De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Pamulinawen Hotel

National Highway, Brgy. 22, 2901 San Nicholas, San Nicolas, Laoag, Filipine (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Pamulinawen Hotel Laoag - Exterior hotel Pamulinawen Hotel Laoag - Baie Pamulinawen Hotel Laoag - Baie Pamulinawen Hotel Laoag - Cameră de oaspeţi Pamulinawen Hotel Laoag - Cameră de oaspeţi Pamulinawen Hotel Laoag - Cameră de oaspeţi Pamulinawen Hotel Laoag - Cameră de oaspeţi Pamulinawen Hotel Laoag - Cameră de oaspeţi Pamulinawen Hotel Laoag - Cameră de oaspeţi Pamulinawen Hotel Laoag - Cameră de oaspeţi Pamulinawen Hotel Laoag - Cameră de oaspeţi Pamulinawen Hotel Laoag - Cameră de oaspeţi Pamulinawen Hotel Laoag - Cameră de oaspeţi Pamulinawen Hotel Laoag - Cameră de oaspeţi Pamulinawen Hotel Laoag - Cameră de oaspeţi Pamulinawen Hotel Laoag - Exterior hotel
Pamulinawen Hotel Laoag - Exterior hotel Pamulinawen Hotel Laoag - Exterior hotel Pamulinawen Hotel Laoag - Exterior hotel Pamulinawen Hotel Laoag - Exterior hotel Pamulinawen Hotel Laoag - Interior hotel Pamulinawen Hotel Laoag - Interior hotel Pamulinawen Hotel Laoag - Interior hotel Pamulinawen Hotel Laoag - Interior hotel Pamulinawen Hotel Laoag - Interior hotel Pamulinawen Hotel Laoag - Hol Pamulinawen Hotel Laoag - Hol Pamulinawen Hotel Laoag - Hol
Zona San Nicolas Număr camere: 181

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Plăcut

6,8

din 52 opinii

Calitate-preţ
6,5
Situare
6,8
Prestaţia personalului
6,8
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,3
Confort/Standard Cameră
7,5
Alimentaţie/Local
5,8
Toate opiniile (52)
Sortare:
Luca F. Familii cu copii tineri Switzerland, 3 ianuarie 2014
Confortevole e moderno

ampio atrio, moderno, stanze confortevoli
7
nel sito è valutato come un hotel a 5 stelle, in realtà è poco più di 4. La colazione è scarsa e il ristorante appena sufficiente. Non avevano nemmeno quello indicato sulla carta del menu, infatti siamo poi usciti a cena. È deplorevole la pulizia della piscina, con acqua torbida che non invitava a fare il bagno.
Raportaţi această recenzie
Sherwin A. Călător pentru drum de afaceri Philippines, 27 mai 2015
Sad... just sad.

none at allPamulinawen Hotel
4,7
Regretful
Raportaţi această recenzie
Fairuz Z. Călător în grup Malaysia, 4 mai 2015
Great location!

Great location, spacious and clean.
7,7
The hotel itself located along the national highway, therefore giving the hotel guest direct access to locate the hotel. The room are big and spacious. Hotel breakfast are not so great, but fair enough.
Raportaţi această recenzie
Fairuz Z. Călător în grup Malaysia, 3 mai 2015
Spacious.

Clean, quiet and great location.
7,7
Great location. Near to city centre. And only 30mins to Paoay Sand Dunes.
Raportaţi această recenzie
Anand C. Călător în grup India, 3 mai 2015
Laoag, stay centrally to see Vigan and Pagudpud

Staff, location, cleanliness
7,3
Hotel is new and over rated. Staff go out of the way to make your stay pleasant. Location is very convenient. For vegetarian food, choices are almost non existent. Management is not accommodating in giving options when breakfast is complimentary. Rooms are spacious but basic.
Raportaţi această recenzie
Esteban V. Familie, copii în vârstă Philippines, 4 aprilie 2015
Nice Hotel

