De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Park Hotel Hong Kong

61-65 Chatham Road South, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,9

din 4641 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,7
Situare
8,7
Prestaţia personalului
8,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,2
Confort/Standard Cameră
8,1
Alimentaţie/Local
6,9
Toate opiniile (4641)
Sortare:
Corrado A. Călători individuali Italy, 20 noiembrie 2014
Perfetto

Confort,qualita/prezzo,pulizia
10
Raportaţi această recenzie
Simone S. Călători drum de afaceri Italy, 24 ianuarie 2014
facilmente efficace

servizio, pulizia, cordialità
7,3
in linea con le mie aspettative e gìà riportato nelle domande precedenti
Raportaţi această recenzie
Alessandro C. Călători drum de afaceri Italy, 2 decembrie 2012
Buona posizione ma pessimo servizio

Posizione
4,3
L'hotel è ubicato in ottima posizione, ma i servizi lasciano a desiderare: camere che puzzavano di muffa/umido, personale che non fa niente per aiutare, internet lentissimo (e a pagamento) che nonostante le ripetute proteste ha continuato a non funzionare e ci hanno comunque fatto pagare.
Raportaţi această recenzie
Alessandro C. Călători drum de afaceri Italy, 2 decembrie 2012
Hotel da evitare accuratamente

la posizione
3
Hotel in centro a Kowlon, con personale scortese, camere piccole e puzzolenti. Assolutamente sconsigliato, soprattutto visto il prezzo! e' stata una pessima esperienza, che eviterò accuratamente di ripetere. il personale era scortese e non ci ha aiutato per niente. quando ho protestato perche' la mia camera puzzava, hanno fatto finta di niente!!
Raportaţi această recenzie
Tonino T. Călători drum de afaceri Italy, 16 noiembrie 2010
piacevole e cortesi

centrale
6
hotel centrale di facile reperibilità. comodo per la mobilità in città sia di mezzi pubblici che per shopping. pulito e ordinato. silenzioso e confortevole sia per la struttura che per i servizi.
Hotel Feature Tip: il collegamento internet è costoso soprattutto che sempre più nel mondo è e deve diventare un servizio gratuito e dotazione standar della comunicazione.
Raportaţi această recenzie
Chan W. Călători drum de afaceri Singapore, 3 februarie 2016
Park hotel is near to many recreational area.

It is near to spas, shop, restaurant. The most important transport station. hunghum station that allow you go Shenzhen for fun.
8,3
Good stay.... There is a free shuttle to airport -K4 just outside the hotel. Very accessible.
Raportaţi această recenzie
Kok K. Familii cu copii tineri Malaysia, 2 februarie 2016
A return stay

Location, hotel conditions, staff performance
8,7
This is the second time we stay at this hotel throughout our HK trip. Simply love the location and the room comfort. Free shuttle bus between the hotel and Kawloon Mrt Station, lots of nice food around, walking distance to the Arena of Star... Will definitely go back to them when we go to HK again
Raportaţi această recenzie
Krishma M. Călători în pereche Mauritius, 2 februarie 2016
worth the stay !

staff were friendly and always ready to help.Hotel is well located and easy access to restaurants. room was clean and comfortable. definitely recommend!
8
My husband and i both enjoyed our stay there. Bathroom was a bit small but besides this everything was nice and worth the cost. Really appreciated the staffs' eagerness to help and guide. Very professional ! Look forward to visit the hotel again.
Raportaţi această recenzie
Phaendin C. Familii cu copii tineri Thailand, 31 ianuarie 2016
One of the best hotel in Tsim Sha Tsui!!!!!

Location, Staffs, Spacious Room
10
I have been to Hong Kong for more than 10 times and this is a very first time with my baby and decides to stay at Park Hotel. Upon booking, I have emailed to ask whether they can help me store ice pack and breast milk in a freezer since my baby still on breast-feeding, the hotel staff email back promptly that they facilitate my request. Upon arrival, all hotel staffs are very nice, professional and friendly; check in was done in less then 10 minutes! We have booked a deluxe suit, which comes with many free add-ons such as dining credit, free laundry, free mini bar as well as free handy phone. Room was very nice, new, clean and spacious (biggest room ever for me). Wine and fruit basket is very nice. Everyday they service my request to store ice pack at night and I will pick it up in the morning for a day-out. I will definitely become a regular customer to Park hotel. Thank you very much for everything. (Especially Kevin and Phoenix)
Raportaţi această recenzie
Bryan J. Călători în grup Philippines, 22 ianuarie 2016
Great location, spacious and clean room

Spacious rooms, great location, excellent service
9,7
Great location (near restaurants, shops, and MTR), spacious room, and great value for money!
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Park Hotel Hong Kong Hong KongPark Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepţiePark Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepţiePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/LoungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/LoungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Sală de şedinţePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Sală de balPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/LoungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Sală de fitnessPark Hotel Hong Kong Hong Kong - BufetPark Hotel Hong Kong Hong Kong - HolPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Sală de şedinţePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Coffee Shop/CafeneaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Sală de şedinţePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurant


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B08