sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Park Lane Hotel

310 Gloucester Road, Causeway Bay, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Park Lane Hotel Hong Kong - Exterior hotel Park Lane Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Park Lane Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Park Lane Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Park Lane Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Park Lane Hotel Hong Kong - Baie Park Lane Hotel Hong Kong - Apartament Park Lane Hotel Hong Kong - Executive Lounge Park Lane Hotel Hong Kong - Pub/Lounge Park Lane Hotel Hong Kong - Bufet Park Lane Hotel Hong Kong - Bufet Park Lane Hotel Hong Kong - Bufet Park Lane Hotel Hong Kong - Restaurant Park Lane Hotel Hong Kong - Restaurant Park Lane Hotel Hong Kong - Restaurant Park Lane Hotel Hong Kong - Sală de fitness
Park Lane Hotel Hong Kong - Sală de fitness Park Lane Hotel Hong Kong - Sală de bal Park Lane Hotel Hong Kong - Interior hotel Park Lane Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Park Lane Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Park Lane Hotel Hong Kong - Hol Park Lane Hotel Hong Kong - Hol Park Lane Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Park Lane Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Park Lane Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Park Lane Hotel Hong Kong - Sală de fitness Park Lane Hotel Hong Kong - Centru de afaceri
Zona Causeway Bay Număr camere: 826
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

8,0

din 630 opinii

Calitate-preţ
7,3
Situare
9,1
Prestaţia personalului
7,9
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,0
Confort/Standard Cameră
8,0
Alimentaţie/Local
7,4
Toate opiniile (630)
Sortare:
Kah H. Călător pentru drum de afaceri Singapore, 20 octombrie 2014
Good location

Location, location, location
8
Good stay
Lai F. Călător individual Hong Kong, 20 octombrie 2014
Shopping Hotel

Home feel, shopping spree, good food
8
When I am in Hong Kong, I only stay at this hotel, it's like my second home.
Chan Y. Familie, copii în vârstă Hong Kong, 19 octombrie 2014
Pretty Good

Convenient, Very Convenient, Super Convenient
8
The hotel is good for all kind of stays (family, couple, solo, business). Although it is a bit old, but the maintenance is very good. Also, the location is excellent that makes very easy to take public transport. One thing needs to improve is the security, since all people can go to the resident floors without security cards.
Ryan C. Familie, copii în vârstă Philippines, 19 octombrie 2014
very good

location
8
very good
Nico H. Familii cu copii tineri Indonesia, 12 octombrie 2014
Location wise is good

Closes to mrt
6
Was good
Lai F. Călător în pereche Hong Kong, 11 octombrie 2014
Second home

Shopping area, Restaurants, Professional Staff
8,3
It is our second home in Hong Kong. Every time we visit Hong Kong we stay at the same hotel.
Michael C. Familie, copii în vârstă Philippines, 6 octombrie 2014
Convenience

Big rooms
9,7
Friendly staff nice rooms
Siok C. Călător în grup Singapore, 6 octombrie 2014
'Occupy Cimfortabky'

The location is good. Hotel front line staff is efficient. They can provide alternative very quickly when there was no two single sharing room.
7,7
The stay has been good despite the situation in Hong Kong. .
Dianne C. Călător în pereche New Zealand, 1 octombrie 2014
BEWARE- make sure you book for the new side

location, close to malls, walking distance to convenient places
5,3
buyers beware- unaware of the renovations happening in this hotel, we were first taken to a room which looked like an old, smelly run down motel from the 1980s, brown electric hardware and old carpets, bathroom and furniture...it was very disappointing....and upon complaint, the staff notified us that the hotel was undergoing renovations and we didn't specify in our booking that we wanted to be put in the new part of the hotel....but after telling the staff that there wasn't an option to do so when we booked the hotel....after much hesitation, the staff changed us to a new room. their attitude was poor and we also found our that to use the gym, there are additional costs... which was not mentioned when we booked our stay also.
Lai F. Călător în pereche Hong Kong, 30 septembrie 2014
Like a second home

Shopping, Dining, Sight seeing
8,3
Park view is our favourite room type.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Park Lane Hotel Hong KongPark Lane Hotel Hong Kong - Exterior hotelPark Lane Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Lane Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Lane Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Lane Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Lane Hotel Hong Kong - BaiePark Lane Hotel Hong Kong - ApartamentPark Lane Hotel Hong Kong - Executive LoungePark Lane Hotel Hong Kong - Pub/LoungePark Lane Hotel Hong Kong - BufetPark Lane Hotel Hong Kong - BufetPark Lane Hotel Hong Kong - BufetPark Lane Hotel Hong Kong - RestaurantPark Lane Hotel Hong Kong - RestaurantPark Lane Hotel Hong Kong - RestaurantPark Lane Hotel Hong Kong - Sală de fitnessPark Lane Hotel Hong Kong - Sală de fitnessPark Lane Hotel Hong Kong - Sală de balPark Lane Hotel Hong Kong - Interior hotelPark Lane Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Lane Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Lane Hotel Hong Kong - HolPark Lane Hotel Hong Kong - HolPark Lane Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Lane Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Lane Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Lane Hotel Hong Kong - Sală de fitnessPark Lane Hotel Hong Kong - Centru de afaceriPark Lane Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Lane Hotel Hong Kong - Sală de şedinţePark Lane Hotel Hong Kong - Exterior hotelPark Lane Hotel Hong Kong - Coffee Shop/CafeneaPark Lane Hotel Hong Kong - Pub/LoungePark Lane Hotel Hong Kong - BaiePark Lane Hotel Hong Kong - BaiePark Lane Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Lane Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiPark Lane Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi


AS-AGWEB-3B07