Accessibility
8
Just fine.
Raportaţi această recenzie
Naydha C. Familii cu copii tineri Philippines, 4 aprilie 2015
service needs to be improved

hotel is new
6
I was quite disappointed because when I called in the morning if it's possible for early checkin (12nn) since we're heading to Pagudpud and would like to drop some of our things, the staff told me it's not possible and we can only checkin at 2pm. She suggested we just leave our things in the information instead, we're fine with it, so that'a what we did. We came back around 9pm waited for 30mins to check in only to find out that we were given a dirty room. Bedding was used and I saw used coffee cups. If they are strict on check in time I assume they should be strict on check out as well, and they should be prompt in cleaning the room after a guest check out. Time and energy wasted and we're transferred to a different room. I paid for additional 3 person at 1000 each but only one set of toiletries and towel were given to us. I feel I didn't get my money's worth during our stay.
Raportaţi această recenzie
June R. Călător în grup Philippines, 4 aprilie 2015
None
4,3
Good
Raportaţi această recenzie
Greg A. Călător în grup Philippines, 4 aprilie 2015
Not so good not so bad

Accommodation although they lack of manpower.
6
Fair enough.
Raportaţi această recenzie
Lemuel G. Călător în grup Philippines, 3 aprilie 2015
Our stay was great and i love it!

nice ambiance and very comfortable!
8,3
it was a very nice experience!
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Pamulinawen Hotel LaoagPamulinawen Hotel Laoag - Exterior hotelPamulinawen Hotel Laoag - BaiePamulinawen Hotel Laoag - BaiePamulinawen Hotel Laoag - Cameră de oaspeţiPamulinawen Hotel Laoag - Cameră de oaspeţiPamulinawen Hotel Laoag - Cameră de oaspeţiPamulinawen Hotel Laoag - Cameră de oaspeţiPamulinawen Hotel Laoag - Cameră de oaspeţiPamulinawen Hotel Laoag - Cameră de oaspeţiPamulinawen Hotel Laoag - Cameră de oaspeţiPamulinawen Hotel Laoag - Cameră de oaspeţiPamulinawen Hotel Laoag - Cameră de oaspeţiPamulinawen Hotel Laoag - Cameră de oaspeţiPamulinawen Hotel Laoag - Cameră de oaspeţiPamulinawen Hotel Laoag - Cameră de oaspeţiPamulinawen Hotel Laoag - Exterior hotelPamulinawen Hotel Laoag - Exterior hotelPamulinawen Hotel Laoag - Exterior hotelPamulinawen Hotel Laoag - Exterior hotelPamulinawen Hotel Laoag - Exterior hotelPamulinawen Hotel Laoag - Interior hotelPamulinawen Hotel Laoag - Interior hotelPamulinawen Hotel Laoag - Interior hotelPamulinawen Hotel Laoag - Interior hotelPamulinawen Hotel Laoag - Interior hotelPamulinawen Hotel Laoag - HolPamulinawen Hotel Laoag - HolPamulinawen Hotel Laoag - HolPamulinawen Hotel Laoag - PiscinăPamulinawen Hotel Laoag - PiscinăPamulinawen Hotel Laoag - PiscinăPamulinawen Hotel Laoag - RecepţiePamulinawen Hotel Laoag - RestaurantPamulinawen Hotel Laoag - RestaurantPamulinawen Hotel Laoag - ApartamentPamulinawen Hotel Laoag - ApartamentPamulinawen Hotel Laoag - ÎmprejurimiPamulinawen Hotel Laoag - ÎmprejurimiPamulinawen Hotel Laoag - HolPamulinawen Hotel Laoag - Interior hotelPamulinawen Hotel Laoag - Exterior hotelPamulinawen Hotel Laoag - Exterior hotelPamulinawen Hotel Laoag - Exterior hotelPamulinawen Hotel Laoag - Interior hotelPamulinawen Hotel Laoag - Sală de şedinţePamulinawen Hotel Laoag - Exterior hotelPamulinawen Hotel Laoag - Interior hotelPamulinawen Hotel Laoag - Exterior hotelPamulinawen Hotel Laoag - Exterior hotelPamulinawen Hotel Laoag - RecepţiePamulinawen Hotel Laoag - RestaurantPamulinawen Hotel Laoag - Hol


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A02