De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Ovolo Central

2 Arbuthnot Road, Central, Hong Kong Central / zona Sheung Wan, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Ovolo Hotel 2 Arbuthnot Road Central
Ovolo Central Hong Kong - Exterior hotel Ovolo Central Hong Kong - Exterior hotel Ovolo Central Hong Kong - Pub/Lounge Ovolo Central Hong Kong - Sală de fitness Ovolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţi Ovolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţi Ovolo Central Hong Kong - Dotări Ovolo Central Hong Kong - Pub/Lounge Ovolo Central Hong Kong - Exterior hotel Ovolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţi Ovolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţi Ovolo Central Hong Kong - Baie Ovolo Central Hong Kong - Baie Ovolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţi Ovolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţi Ovolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţi
Ovolo Central Hong Kong - Baie Ovolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţi Ovolo Central Hong Kong - Baie Ovolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţi Ovolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţi Ovolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţi Ovolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţi Ovolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţi Ovolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţi Ovolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţi Ovolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţi Ovolo Central Hong Kong - Dotări
Zona Hong Kong Central / zona Sheung Wan Număr camere: 42
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,5

din 190 opinii

Calitate-preţ
8,0
Situare
8,9
Prestaţia personalului
9,2
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,1
Confort/Standard Cameră
8,9
Alimentaţie/Local
7,1
Toate opiniile (190)
Sortare:
Veronique C. Călător pentru drum de afaceri France, 29 mai 2015
Great pied a terre in central

Location, modern, nice staff
9
Too short! Will definitively come back.
Raportaţi această recenzie
Claudia W. Călător în pereche United States of America, 14 februarie 2015
The friendliest staff in HK :)

friendly staff, free mini bar, big room
8,7
My husband and I stayed one night. We liked the serviced apartment very much. The staff are very friendly and they give free snacks & mini bar … a nice treat. We didn't get to take advantage of the free breakfast next door or happy hour (too busy). The room was big and nice bathroom. No bathtub and the bed is queen sized - no king sized beds. They had black out curtains that I was very excited about but the bathroom has a glass door so light leaked in waking me up early on my holiday. The streets are loud at night so you need to wear earplugs if you are sensitive to it. The location is excellent and overall we enjoyed our experience. Thanks!
Raportaţi această recenzie
Pauline C. Călător pentru drum de afaceri Singapore, 12 februarie 2015
Great Location with lots of well thought out perks

Location, Size of room, free mini bar
9
Very pleased with overall service and enjoy the thoughtful free perks (Wifi throughout HK, free minibar, laundry services, 24 hr gym).
Raportaţi această recenzie
Jason P. Călător individual United States of America, 8 februarie 2015
Loved the free mini bar but noisy at night

Central location in LKF, breakfast in cafe downstaris, free mini bar
8,3
Can get very loud even during late hours at night with the bars/clubs nearby
Raportaţi această recenzie
Eamonn B. Călător în pereche United Kingdom, 8 februarie 2015
Best little hotel in Hong kong

Location, staff, hotel in general
10
Great stay
Raportaţi această recenzie
Jeanne G. Călător în pereche United States of America, 31 ianuarie 2015
Fantastic! We enjoyed every aspect of our stay!

The rooms--cozy and attention to detail. From the amazing shower to the clever laundry bag! The amenities were perfect! Breakfast was the best, what a surprise! The staff was so helpful. Location!
10
Superb!!
Raportaţi această recenzie
Kai C. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 28 ianuarie 2015
Nice and comfortable room

comfort, free mini bar, location
9,3
Raportaţi această recenzie
David B. Călător pentru drum de afaceri United Kingdom, 24 ianuarie 2015
Great as always

Location, staff, cleanliness
9,7
I have stayed here a number of times and though I often try new hotels I always end up back here. Location is superb for business and pleasure. The staff are dicreet and pleasant and nothing is too much trouble. The free mini bar is the icing on the cake.
Raportaţi această recenzie
Ka Y. Călător în pereche Hong Kong, 26 decembrie 2014
Very nice staying experience!! Very nice

Comfy and stylish room , great free mini bar and bath amenities
8
Raportaţi această recenzie
Zhang J. Călător individual China, 8 noiembrie 2014
good location, nice hotel

location, service and view
8
good experience, will be back in the near future
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Ovolo Central Hong KongOvolo Central Hong Kong - Exterior hotelOvolo Central Hong Kong - Exterior hotelOvolo Central Hong Kong - Pub/LoungeOvolo Central Hong Kong - Sală de fitnessOvolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţiOvolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţiOvolo Central Hong Kong - DotăriOvolo Central Hong Kong - Pub/LoungeOvolo Central Hong Kong - Exterior hotelOvolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţiOvolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţiOvolo Central Hong Kong - BaieOvolo Central Hong Kong - BaieOvolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţiOvolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţiOvolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţiOvolo Central Hong Kong - BaieOvolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţiOvolo Central Hong Kong - BaieOvolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţiOvolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţiOvolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţiOvolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţiOvolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţiOvolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţiOvolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţiOvolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţiOvolo Central Hong Kong - DotăriOvolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţiOvolo Central Hong Kong - BaieOvolo Central Hong Kong - Coffee Shop/CafeneaOvolo Central Hong Kong - Coffee Shop/CafeneaOvolo Central Hong Kong - Coffee Shop/CafeneaOvolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţiOvolo Central Hong Kong - Coffee Shop/CafeneaOvolo Central Hong Kong - DotăriOvolo Central Hong Kong - IntrareOvolo Central Hong Kong - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C03