De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Panglao Kalikasan Dive Resort

Tangnan, Bil-Isan, Insula Panglao, Filipine 6340

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,5

din 17 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,0
Situare
7,6
Prestaţia personalului
7,5
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,5
Confort/Standard Cameră
7,6
Alimentaţie/Local
6,8
Toate opiniile (17)
Sortare:
Jeff S. Călători în pereche United States of America, 23 ianuarie 2014
Great staff, relaxed atmosphere, nice, quiet stay

Staff, quiet/relaxing, on the water
9,3
Raportaţi această recenzie
Andrea C. Călători individuali Italy, 4 mai 2013
Very good position on the sea, wonderful people

Friendly people, very quiet resort on the sea with a pool not too big but with crystal water water and
8
Raportaţi această recenzie
Jan G. Călători în pereche Sweden, 10 februarie 2013
Beutiful place to stay

Wonderfull seaview
9
We stayed for 5 nights and enjoyed it a lot. Very serviceminded staff and owner. Peacefull surrondings. Great breakfast.
Raportaţi această recenzie
Danny R. Călători în pereche United States of America, 3 ianuarie 2013
great location quiet but not too far from town

great place to get away and really relax
10
our stay was very enjoyable. the owner and his staff were friendly and very accomadating, no request was to much. Kalikasan means nature...lots of trees , benches and hammocks to sit or lay on and just unwind while looking out over the ocean and listen to the waves hitting the rocks below.
Raportaţi această recenzie
Gerardo A. Familii cu copii în vârstă Philippines, 29 decembrie 2012
Great location specially for divers.

very quiet and you can relax to the max
9
the owner was the one handling the guest so expect that you feel at home and will give you the best support he can give you at no extra cost.
Hotel Feature Tip: its really a divers haven
Raportaţi această recenzie
Colin H. Călători în pereche United Kingdom, 18 decembrie 2012
Honestly, I don't fancy that much.

Ocean View, pool and garden (not that much)
3
At first, we thought the place is great. However, when we arrived in there it is quite gloomy and staff are nosey and not that welcoming. The owner kept on asking questions and then telling other people about your business. (Which is not good) I remember when we used the pool and are having a good time. The lady staff was being nosey and looking at us from the spidey like patio. "(Creepy)" When we were eating also she nearly pour water on me because she was too busy looking at what I'm doing on my laptop. And, another fact they don't have an array of food they'll cook you something if you asked them though, but still the place is far from where you can buy food so you just have to live with what they have. My girlfriend and I were feeling uneasy and uncomfortable with the place. The place is sad and unkempt, we feel like the beds are dirty. Good thing we just booked for 1 day. Well, we are entitled for our opinions so just see for yourself if you want to.
Raportaţi această recenzie
Lucita H. Familii cu copii tineri Philippines, 4 noiembrie 2012
nice place to stay

good pool and quiet
6,7
good place to stay for some days and take a rest from everything .nice swimming pool . the staff are nice and friendly help if needed something. food and drinks are ok ! for diver good access to the beach with great dive site there
Raportaţi această recenzie
Bernhard B. Călători în pereche Germany, 29 decembrie 2014
Schöner Garten, ungepflegte Räumlichkeiten

Freundlich bemühtes Personal und der schöne Garten
4
Die Bewertung mit 2 Sternen ist m.E. überbewertet. Die Philosophie der gesamten Anlage habe ich leider nicht durchblickt und Taucher habe ich nicht gesehen.
Raportaţi această recenzie
Christophe R. Călători în pereche France, 6 ianuarie 2013
Un bon potentiel très mal exploité

Le calme et le cadre
3,7
Charmant petit hotel de 6 chambres, très calme avec une jolie piscine face à la mer. Voilà pour ce qui est des points forts de cet hotel. Le reste est relativement catastrophique : Chambres assez mal entretenues, hygiène très limite, pas d'eau chaude, les chambres ne sont pas faites tous les jours, hotel totalement isolé (15 mn de scooter de la ville), location de scooter à l'hotel possible (attention seulement 4 scooters disponibles),pas de plage accessible à pied (le personnel est incapable de dire où se trouve la plage la plus proche), pas de chaises longues autour de la piscine (les abords de la piscine sont lavés à la javel... dommage pour votre jolie serviette, le "restaurant" de l'hotel propose une carte, mais les employés ne vous apportent que ce qu'ils souhaitent vous apporter sans forcément vous prévenir préalablement. Bref un très beau potentiel complètement inexploité, c'est dommage !
Raportaţi această recenzie
Arturo D. Călători în grup Spain, 4 noiembrie 2012
encantador resort

hotel muy agradable para estar tranquilo, incluso muy romantico si vas en pareja
7,7
excelente resort para disfrutar con tranquilidad solo o en compania, una piscina muy agradable y bonita, la habitacion bien, el personal muy agradable, todos incluido los duenos del hotel. Unicamente tener en cuenta que no hay playa, puedes banarte y bucear pero no es un hotel de playa, tambien conviene q tengas un transporte por ejemplo una pequena moto y el restaurante puede estar bien siempre y cuando encargues la comida con antelacion, en resumen my estancia fue muy agradable y desde luego pienso volver y seguramente para una estancia mas karga
Sightseeing/Attractions Tip: Restaurantes en alona beach y Balicasan
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Panglao Kalikasan Dive Resort Insula PanglaoPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - ÎmprejurimiPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - ÎmprejurimiPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - PiscinăPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - ÎmprejurimiPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - ÎmprejurimiPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - ÎmprejurimiPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - Cameră de oaspeţiPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - Cameră de oaspeţiPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - VederePanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - Exterior hotelPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - Atracţii în apropierePanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - Interior hotelPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - Exterior hotelPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - Cameră de oaspeţiPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - Cameră de oaspeţiPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - Exterior hotelPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - VederePanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - PiscinăPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - Cameră de oaspeţiPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - Cameră de oaspeţiPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - Cameră de oaspeţiPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - Cameră de oaspeţiPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - Exterior hotelPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - Cameră de oaspeţiPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - PiscinăPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - RestaurantPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - Cameră de oaspeţiPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - Atracţii în apropierePanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - Exterior hotelPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - VederePanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - Atracţii în apropierePanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - PiscinăPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - Exterior hotelPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - Exterior hotelPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - Exterior hotelPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - PiscinăPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - Cameră de oaspeţiPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - Cameră de oaspeţiPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - Interior hotelPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - PiscinăPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - VederePanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - Exterior hotelPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - Atracţii în apropierePanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - VederePanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - PiscinăPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - Exterior hotelPanglao Kalikasan Dive Resort Insula Panglao - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A06