De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Palm Residence Inn

Guerrero Street, Poblacion, Davao City, Filipine (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Palm Residence Inn Davao City - Interior hotel Palm Residence Inn Davao City - Recepţie Palm Residence Inn Davao City - Teren de golf Palm Residence Inn Davao City - Hol Palm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţi Palm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţi Palm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţi Palm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţi Palm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţi Palm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţi Palm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţi Palm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţi Palm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţi Palm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţi Palm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţi Palm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţi
Palm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţi Palm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţi Palm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţi
Zona Poblacion Număr camere: 59

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Plăcut

6,7

din 63 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,5
Situare
8,2
Prestaţia personalului
6,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
6,4
Confort/Standard Cameră
6,4
Alimentaţie/Local
5,3
Toate opiniile (63)
Sortare:
Paul J. Călători individuali Canada, 30 ianuarie 2016
Professionally run. Terrible WiFi.

Good value
7,3
Don't know why the WiFi is so bad. Seems the Philippines is like this.
Raportaţi această recenzie
Jermain L. Călători drum de afaceri Philippines, 23 octombrie 2015
Will never recommend to anyone

Location
3
The room was full of mosquitoes. I got a lot of insect bites. The heater wasn't working. The bedsheets got stains. TV is black and white. When I complained, the cleaner didn't attend to me. He just said he'd spray Baygon even if it was bed time already. About the shower, he fixed some wiring. About the stained sheets, he said I'll be charged 100 if I had it replaced if I haven't stayed for a day yet. I was really disappointed cause he just went back to one of the vacant rooms to watch TV. I informed the front desk about the problem but it seems they used to complaints so they didn't do anything.
Raportaţi această recenzie
Marivic C. Călători în grup Philippines, 11 octombrie 2015
Good palm

Three best things about the hotel are location, value for money and cleanliness.
8
Generally, it was good. Great value for money!
Raportaţi această recenzie
Perla F. Călători în grup Philippines, 2 mai 2015
Good location, friendly staff, linens not very goo

Location, price for money, frendly
6
We got value for money. Good location.
Raportaţi această recenzie
Jose I. Călători în pereche Philippines, 17 aprilie 2015
Goldilocks... Just right...

location, still classy and right price
8,3
Overall, our stay was pleasant and very convinient but please provide cleaner towels.
Raportaţi această recenzie
Teresa F. Călători drum de afaceri United States of America, 18 martie 2015
Our experienced in the palm residence inn

location, accessibility and quietness
6
The location itself is very convenient. The room was well organized. However, the staffs seemed to be not professionally trained, the comfort wasn't very pleasant - the towels were ripped, mosquitoes in the room and the room service's rating up to 5 is 1! Overall, weren't very satisfied with our stay!
Raportaţi această recenzie
Aida A. Familii cu copii în vârstă Philippines, 6 octombrie 2014
i like it because its walk distance in the mall

near the mall
7
The time we sleep there. Theres banging in other room. Building some stuff. And its annoying. And there bathroom has no mat to dry your feet.
Raportaţi această recenzie
Glaren S. Călători în grup Philippines, 4 septembrie 2014
location is very accessible

location, clean and descent
8,3
Raportaţi această recenzie
Kate R. Călători în grup Philippines, 2 septembrie 2014
Awesome Staffs! Clean and Neat Rooms!

staffs, rooms, location
8,3
Me and my friends had a wonderful stay on this hotel. The staffs are super accommodating and sweet. It is perfectly located near the restaurants and Gaisano mall. I will definitely go back to this place.
Raportaţi această recenzie
Nicole M. Familii cu copii în vârstă Philippines, 7 iunie 2014
good location

affordable, friendly staff, accessible
7
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Palm Residence Inn Davao CityPalm Residence Inn Davao City - Interior hotelPalm Residence Inn Davao City - RecepţiePalm Residence Inn Davao City - Teren de golfPalm Residence Inn Davao City - HolPalm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţiPalm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţiPalm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţiPalm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţiPalm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţiPalm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţiPalm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţiPalm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţiPalm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţiPalm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţiPalm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţiPalm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţiPalm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţiPalm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţiPalm Residence Inn Davao City - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B01