De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Pacific Cebu Resort

Suba-basbas, Lapu-lapu City, Insula Mactan, Mactan Island, Filipine 6015

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Plăcut

6,5

din 455 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
6,7
Situare
5,7
Prestaţia personalului
7,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
6,7
Confort/Standard Cameră
6,8
Alimentaţie/Local
6,3
Toate opiniile (455)
Sortare:
Euna K. Călători individuali South Korea, 25 decembrie 2015
I'm unsatisfied with front desk staffs.

the view and swimming pool.
5
the front desk staffs were so late and didn't inform me anything.
Raportaţi această recenzie
Franco A. Călători în pereche Philippines, 5 decembrie 2015
Pacific Cebu Resort

Cleanliness, staff is friendly, value for the rooms
7,7
it was a good experience, though it is far from the main road, and the parts of the resort are still under construction
Raportaţi această recenzie
Abigail T. Familii cu copii tineri Philippines, 2 noiembrie 2015
A beach resort with lush tree grove and greens

Tall trees, swimming pool is nice, wide beach front
7
Great!
Raportaţi această recenzie
Janice P. Familii cu copii tineri Philippines, 1 noiembrie 2015
Hallow weekend getaway

Not too crowded, secluded
5,7
Overall, it ws a peaceful stay. I was a bit disappointed about the food options which were limited and the prices of the food were more expensive than the hotels/resorts I have stayed in. I liked how the place was not crowded.
Raportaţi această recenzie
Evgeny L. Călători în pereche Russia, 28 octombrie 2015
Too expensive, old rooms, terrible sea
3,3
Terrible sea, bad location, old room
Raportaţi această recenzie
Victor P. Călători în grup Philippines, 23 octombrie 2015
A vacation to remember

Ambiance, tranquility and cleanliness
8,7
We really enjoyed our stay at Pacific Cebu Resort. Upon arrival we already knew that our stay here will be comfortable and relax because of the ambiance and tranquility. Employees are very warm. The food is good but a little expensive.
Raportaţi această recenzie
Mohhmed S. Călători individuali Saudi Arabia, 16 septembrie 2015
nice but under my expected

room, landscape, views
6
not bad , but the road to the resort is really bad, also bad location, expensive hotel taxi, the beach is dirty, food not ok, they but pork for meals, no transfer from airport even i noted that, also i can't find taxi pick up me from airport to this area
Raportaţi această recenzie
Nadine K. Călători în pereche Germany, 12 iulie 2015
Everything was good excep for see condition.

Shore heading to see, pool, dinner.
8
It was so comfortable. Everything was good. But location is little bit confusing and see condition was little bit bad. There were a lot of trashes on the see and little bit smell. It makes couple feel bad romance.haha
Raportaţi această recenzie
Daisy R. Familii cu copii tineri United States of America, 7 iulie 2015
Not Worth staying

buffet breakfast, pools and spa
4,3
I didn't like it at all, far from everything and its the beach is totally useless.
Raportaţi această recenzie
Alexander S. Călători în pereche Philippines, 9 iunie 2015
great

staff, food and cleanliness
8
Great...
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Pacific Cebu Resort Mactan IslandPacific Cebu Resort Mactan Island - VederePacific Cebu Resort Mactan Island - PlajăPacific Cebu Resort Mactan Island - PlajăPacific Cebu Resort Mactan Island - PlajăPacific Cebu Resort Mactan Island - PiscinăPacific Cebu Resort Mactan Island - PiscinăPacific Cebu Resort Mactan Island - PiscinăPacific Cebu Resort Mactan Island - PiscinăPacific Cebu Resort Mactan Island - Pub/LoungePacific Cebu Resort Mactan Island - RestaurantPacific Cebu Resort Mactan Island - RestaurantPacific Cebu Resort Mactan Island - HolPacific Cebu Resort Mactan Island - HolPacific Cebu Resort Mactan Island - Facilităţi de recreerePacific Cebu Resort Mactan Island - Facilităţi de recreerePacific Cebu Resort Mactan Island - Sport şi activităţiPacific Cebu Resort Mactan Island - Sport şi activităţiPacific Cebu Resort Mactan Island - Sport şi activităţiPacific Cebu Resort Mactan Island - Sport şi activităţiPacific Cebu Resort Mactan Island - Sport şi activităţiPacific Cebu Resort Mactan Island - Club pentru copiiPacific Cebu Resort Mactan Island - Club pentru copiiPacific Cebu Resort Mactan Island - Exterior hotelPacific Cebu Resort Mactan Island - VederePacific Cebu Resort Mactan Island - DotăriPacific Cebu Resort Mactan Island - DotăriPacific Cebu Resort Mactan Island - Mâncare şi băuturăPacific Cebu Resort Mactan Island - Exterior hotelPacific Cebu Resort Mactan Island - Exterior hotelPacific Cebu Resort Mactan Island - Exterior hotelPacific Cebu Resort Mactan Island - Exterior hotelPacific Cebu Resort Mactan Island - Exterior hotelPacific Cebu Resort Mactan Island - GrădinăPacific Cebu Resort Mactan Island - Facilităţi de recreerePacific Cebu Resort Mactan Island - Facilităţi de recreerePacific Cebu Resort Mactan Island - Sport şi activităţiPacific Cebu Resort Mactan Island - SpaPacific Cebu Resort Mactan Island - Sport şi activităţiPacific Cebu Resort Mactan Island - Sport şi activităţiPacific Cebu Resort Mactan Island - Sală de fitnessPacific Cebu Resort Mactan Island - Facilităţi de recreerePacific Cebu Resort Mactan Island - VederePacific Cebu Resort Mactan Island - PiscinăPacific Cebu Resort Mactan Island - VederePacific Cebu Resort Mactan Island - PlajăPacific Cebu Resort Mactan Island - HolPacific Cebu Resort Mactan Island - Plajă


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B04