De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Palmyra Patong Resort

91/3 Rat-u-thit 200 Pi Road, Patong, Phuket, Thailanda 83150

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,1

din 5274 opinii

1 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,2
Situare
8,2
Prestaţia personalului
8,2
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,3
Confort/Standard Cameră
8,0
Alimentaţie/Local
7,6
Toate opiniile (5274)
Sortare:
Stefano D. Călători individuali Italy, 26 noiembrie 2014
Bene in generale ma si potrebbe fare di più

Posizione, piscina e staff del ricevimento.
6,7
Abbiamo trascorso un periodo di oltre 10 giorni presso il Palmyra a Patong Beach. In generale il soggiorno è stato piacevole, la posizione della struttura lo rende unico. Ciò nonostante, la permanenza non è stata del tutto perfetta. Da migliorare a nostro avviso la pulizia nelle camere e la gestione del bar della piscina nel quale opera personale poco affabile e disponibile nei confronti della clientela.
Raportaţi această recenzie
Riccardo A. Călători individuali Italy, 9 ianuarie 2012
Hotel nel centro di Patong, 100 m. dal mare ma...

Camere belle e spazionse, dotate di ogni servizio, molto comode le camere con accesso piscina
6
l'albergo non vale purtroppo i soldi che si devono spendere; anche se le camere sono belle e spaziose, la location non è delle migliori e il personale del desk non è molto cortese : e alcune volte hanno avuto un comportamento molto strano ... la colazione non è male, la palestra modesta. voto 6
Raportaţi această recenzie
Francesco S. Călători în grup Italy, 24 ianuarie 2011
Comodo per gli appartamenti che possiede

formula apparhotel
6,3
Soggiorno comodo, pulizia discreta e personale cordiale, non invasivo. Colazione buona. Particolari qualitativi delle camere sufficienti e non adatti a chi cerca la qualità o la tecnologia (utile in certi posti).
Raportaţi această recenzie
Yong L. Călători în pereche Malaysia, 10 ianuarie 2016
Jan in Patong

cheap, comfort, clean
6,7
Actually i feel that the room is a little bit old. Need to repaint the wall and replace with new furniture. The bed is a bit dusty on the 1st day we checked in. Need to walk about 200 meters from the junction to hotel. Stray dogs are around. That frighten me up. Probably the hotel can provide buggy just to fetch their customers to and from the junction. anything else is good.
Raportaţi această recenzie
Cyril M. Călători individuali United Kingdom, 7 ianuarie 2016
Excellent hotel

Everything about the hotel was fantastic
9,3
This was my 2nd stay in this hotel and once again it was an excellent stay from the moment I checked in to the moment I checked out , all the staff were so nice I can't fault anything about this hotel it's great value for money It's only a 10 min walk to the beach and 20 mins from the very noisy bangla road so all good
Raportaţi această recenzie
Fani M. Familii cu copii în vârstă Israel, 2 ianuarie 2016
Clean, perfect location and nice staff

Very clean, staff very helpful and nice and excelent location, near the beach and everything
9,3
We stayed there for 4 days, and our stay was confortable and very nice
Raportaţi această recenzie
Bing C. Călători în pereche Malaysia, 25 decembrie 2015
Overrated
4
We felt it is overrated hotel, not worth the price. Is more like a 3 stars standard. Staffs were not really helpful as we need to walk all way down to collect the multi adapter. Hot water in room not functioning well. Will not stay again.
Raportaţi această recenzie
Luzviminda M. Familii cu copii în vârstă Philippines, 24 decembrie 2015
Good hotel

Location. Food.
8
Cons. Staff not that helpful. Molds in swimming pool tiles
Raportaţi această recenzie
Ridzuan M. Familii cu copii în vârstă Malaysia, 20 decembrie 2015
Good stay, nice hotel & good location!

Friendly staffs, good location & quite spacious rooms.
6
Good stay, nice location & friendly staffs.
Raportaţi această recenzie
Ryan M. Călători în pereche United Kingdom, 12 decembrie 2015
Top Stay

Breakfast, spacious rooms, friendly staff.
9,7
Really good hotel, Very Happy with all aspects, location, staff, breakfast, pool, cleanliness Many thanks, I highly recommend.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Palmyra Patong Resort PhuketPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - RestaurantPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - Exterior hotelPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - HolPalmyra Patong Resort Phuket - RestaurantPalmyra Patong Resort Phuket - Exterior hotelPalmyra Patong Resort Phuket - Plan Etaje


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A05