrchid Hotel Singapore - RestaurantOrchid Hotel Singapore - RestaurantOrchid Hotel Singapore - HolOrchid Hotel Singapore - HolOrchid Hotel Singapore - RestaurantOrchid Hotel Singapore - RestaurantOrchid Hotel Singapore - RestaurantOrchid Hotel Singapore - RestaurantOrchid Hotel Singapore - RestaurantOrchid Hotel Singapore - RestaurantOrchid Hotel Singapore - RestaurantOrchid Hotel Singapore - RestaurantOrchid Hotel Singapore - RestaurantOrchid Hotel Singapore - RestaurantOrchid Hotel Singapore - RestaurantOrchid Hotel Singapore - Exterior hotelOrchid Hotel Singapore - HolOrchid Hotel Singapore - Sală de fitnessOrchid Hotel Singapore - RestaurantOrchid Hotel Singapore - Sală de fitnessOrchid Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiOrchid Hotel Singapore - BaieOrchid Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiOrchid Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiOrchid Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiOrchid Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiOrchid Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiOrchid Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiOrchid Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiOrchid Hotel Singapore - PiscinăOrchid Hotel Singapore - BaieOrchid Hotel Singapore - Exterior hotelOrchid Hotel Singapore - Restaurant


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B01