De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Palmyra Patong Resort

91/3 Rat-u-thit 200 Pi Road, Patong, Phuket, Thailanda 83150 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi
Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi
Zona Patong Număr camere: 90
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,1

din 5131 opinii

Calitate-preţ
8,2
Situare
8,2
Prestaţia personalului
8,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,3
Confort/Standard Cameră
8,0
Alimentaţie/Local
7,6
Toate opiniile (5131)
Sortare:
Stefano D. Călător individual Italy, 26 noiembrie 2014
Bene in generale ma si potrebbe fare di più

Posizione, piscina e staff del ricevimento.
6,7
Abbiamo trascorso un periodo di oltre 10 giorni presso il Palmyra a Patong Beach. In generale il soggiorno è stato piacevole, la posizione della struttura lo rende unico. Ciò nonostante, la permanenza non è stata del tutto perfetta. Da migliorare a nostro avviso la pulizia nelle camere e la gestione del bar della piscina nel quale opera personale poco affabile e disponibile nei confronti della clientela.
Raportaţi această recenzie
Riccardo A. Călător individual Italy, 9 ianuarie 2012
Hotel nel centro di Patong, 100 m. dal mare ma...

Camere belle e spazionse, dotate di ogni servizio, molto comode le camere con accesso piscina
6
l'albergo non vale purtroppo i soldi che si devono spendere; anche se le camere sono belle e spaziose, la location non è delle migliori e il personale del desk non è molto cortese : e alcune volte hanno avuto un comportamento molto strano ... la colazione non è male, la palestra modesta. voto 6
Raportaţi această recenzie
Francesco S. Călător în grup Italy, 24 ianuarie 2011
Comodo per gli appartamenti che possiede

formula apparhotel
6,3
Soggiorno comodo, pulizia discreta e personale cordiale, non invasivo. Colazione buona. Particolari qualitativi delle camere sufficienti e non adatti a chi cerca la qualità o la tecnologia (utile in certi posti).
Raportaţi această recenzie
Joy L. Călător în pereche New Zealand, 26 iulie 2015
very nice hotel. no problems. breakfast lovely

location. staff.pool area.All very nice
9
Very comfortable
Raportaţi această recenzie
Marimuthu M. Familie, copii în vârstă Malaysia, 23 iulie 2015
value for money

excellent breakfast. rooms are clean. walking distance to beach.
9,3
Very pleasant
Raportaţi această recenzie
Leanne S. Călător în pereche Australia, 22 iulie 2015
Good Deluxe room

Comfy beds, friendly staff, good food
9,7
We usually like to stay in pool access rooms but actually enjoyed the Deluxe room at The Palmyra. It was a good size, clean and comfortable. It was also extremely good value for money at the price that we secured. Food and drinks around the pool are well priced and breakfast is a lovely spread.
Raportaţi această recenzie
Leanne S. Călător în pereche Australia, 20 iulie 2015
Nice hotel, friendly staff

Friendly staff, good location, comfy bed
9,3
We stayed in a pool access room. The room was spacious and clean and the bed was comfortable. Staff at the hotel were great and the breakfast is lovely. The hotel is in a good location at the Northern end of Patong and well within walking distance to good restaurants and bars. Food around the pool is well priced and nice. The only negative to this room is the access to the pool from your deck. There are no ladders and the pool must be accessed by sliding in down the side. There are these seat type indentations that make the slide in not too deep but it certainly is not the easiest of pools to get into. Also, because it is only a small pool I would not recommend one of these rooms if you want to quietly sit by the water. We did enjoy the hotel though and if you don't mind a bit of noise from excited youngsters in the pool then this will not be a problem.
Raportaţi această recenzie
Wong Y. Familii cu copii tineri Hong Kong, 18 iulie 2015
Lazy Staff, rude and unpolite.

Palmyra Patong Resort
5,3
The staffs are lazy, wait for long time but no bodies sent the lungages to the room. A cockroach died outside our villa, but nobody cleaned up till next morning. The staffs in the front desk always play mobiles or looking the mirror. The staff in resturant only send the egg to the table of western tourists. The staff was rude after I checked out . I forgot to clean up the wardrode, and left some clothes,when I go back to the hotel to get it, the staff asked me to paid THB 80 immediately, she said I drank the water from the mini bar, but they hadn't checked it ehen I checked out. That's not the problem, but I think she can help me to get the clothes first, rather than ask me the pay for the mini bar.
Raportaţi această recenzie
Yuanzhengwu W. Familii cu copii tineri China, 14 iulie 2015
good.

cleaness. swimming pool, location
7,7
breakfast need to improve. in the bath room, the floor is always wet because the water can not go
Raportaţi această recenzie
Michelle B. Călător în pereche Australia, 6 iulie 2015
Great location

Location, Price and very quiet
7,3
We had a good stay. We stayed in the 2 bedroom Villa which was great and very spacious however a little old. I would suggest the 2 Bedroom Villa's are older than the other part of the Hotel. I would recommend you replace the lounge as it was very uncomfortable to relax on. A modular lounge set up would be better. Pool was excellent, Breakfast was pretty good. Staff were lovely. I would stay here again.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Palmyra Patong Resort PhuketPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - RestaurantPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - Exterior hotelPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - HolPalmyra Patong Resort Phuket - RestaurantPalmyra Patong Resort Phuket - Exterior hotelPalmyra Patong Resort Phuket - Plan Etaje


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B08