sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Palmyra Patong Resort

91/3 Rat-u-thit 200 Pi Road, Patong, Phuket, Thailanda (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi
Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Palmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi
Zona Patong Număr camere: 90
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,1

din 4960 opinii

Calitate-preţ
8,3
Situare
8,2
Prestaţia personalului
8,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,3
Confort/Standard Cameră
8,0
Alimentaţie/Local
7,6
Toate opiniile (4960)
Sortare:
Stefano D. Călător individual Italy, 26 noiembrie 2014
Bene in generale ma si potrebbe fare di più

Posizione, piscina e staff del ricevimento.
6,7
Abbiamo trascorso un periodo di oltre 10 giorni presso il Palmyra a Patong Beach. In generale il soggiorno è stato piacevole, la posizione della struttura lo rende unico. Ciò nonostante, la permanenza non è stata del tutto perfetta. Da migliorare a nostro avviso la pulizia nelle camere e la gestione del bar della piscina nel quale opera personale poco affabile e disponibile nei confronti della clientela.
Riccardo A. Călător individual Italy, 9 ianuarie 2012
Hotel nel centro di Patong, 100 m. dal mare ma...

Camere belle e spazionse, dotate di ogni servizio, molto comode le camere con accesso piscina
6
l'albergo non vale purtroppo i soldi che si devono spendere; anche se le camere sono belle e spaziose, la location non è delle migliori e il personale del desk non è molto cortese : e alcune volte hanno avuto un comportamento molto strano ... la colazione non è male, la palestra modesta. voto 6
Francesco S. Călător în grup Italy, 24 ianuarie 2011
Comodo per gli appartamenti che possiede

formula apparhotel
6,3
Soggiorno comodo, pulizia discreta e personale cordiale, non invasivo. Colazione buona. Particolari qualitativi delle camere sufficienti e non adatti a chi cerca la qualità o la tecnologia (utile in certi posti).
Ng K. Călător în pereche Malaysia, 27 februarie 2015
Poor Staff Performance - Playing Candy Crush =S

NA
4
Very impatient staff especially the ladies staff at the reception. Very poor attitude and playing candy crush instead of attending to customer.
Marina B. Călător în pereche Russia, 17 februarie 2015
really good hotel

location, calm place,good service
8
Really everyrhing almost exellent for 3 stars resort.
Sukhpreet S. Călător în pereche India, 12 februarie 2015
Worst stay in Thailand

its proximity to the beach
3,3
The staff at the reception was unfriendly and rude. There was a problem with the door and keys and we were locked out of our room multiple times through our stay even though someone came to fix it after our repeated requests. We had a pool access room but were not allowed to use the pool in the evening! Breakfast buffet was a massive disappointment, fruits were out of a tin. Our room was full of mosquitoes and there was no coil or repellent in the room. The photos are misleading; the walls were worn and dated, giving the place a shabby rundown feel. There are far better places in Phuket for the same price. The whole experience was a massive letdown compounded by the awful attitude of the staff at the reception.
Peter G. Călător în pereche United Kingdom, 9 februarie 2015
Great location , nice pool

Location , pool, staff
7,7
Nicely set back from the road away from the noise . Easy walking distance to all the action . Decent breakfast and friendly staff . Staff were friendly and helpful . Room clean and tidy . I would stay there again
Oliya G. Călător în pereche Philippines, 1 februarie 2015
Value for Money

Location, Breakfast and Service
8,3
We enjoyed our stay here in Palmyra Patong Hotel. Location-wise, it is a walking distance to Patong Beach, Bangla Road and Malls. Massage and Spa centers are just in front of the Hotel. We enjoyed Thai and Swedish Massage at Emotion Day Spa. Cheap and Good Atmosphere to relax. Food centers are all around the area, vendors with fresh fruits, pancake and street foods. The staff in front desk are welcoming and accomodating. Our room has been upgraded for free. Do not expect for a luxurious hotel, this hotel will simply exceed your expectations. Nice service, a small-size pool which is just enough for a short swim when you are tired of wandering around. By the way, I love their breakfast buffet. All in all, it was a great stay. Will recommend it to everyone who wants to travel with a budget.
Chien W. Călător în grup Singapore, 31 ianuarie 2015
Good hotel

Location, service and prompt email replies
10
It was my 3rd visit to the hotel. As wonderful as before
Rosita A. Călător individual Singapore, 29 ianuarie 2015
Memorable stay

The price is excellent, the family room is big & spacious!
9,3
I book the family room for me n my friends! We all love the room its like those chalets we have in Singapore but cheaper!

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Palmyra Patong Resort PhuketPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - RestaurantPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - Exterior hotelPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - PiscinăPalmyra Patong Resort Phuket - HolPalmyra Patong Resort Phuket - RestaurantPalmyra Patong Resort Phuket - Exterior hotel


AS-AGWEB-3A01