De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Paresa Resort Phuket

49 Moo6, Layi Nakalay Rd., Krathu, Kamala, Phuket, Thailanda 83150

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,8

din 396 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,2
Situare
8,0
Prestaţia personalului
9,2
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,3
Confort/Standard Cameră
9,2
Alimentaţie/Local
8,6
Toate opiniile (396)
Sortare:
Dionigi S. Călători în pereche Italy, 26 februarie 2011
Spettacolo

Vista,servizio, design
10
Resort favoloso per passare grande vacanza. Ho girato il mondo e questo è forse uno dei resort più belli in cui sia mai stato. Il servizio è eccezionale. La cucina grandiosa. Avevo una aqua pool suite, vista pazzesca e bellissima e spaziosissima camera. Il resort è un poco isolato ed io ho deciso di affittare un motorino con cui ci siamo goduti la vacanza alla grande. Suggerisco a chiunque di passarci una settimana. A Phuket ero già stato al Chedi e al Le Meridien.....non c'è confronto, questo è un resort molto molto superiore. Insomma avete compreso, siamo al massimo del lusso! La spa è grandiosa. La palestra una delle più panoramiche mai vite.
Raportaţi această recenzie
Weeraporn S. Călători în pereche United States of America, 19 mai 2016
Great place!
5,7
A little too far from major attractions but Paresa sure is a really really nice place to spend your vacation at. The private swimming pool in our room is not really "infinity" since there were bushes obstructing the view, however, the public swimming pool was totally awesome and the view was spectacular! Spa facility was great. Breakfast was great. Overall, highly recommended.
Raportaţi această recenzie
Lina I. Călători în pereche Malaysia, 15 mai 2016
Excellent
6,3
My husband and i stayed in Paresa just for a romantic getaway. It was a very pleasent stay and we spent most of our time in the hotel. My room was ocean pool suite and we loved the room from the moment we got in. Room was very clean and beautiful. the angel that entertained us named Nan was very helpful and polite too. Buffet breakfast was great and there's nothing that we dont love about our stay in Paresa. Last but no least thank you for transferring us to another room on the last day due to late checkout as our flight is in the evening. Looking forward to staying here again in the future. Thank you!
Raportaţi această recenzie
Juliaan D. Călători în pereche United States of America, 29 aprilie 2016
Fantastic
6,3
The rooms are beautiful and the views are unrivaled. They staff gets all the little touches correct and it really does feel like the lap of luxury. We had a great time and I can't recommend it enough.
Raportaţi această recenzie
Kerri O. Călători în pereche Australia, 12 aprilie 2016
Simply amazing
6,7
I can not speak highly enough about this amazing resort. The location, villas, pools, food, service are just all perfect.
Raportaţi această recenzie
Faraz F. Călători în pereche Saudi Arabia, 4 aprilie 2016
Excellent honeymoon
6,3
Service was superb
Raportaţi această recenzie
Leung Y. Călători în pereche Hong Kong, 28 februarie 2016
nice view resort

view , staff performance , spa
9
super!
Raportaţi această recenzie
Mitchell S. Călători în pereche Australia, 26 februarie 2016
The most amazing hotel!!

Views are incredible, food amazing and the place is so peaceful
10
Everything was excellent we could not have asked for anything more part from to stay longer!
Raportaţi această recenzie
Chien-Ju S. Călători în pereche Taiwan, 14 februarie 2016
Impressive Paradise
6,3
We lived here for 4 nights, really like their service and facilities. However, house cleaners sometimes forgot to give us towels or bathrobes.... Except that small thing, it was worth to stay in Paresa.
Raportaţi această recenzie
Ardarat S. Călători în grup Thailand, 24 ianuarie 2016
Good staff and modern resort
6,3
The staff is bery kind and the best facilities in hotel
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Paresa Resort Phuket PhuketParesa Resort Phuket Phuket - PiscinăParesa Resort Phuket Phuket - ApartamentParesa Resort Phuket Phuket - ApartamentParesa Resort Phuket Phuket - ApartamentParesa Resort Phuket Phuket - ApartamentParesa Resort Phuket Phuket - ApartamentParesa Resort Phuket Phuket - ApartamentParesa Resort Phuket Phuket - Cameră de oaspeţiParesa Resort Phuket Phuket - Cameră de oaspeţiParesa Resort Phuket Phuket - Cadă fierbinteParesa Resort Phuket Phuket - VedereParesa Resort Phuket Phuket - PiscinăParesa Resort Phuket Phuket - VedereParesa Resort Phuket Phuket - VedereParesa Resort Phuket Phuket - VedereParesa Resort Phuket Phuket - Cameră de oaspeţiParesa Resort Phuket Phuket - PiscinăParesa Resort Phuket Phuket - ApartamentParesa Resort Phuket Phuket - ApartamentParesa Resort Phuket Phuket - ApartamentParesa Resort Phuket Phuket - ApartamentParesa Resort Phuket Phuket - Cadă fierbinteParesa Resort Phuket Phuket - Exterior hotelParesa Resort Phuket Phuket - ApartamentParesa Resort Phuket Phuket - BaieParesa Resort Phuket Phuket - ApartamentParesa Resort Phuket Phuket - Cadă fierbinteParesa Resort Phuket Phuket - Cadă fierbinteParesa Resort Phuket Phuket - BaieParesa Resort Phuket Phuket - Balcon/TerasăParesa Resort Phuket Phuket - Balcon/TerasăParesa Resort Phuket Phuket - PiscinăParesa Resort Phuket Phuket - HolParesa Resort Phuket Phuket - HolParesa Resort Phuket Phuket - IntrareParesa Resort Phuket Phuket - Cameră de oaspeţiParesa Resort Phuket Phuket - Sală de şedinţeParesa Resort Phuket Phuket - Sală de şedinţeParesa Resort Phuket Phuket - Sală de fitnessParesa Resort Phuket Phuket - Sport şi activităţiParesa Resort Phuket Phuket - Sport şi activităţiParesa Resort Phuket Phuket - SpaParesa Resort Phuket Phuket - SpaParesa Resort Phuket Phuket - DotăriParesa Resort Phuket Phuket - DotăriParesa Resort Phuket Phuket - DotăriParesa Resort Phuket Phuket - DotăriParesa Resort Phuket Phuket - DotăriParesa Resort Phuket Phuket - PiscinăParesa Resort Phuket Phuket - PiscinăParesa Resort Phuket Phuket - PiscinăParesa Resort Phuket Phuket - PiscinăParesa Resort Phuket Phuket - VilăParesa Resort Phuket Phuket - RestaurantParesa Resort Phuket Phuket - RestaurantParesa Resort Phuket Phuket - Restaurant


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C04