De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

OveMar Resort Hotel

Paratong, Sta. Catalina, Oraș propriu zis, Vigan, Filipine (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

OveMar Resort Hotel Vigan - Baie OveMar Resort Hotel Vigan - Restaurant OveMar Resort Hotel Vigan - Exterior hotel OveMar Resort Hotel Vigan - Intrare OveMar Resort Hotel Vigan - Restaurant OveMar Resort Hotel Vigan - Cameră de oaspeţi OveMar Resort Hotel Vigan - Cameră de oaspeţi OveMar Resort Hotel Vigan - Balcon/Terasă OveMar Resort Hotel Vigan - Cameră de oaspeţi OveMar Resort Hotel Vigan - Restaurant OveMar Resort Hotel Vigan - Cameră de oaspeţi OveMar Resort Hotel Vigan - Exterior hotel OveMar Resort Hotel Vigan - Cameră de oaspeţi OveMar Resort Hotel Vigan - Recepţie OveMar Resort Hotel Vigan - Exterior hotel OveMar Resort Hotel Vigan - Exterior hotel
OveMar Resort Hotel Vigan - Restaurant OveMar Resort Hotel Vigan - Balcon/Terasă OveMar Resort Hotel Vigan - Restaurant OveMar Resort Hotel Vigan - Exterior hotel OveMar Resort Hotel Vigan - Grădină OveMar Resort Hotel Vigan - Piscină OveMar Resort Hotel Vigan - Facilităţi de recreere OveMar Resort Hotel Vigan - Vedere OveMar Resort Hotel Vigan - Plajă OveMar Resort Hotel Vigan - Hol OveMar Resort Hotel Vigan - Hol OveMar Resort Hotel Vigan - Teren de joacă
Zona Oraș propriu zis Număr camere: 24
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,2

din 47 opinii

Calitate-preţ
7,2
Situare
6,0
Prestaţia personalului
8,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,0
Confort/Standard Cameră
7,5
Alimentaţie/Local
6,7
Toate opiniile (47)
Sortare:
Dr F. Călător în pereche Australia, 2 iulie 2015
Vigan

nice staff, very clean room
8,3
very nice staff and helpful, breakfast was cheap though
Raportaţi această recenzie
Rafael D. Călător pentru drum de afaceri Philippines, 3 mai 2015
Staying in Ovemar, a nightmare
4,7
We felt abused. The resort is very far from the city and although they have a service vehicle only drop off and pick up from terminal is free. You need to pay 100 for their trike and 200 for their van whenever you want to go to the city. They are expecting that all their guests have their own car. I was shocked when they quoted me 1,000 thousand pesos for a destination which is just a few minutes away from the city for me to be able to attend a wedding which is one of the reasons I traveled to Ilocos.
Raportaţi această recenzie
Jogine B. Călător în grup Philippines, 24 aprilie 2015
Stay is comfortable

Cleanliness, nice staff, comfortable place
7
Our stay in OveMar is enjoyable nice place with comfortable and clean rooms. Staff are nice and accomodating.
Raportaţi această recenzie
Marietta P. Călător în pereche Canada, 12 aprilie 2015
Reasonably priced.

Ocean view, shuttle service, friendly staff.
6
Satisfactory.
Raportaţi această recenzie
Charlemagne C. Familii cu copii tineri Philippines, 5 aprilie 2015
Hotel near Vigan

Clean, cheap and quiet
6,3
Hotel room was a bit small. It's a bit far from everything. The beach is not really right at the hotel.
Raportaţi această recenzie
Charlemagne C. Familii cu copii tineri Philippines, 5 aprilie 2015
Hotel near Vigan

Clean, quiet, cheap
6,3
Food service takes a long time. It's not really beside the beach.
Raportaţi această recenzie
Pierre U. Familie, copii în vârstă Philippines, 3 aprilie 2015
Stay at Overmar. Our stay in this hotel is a nice

Room, food and swimming pool
7,7
Raportaţi această recenzie
Immanuel J. Familii cu copii tineri Philippines, 31 martie 2015
Good enough

Staff, a/c, view
7,3
It was a good place to get some rest, not really a recreational place as it seemed to be. Food is too expensive for what it's worth. It was our free meal so maybe they gave us less. I would expect better tasting food and better coffee and more food at the advertised price. But it is our free meal so maybe it is really less. But we were able to rest well after a whole day of driving.
Raportaţi această recenzie
Jose V. Călător în pereche Philippines, 5 martie 2015
honest impressions/descriptions

accommodation, cleanliness and helpful staff personnel..
7,7
it was great but i hope you could help me with my earlier request for the cancellation/rectification/reimbursement of my erroneously made second reservation. I have no intention to increase our room reservation as we wanted to celebrate my 67th bday last 4 March 2015 private. Was informed by Ovemar staff that they will return the amount to you for remittance to me representing my unintended and unrealized second reservation. Hoping to hear from you soon, best..
Raportaţi această recenzie
Jason K. Călător individual United Kingdom, 1 martie 2015
a good stay

staff, nearby sunset, food
6,3
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

OveMar Resort Hotel ViganOveMar Resort Hotel Vigan - BaieOveMar Resort Hotel Vigan - RestaurantOveMar Resort Hotel Vigan - Exterior hotelOveMar Resort Hotel Vigan - IntrareOveMar Resort Hotel Vigan - RestaurantOveMar Resort Hotel Vigan - Cameră de oaspeţiOveMar Resort Hotel Vigan - Cameră de oaspeţiOveMar Resort Hotel Vigan - Balcon/TerasăOveMar Resort Hotel Vigan - Cameră de oaspeţiOveMar Resort Hotel Vigan - RestaurantOveMar Resort Hotel Vigan - Cameră de oaspeţiOveMar Resort Hotel Vigan - Exterior hotelOveMar Resort Hotel Vigan - Cameră de oaspeţiOveMar Resort Hotel Vigan - RecepţieOveMar Resort Hotel Vigan - Exterior hotelOveMar Resort Hotel Vigan - Exterior hotelOveMar Resort Hotel Vigan - RestaurantOveMar Resort Hotel Vigan - Balcon/TerasăOveMar Resort Hotel Vigan - RestaurantOveMar Resort Hotel Vigan - Exterior hotelOveMar Resort Hotel Vigan - GrădinăOveMar Resort Hotel Vigan - PiscinăOveMar Resort Hotel Vigan - Facilităţi de recreereOveMar Resort Hotel Vigan - VedereOveMar Resort Hotel Vigan - PlajăOveMar Resort Hotel Vigan - HolOveMar Resort Hotel Vigan - HolOveMar Resort Hotel Vigan - Teren de joacăOveMar Resort Hotel Vigan - Grădină


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A08