sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Park Hotel Hong Kong

61-65 Chatham Road South, Tsimshatsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Interior hotel Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Exterior hotel Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepţie Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepţie Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/Lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/Lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Sală de fitness
Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Sală de şedinţe Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Sală de bal Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/Lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurant
Zona Tsim Sha Tsui Număr camere: 347
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,9

din 3632 opinii

Calitate-preţ
7,7
Situare
8,7
Prestaţia personalului
7,9
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,2
Confort/Standard Cameră
8,0
Alimentaţie/Local
6,9
Toate opiniile (3632)
Sortare:
Simone S. Călător pentru drum de afaceri Italy, 24 ianuarie 2014
facilmente efficace

servizio, pulizia, cordialità
7,3
in linea con le mie aspettative e gìà riportato nelle domande precedenti
Alessandro C. Călător pentru drum de afaceri Italy, 2 decembrie 2012
Buona posizione ma pessimo servizio

Posizione
4,3
L'hotel è ubicato in ottima posizione, ma i servizi lasciano a desiderare: camere che puzzavano di muffa/umido, personale che non fa niente per aiutare, internet lentissimo (e a pagamento) che nonostante le ripetute proteste ha continuato a non funzionare e ci hanno comunque fatto pagare.
Alessandro C. Călător pentru drum de afaceri Italy, 2 decembrie 2012
Hotel da evitare accuratamente

la posizione
3
Hotel in centro a Kowlon, con personale scortese, camere piccole e puzzolenti. Assolutamente sconsigliato, soprattutto visto il prezzo! e' stata una pessima esperienza, che eviterò accuratamente di ripetere. il personale era scortese e non ci ha aiutato per niente. quando ho protestato perche' la mia camera puzzava, hanno fatto finta di niente!!
Tonino T. Călător pentru drum de afaceri Italy, 16 noiembrie 2010
piacevole e cortesi

centrale
6
hotel centrale di facile reperibilità. comodo per la mobilità in città sia di mezzi pubblici che per shopping. pulito e ordinato. silenzioso e confortevole sia per la struttura che per i servizi.
Hotel Feature Tip: il collegamento internet è costoso soprattutto che sempre più nel mondo è e deve diventare un servizio gratuito e dotazione standar della comunicazione.
Sheng J. Călător individual China, 18 august 2014
Good Choice

Service, Size of the Room, Location
8,3
Trista M. Familie, copii în vârstă Philippines, 11 august 2014
Good location

Good location
6,7
Near the MTR station and walking distance to shopping areas. The hotel room isn't spacious, which is quite expected in HK.
Jien G. Călător în grup Singapore, 11 august 2014
Would stay again

Comfort with affordability
7
I have no complaints. For the price we paid, it was largely comfortable and self-sufficient. There was everything we needed - from hairdryers to toothbrushes etc. the bed was also comfortable enough, albeit a little bit small. we spent most of the days out so only came back late at night to rest and the hotel served its purpose well. I would recommend it if you're just looking for a decent and comfortable stay without spending too much as I think Park Hotel balances this very well.
Supachai C. Familie, copii în vârstă Thailand, 11 august 2014
location is good

location price food
8
hotel stand in good location. Food is so good, the room is clean and friendly stuff.
Supachai C. Familie, copii în vârstă Thailand, 11 august 2014
location and price

location price room
8
hotel stand in good location. Food is so good, the room is clean and friendly stuff.
Yap C. Călător în grup Singapore, 10 august 2014
Holiday Trip

Near to MRT ,close to shopping and staff are friendly
9,7
We have a happy stay.and for sure we will be back with our family.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Park Hotel Hong Kong Hong KongPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Interior hotelPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Exterior hotelPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepţiePark Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepţiePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/LoungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/LoungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Sală de fitnessPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Sală de şedinţePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Sală de balPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/LoungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurant


AS-AGWEB-3C06