De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Palmyra Patong Resort

91/3 Rat-u-thit 200 Pi Road, Patong, Phuket, Thailanda 83150 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi
Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Piscină
Zona Patong Număr camere: 90
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,1

din 5165 opinii

Calitate-preţ
8,2
Situare
8,2
Prestaţia personalului
8,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,3
Confort/Standard Cameră
8,0
Alimentaţie/Local
7,6
Toate opiniile (5165)
Sortare:
Stefano D. Călător individual Italy, 26 noiembrie 2014
Bene in generale ma si potrebbe fare di più

Posizione, piscina e staff del ricevimento.
6,7
Abbiamo trascorso un periodo di oltre 10 giorni presso il Palmyra a Patong Beach. In generale il soggiorno è stato piacevole, la posizione della struttura lo rende unico. Ciò nonostante, la permanenza non è stata del tutto perfetta. Da migliorare a nostro avviso la pulizia nelle camere e la gestione del bar della piscina nel quale opera personale poco affabile e disponibile nei confronti della clientela.
Raportaţi această recenzie
Riccardo A. Călător individual Italy, 9 ianuarie 2012
Hotel nel centro di Patong, 100 m. dal mare ma...

Camere belle e spazionse, dotate di ogni servizio, molto comode le camere con accesso piscina
6
l'albergo non vale purtroppo i soldi che si devono spendere; anche se le camere sono belle e spaziose, la location non è delle migliori e il personale del desk non è molto cortese : e alcune volte hanno avuto un comportamento molto strano ... la colazione non è male, la palestra modesta. voto 6
Raportaţi această recenzie
Francesco S. Călător în grup Italy, 24 ianuarie 2011
Comodo per gli appartamenti che possiede

formula apparhotel
6,3
Soggiorno comodo, pulizia discreta e personale cordiale, non invasivo. Colazione buona. Particolari qualitativi delle camere sufficienti e non adatti a chi cerca la qualità o la tecnologia (utile in certi posti).
Raportaţi această recenzie
Pia R. Călător în pereche Philippines, 1 septembrie 2015
Nice Hotel and friendly Staff

Great Location, Friendly Staff. Outstanding Facilities.
8
My partner and I stayed at this hotel for 4N/4D. Since we got this hotel from Secret Deals, meaning very cheap compared to their regular paid rooms, our room is nice but not like you expect for a 4-star hotel but it's ok for us since all the time we are out for tours and exploring Phuket. All the staff are very approachable and friendly. Though on our third day, when we are preparing for our island tour, the water coming out from the faucet is a bit muddy. Luckily we had stocks of mineral water we bought from the nearby family mart. Speaking of stores, etc. This hotel is surrounded by restaurants, family mart, tour travel agencies and pharmacy. And also maybe about 5-minute walk from hotel to the beach. Nice location and nice hotel.
Raportaţi această recenzie
Terrence D. Călător individual Malaysia, 29 august 2015
Poorly trained staff dim awesome loc. n good f

View deck, good food, good location
6
Cleaning staff was pretty rude. Front desk staff English could b improved improved. I will applaud the technical team who had their hands full but came out tops resolving two blackouts during my short stay
Raportaţi această recenzie
Zhiwei C. Călător în pereche Singapore, 28 august 2015
Nil

Room feeling very comfortable
7
Raportaţi această recenzie
Oranong S. Călător individual Thailand, 26 august 2015
Affordable&valuable

Location,nice room worth the price
9,3
Everything was exceed my expectation.it come in affordable price in great location. Staff is being helpful. Room is clean and got enough you need for a comfortable stay. Impressive!
Raportaţi această recenzie
Edward G. Călător în pereche United Kingdom, 22 august 2015
Happy-ish stay

The breakfast, pool, and location were good.
8,7
Our stay was reasonably good. However, the WiFi didn't work all week. We were also charged for two bottles of mineral water the day after we arrived, but the complimentary water hadn't been delivered from our check in. It cost us 80bht. I felt that was unfair. The hotel staff are warm and friendly. The hotel is clean and the pool is a good size.
Raportaţi această recenzie
Jim K. Familie, copii în vârstă China, 22 august 2015
trip with mom

location food pool
8,3
great location, only few blocks from patong beach. food is pretty cheap compare to other hotels and tasty. There is a small bed in the room allowing guest to have break. It is so wet that the floor is literally covered by water.considering its price,it is a good one.
Raportaţi această recenzie
Felix N. Călător în pereche Indonesia, 20 august 2015
Positive Experience!

Breakfast, Location, Comfortable Room
9,3
1. Good Breakfast : taste good, vary everyday. 2. Great Location : easy to get food, minimarket, travel service, etc. 3. Comfortable room : clean, nice.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Palmyra Patong Resort PhuketPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - RestaurantPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - Exterior hotelPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - HolPalmyra Patong Resort Phuket - RestaurantPalmyra Patong Resort Phuket - Exterior hotelPalmyra Patong Resort Phuket - Plan Etaje


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C04