sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Palmyra Patong Resort

91/3 Rat-u-thit 200 Pi Road, Patong, Phuket, Thailanda (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi
Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi
Zona Patong Număr camere: 90
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,1

din 4827 opinii

Calitate-preţ
8,3
Situare
8,2
Prestaţia personalului
8,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,3
Confort/Standard Cameră
8,0
Alimentaţie/Local
7,6
Toate opiniile (4827)
Sortare:
Riccardo A. Călător individual Italy, 9 ianuarie 2012
Hotel nel centro di Patong, 100 m. dal mare ma...

Camere belle e spazionse, dotate di ogni servizio, molto comode le camere con accesso piscina
6
l'albergo non vale purtroppo i soldi che si devono spendere; anche se le camere sono belle e spaziose, la location non è delle migliori e il personale del desk non è molto cortese : e alcune volte hanno avuto un comportamento molto strano ... la colazione non è male, la palestra modesta. voto 6
Francesco S. Călător în grup Italy, 24 ianuarie 2011
Comodo per gli appartamenti che possiede

formula apparhotel
6,3
Soggiorno comodo, pulizia discreta e personale cordiale, non invasivo. Colazione buona. Particolari qualitativi delle camere sufficienti e non adatti a chi cerca la qualità o la tecnologia (utile in certi posti).
Farah N. Călător în pereche Jordan, 20 noiembrie 2014
one good day wosh i could of stayed more

spacious room,great and helpful staff,clean room and hotel
9
I stayed for one night only but I can say that the room was spacious and really clean the staff were really helpful ,but I was disappointed in the pool .. all in all the hotel deserves its rating
Tan L. Călător în grup Singapore, 15 noiembrie 2014
Hotel staff attiitude

None
4,7
We arrived in the evening at the hotel due to late flight, and check-in around 5.30pm. The hotel receptionist (female) was rude when I enquire from her regarding transfer from hotel to airport, beside paying the high taxi fare of 800baht. She simply point to the tour desk and asked me to check over there, when I prompt further questions, she shown her impatience and repeatedly asked me to go to the tour counter for checks. The Café food is so-so only, order fried rice and minced pork rice, it's like having spoon full of salt in the rice for both dishes, very very salty. Requested for plain water, the look from the waitress changed immediately, the look of "we can't even afford other soft drinks?". During our last day, the reception called at 11am and ask me to do check out. I am very sure the hotel check out time is 12noon, what is the hurry of that one hour? We just have to sit for one hour at the reception to wait for our transport to airport. This is really bad service!
Darrell M. Călător în pereche United States of America, 14 noiembrie 2014
good

location. staff.cleanest and value
9,3
A perfect location. Very clean. We really enjoyed that it had a private feel. But 2 min walk and was in the middle of everthing. For the value could not of stayed at a better place. I due wish the room was a little bigger felt a little small for a 5 day stay
Luke H. Călător în pereche Australia, 12 noiembrie 2014
Nice place

Location, price
9,3
Nice & close to everything, also nice and quiet as its set back quite a distance from the road.
Qifa C. Familie, copii în vârstă China, 11 noiembrie 2014
Convenient location, near all entertaining places

Location, cleaness, very friendly
10
Very nice location, convenient to all entertaining facilities. Beautiful environment. Away from noisy bars, but not far. Good sleep.
Shaofang G. Călător în pereche China, 10 noiembrie 2014
Near Jungcelang

Good location
8,3
Hazirah M. Călător în pereche Malaysia, 7 noiembrie 2014
recommended hotel

large and comfortable room, location and food
8,7
The hotel location was just walking distance from all the attraction such as patong beach and bangla road. Its not a beach hotel it's a city hotel which is if you want to go to the beach you must walk about 10 minutes. All the attraction just walking distance no need to rent motorcycle or taxi
Sandipan S. Familii cu copii tineri India, 4 noiembrie 2014
Highly Recommended

1) Location 2) view from Pool facing deluxe room 3) proximity to super market
8
Staying at Palmyra positively added to our 3 days stay in Phuket. Conveniently located in mid of everything yet away from all hustle bustle. Having traveled with a kid the proximity to super market was really helpful. Fantasea is a must visit. Beaches and the sea looks way cleaner than our last visit 5 years back.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Palmyra Patong Resort PhuketPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - RestaurantPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - Exterior hotelPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - HolPalmyra Patong Resort Phuket - RestaurantPalmyra Patong Resort Phuket - Exterior hotel


AS-AGWEB-3A02