De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Pacific Pensionne

313-A Osmena Blvd , Fuente Osmena, Cebu City, Filipine 6000 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Pacific Pensionne Cebu City - Cameră de oaspeţi Pacific Pensionne Cebu City - Interior hotel Pacific Pensionne Cebu City - Interior hotel Pacific Pensionne Cebu City - Restaurant Pacific Pensionne Cebu City - Exterior hotel Pacific Pensionne Cebu City - Centru de afaceri Pacific Pensionne Cebu City - Recepţie Pacific Pensionne Cebu City - Restaurant Pacific Pensionne Cebu City - Restaurant Pacific Pensionne Cebu City - Interior hotel Pacific Pensionne Cebu City - Interior hotel Pacific Pensionne Cebu City - Mâncare şi băutură Pacific Pensionne Cebu City - Restaurant
Zona Fuente Osmena Număr camere: 72

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Plăcut

6,4

din 174 opinii

Calitate-preţ
6,7
Situare
7,3
Prestaţia personalului
5,8
Condiţii/Curăţenie Hotel
6,2
Confort/Standard Cameră
6,7
Alimentaţie/Local
5,8
Toate opiniile (174)
Sortare:
Janelene G. Călător individual Philippines, 1 august 2015
So..So...

only near the center
4,3
Everything was old and they don't maintain the rooms well.
Raportaţi această recenzie
Yosuke K. Călător individual Japan, 29 iulie 2015
non-smoking

they only have non-smoking rooms
4,3
Raportaţi această recenzie
Jan M. Călător individual Philippines, 19 iulie 2015
Good

Location safety
7
Better
Raportaţi această recenzie
Melvie A. Călător în grup Philippines, 7 iulie 2015
WORST STAY!
2,7
I had stayed at three hotels during my 7-day visit in Cebu and by far this hotel is the worst! Bed bugs! Shower hose leaking! Bathroom mirror stained! Key card doesn't work! Small TV! Smelly room! and worst? I felt like I didn't get the best value for my money. Never will I stay here again and NEVER will I recommend this pensionne to other travellers! Should I say Agoda should not include it on the search list!
Raportaţi această recenzie
Mark R. Călător individual Australia, 4 iulie 2015
Second stay

Location close to my needs
8
Comfortable. The room fitment is very basic, but it suffices for a solo traveler on a short stay
Raportaţi această recenzie
Sachin A. Călător în pereche United States of America, 31 mai 2015
It's OK old motel
4
Lobby stinked, bugs in room, bed was very comfortable but too small for couple old stingy bath room but surprisingly hot water was working. old deteriorating room bed furniture No Internet. Not enough value for money.
Raportaţi această recenzie
Fely C. Familie, copii în vârstă Australia, 7 mai 2015
need to repaint the room, up date the bathroom

comfy bed, great location
5,7
average, but the one thing is close to the cbd area
Raportaţi această recenzie
Cenin M. Călător în pereche Philippines, 1 martie 2015
just very unsatisfactory.

location to the city
4,3
i specified an "early arrival" when i made my reservation thru agoda, but surprised to know when it charged me a P250.00 for early arrival.there was no free drinking water at the room, not even a complimentary coffee.
Raportaţi această recenzie
Jukka H. Călător individual Finland, 22 februarie 2015
How anyone can rated that hotel 3 star?
2,7
Room is very dirty...furniture maybe from 70'. I think that hotel doesnt have any star rating. Not value for money. Never stay again.
Raportaţi această recenzie
Tiffany D. Călător în pereche France, 2 ianuarie 2015
Dont go
3
Acest client numai a punctat acest hotel, fără a-şi exprima vreo opinie.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Pacific Pensionne Cebu CityPacific Pensionne Cebu City - Cameră de oaspeţiPacific Pensionne Cebu City - Interior hotelPacific Pensionne Cebu City - Interior hotelPacific Pensionne Cebu City - RestaurantPacific Pensionne Cebu City - Exterior hotelPacific Pensionne Cebu City - Centru de afaceriPacific Pensionne Cebu City - RecepţiePacific Pensionne Cebu City - RestaurantPacific Pensionne Cebu City - RestaurantPacific Pensionne Cebu City - Interior hotelPacific Pensionne Cebu City - Interior hotelPacific Pensionne Cebu City - Mâncare şi băuturăPacific Pensionne Cebu City - Restaurant


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A02