De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Panglao Regents Park

Ester A. Lim Drive, Tawala, Panglao, Tawala, Insula Panglao, Filipine 6340 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Panglao Regents Park Insula Panglao - Sală de şedinţe Panglao Regents Park Insula Panglao - Exterior hotel Panglao Regents Park Insula Panglao - Bufet Panglao Regents Park Insula Panglao - Atracţii în apropiere Panglao Regents Park Insula Panglao - Atracţii în apropiere Panglao Regents Park Insula Panglao - Atracţii în apropiere Panglao Regents Park Insula Panglao - Atracţii în apropiere Panglao Regents Park Insula Panglao - Atracţii în apropiere Panglao Regents Park Insula Panglao - Atracţii în apropiere Panglao Regents Park Insula Panglao - Atracţii în apropiere Panglao Regents Park Insula Panglao - Atracţii în apropiere Panglao Regents Park Insula Panglao - Atracţii în apropiere Panglao Regents Park Insula Panglao - Piscină Panglao Regents Park Insula Panglao - Pub/Lounge Panglao Regents Park Insula Panglao - Piscină Panglao Regents Park Insula Panglao - Interior hotel
Panglao Regents Park Insula Panglao - Restaurant Panglao Regents Park Insula Panglao - Exterior hotel Panglao Regents Park Insula Panglao - Piscină Panglao Regents Park Insula Panglao - Piscină Panglao Regents Park Insula Panglao - Piscină Panglao Regents Park Insula Panglao - Exterior hotel
Zona Tawala Număr camere: 64

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,8

din 1888 opinii

Calitate-preţ
8,1
Situare
7,5
Prestaţia personalului
8,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,1
Confort/Standard Cameră
7,9
Alimentaţie/Local
7,2
Toate opiniile (1888)
Sortare:
Luciano P. Călător individual Italy, 18 ianuarie 2014
bellissimo hotel

hotel nuovo ottima pulizia bellissima posizione
7,3
Raportaţi această recenzie
Gianluca V. Călător în grup Italy, 9 ianuarie 2014
buon compromesso

letti comodi personale cortese buona pulizia
7,7
il livello è discreto, le camere per famiglie sono nell'edificio annesso. la piscina è nell'edificio principale. Il wifi prende solo nelle parti comuni. A poca distanza dal mare ma non sul mare, circa 10 minuti a piedi.
Raportaţi această recenzie
Matteo R. Călător individual Italy, 22 august 2013
Panglao bellissima isola

Bella piscina, posizione buona anche se non sulla spiaggia, camera spaziosa
5
Raportaţi această recenzie
Anna P. Călător în pereche Philippines, 23 august 2015
Worth it experience at Panglao Regents Park

Price, cleanliness/good maintenance of facilities, warm and efficient staff
9
We enjoyed our stay in Panglao Regents Park. Despite it not being by the beach (we needed to walk 5-7 mins to get to the beach front), it was still overall a pleasant stay. The staff was very helpful and friendly, they accommodated and addressed our requests well. The food is a bit pricey, but the facilities (room, pools, lobby) are all well maintained. Our stay was really worth the price we paid, and we booked a deluxe room at a very low price at that! :)
Raportaţi această recenzie
Junyoung Y. Călător în grup South Korea, 4 august 2015
best price & facilitie

price, location, facilites
8,3
Raportaţi această recenzie
Rowena L. Călător în pereche Philippines, 19 iulie 2015
Points to consider!

Hotel's carbonara is one of the best we ever tasted.
7,7
We arrived at the hotel 3hrs early from their required 2pm check in time,so we decided to take our lunch outside the hotel and roam around.We came back almost close to 3pm, but to our surprise room is not yet ready. Foods are nice though pricey and not 24hours available. Pool is opened until 10pm only. Room is also nice, except for the salty water at the lavatory, and we have a better sleep during our two nights stay.
Raportaţi această recenzie
Scott S. Călător individual Australia, 11 iulie 2015
4 days

Staff were very friendly
7,3
Rooms were clean, staff was excellent pool was great, however over 4 days i found myself in 3 rooms due to the following: Room 1. Extremely noisy fan. Room 2. Jackhammers working on what sounded like the wall of my room. Also very smelly due to the water drain in the shower. This is a problem in all rooms though Room 3. I just didnt use the fan in this room
Raportaţi această recenzie
Philander R. Călător individual Philippines, 14 iunie 2015
one of the best hotel

very clean hotel
10
nice hotel and very clean hotel. staff are very friendly. nice location eventhough its not in front of the beach.
Raportaţi această recenzie
Mohammad R. Călător individual Singapore, 5 iunie 2015
Panglao Regents Park

Value, Cleanliness & Location
9
Fantastic hotel with good facilities and service.
Raportaţi această recenzie
Rosalie N. Călător individual Germany, 30 mai 2015
Really nice place to stay

The pool is gorgous, the rooms really nice, make sure to stay in the main building. Food is also really good and the location offers enough places to go to around.
8
I really enjoyed my stay!
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Panglao Regents Park Insula PanglaoPanglao Regents Park Insula Panglao - Sală de şedinţePanglao Regents Park Insula Panglao - Exterior hotelPanglao Regents Park Insula Panglao - BufetPanglao Regents Park Insula Panglao - Atracţii în apropierePanglao Regents Park Insula Panglao - Atracţii în apropierePanglao Regents Park Insula Panglao - Atracţii în apropierePanglao Regents Park Insula Panglao - Atracţii în apropierePanglao Regents Park Insula Panglao - Atracţii în apropierePanglao Regents Park Insula Panglao - Atracţii în apropierePanglao Regents Park Insula Panglao - Atracţii în apropierePanglao Regents Park Insula Panglao - Atracţii în apropierePanglao Regents Park Insula Panglao - Atracţii în apropierePanglao Regents Park Insula Panglao - PiscinăPanglao Regents Park Insula Panglao - Pub/LoungePanglao Regents Park Insula Panglao - PiscinăPanglao Regents Park Insula Panglao - Interior hotelPanglao Regents Park Insula Panglao - RestaurantPanglao Regents Park Insula Panglao - Exterior hotelPanglao Regents Park Insula Panglao - PiscinăPanglao Regents Park Insula Panglao - PiscinăPanglao Regents Park Insula Panglao - PiscinăPanglao Regents Park Insula Panglao - Exterior hotel


AS-AGWEB-3A04