De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Patong Beach Hotel

124 Taweewongse Road, Patong, Phuket, Thailanda (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Patong Beach Hotel Phuket - Baie Patong Beach Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Patong Beach Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Patong Beach Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Patong Beach Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Patong Beach Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Patong Beach Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Patong Beach Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Patong Beach Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Patong Beach Hotel Phuket - Cadă fierbinte Patong Beach Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Patong Beach Hotel Phuket - Piscină Patong Beach Hotel Phuket - Piscină Patong Beach Hotel Phuket - Hol Patong Beach Hotel Phuket - Mâncare şi băutură Patong Beach Hotel Phuket - Mâncare şi băutură
Patong Beach Hotel Phuket - Sală de fitness Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Pub/Lounge Patong Beach Hotel Phuket - Magazine Patong Beach Hotel Phuket - Magazine Patong Beach Hotel Phuket - Magazine
Zona Patong Număr camere: 245

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,8

din 1068 opinii

Calitate-preţ
7,5
Situare
9,1
Prestaţia personalului
7,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,9
Confort/Standard Cameră
7,6
Alimentaţie/Local
7,2
Toate opiniile (1068)
Sortare:
Simonetta M. Călător în pereche Italy, 28 decembrie 2009
INCANTEVOLE

devo dire che il Pathong Beach hotel non ha tradito le mie aspettative. E' meraviglioso, le camere sono spaziose ed il bagno un incanto, nonche' la posizione e' invidiabile. Sul lungomare ed a meno di 100 mtr da Bangla Road, dove la sera la vita Vi aspetta!!
9
CIBO-PASTI il giudizio e' puramente indicativo non avendo testato nulla durante il mio soggiorno
Hotel Feature Tip: considerare anche i turisti italiani che magari vogliono essere aggiornati sulle notizie TV
Raportaţi această recenzie
Rosa D. Călător în pereche Italy, 18 martie 2009
ottimo hotel

ottima posizione al centro di Patong
7,7
albergo situato in ottima posizione, al centro di Patong, vicino alla strada principale Bangla Road, hotel tranquillo sul lungomare, hotel molto silnzioso con due piscine, centro massaggi ristorante, bar, punto internet, la pulizia in camera era ottima, il personale educato e disponibile, la camera era ampia e luminosa con aria condizionata unico problema è stato che la colazione si poteva fare entro le ore dieci e che il personale non parlava italiano
Raportaţi această recenzie
Suang S. Călător în pereche Malaysia, 25 iulie 2015
Near to beach

Accessible location
6,3
The hotel overall not bad. But the swimming pool seems like a bit dirty. Even saw a rat in swimming pool. Terrible impression.
Raportaţi această recenzie
Henry G. Familii cu copii tineri Indonesia, 24 iulie 2015
Wonderful holiday

Location, hotel facilities, comfort of the room
9,7
Excellent, I love the location of the hotel the staff were friendly and informative, the room was clean, and the size of the room was big enough for us as a family with 2 young children. I will definitely choose this hotel again if I visit phuket!
Raportaţi această recenzie
Peter M. Călător pentru drum de afaceri Australia, 18 iulie 2015
Over rate

staff we are friendly.I requested a late checkout on my departure date which was agreed.
4,3
I will not stay there again and will not recommend to any of my friends. I was supposed to get 50% discount on my rate. However this was still very over rated and of low value There were many maintenance items feed fixing. Enough said,
Raportaţi această recenzie
Eric E. Călător în pereche South Africa, 9 iulie 2015
Location excellent, friendly front desk

Location, location, location
6,7
The entry experience good and efficient, however the room was tired, bath sanitary fitting in poor condition, cigerrette burn on bath edge flooring in room scratched and in poor state. Would I go back probably yes, breakfast good spread
Raportaţi această recenzie
Oliver T. Călător în pereche Singapore, 7 iulie 2015
Good Location

Location location location
6
Good
Raportaţi această recenzie
Dianna W. Călător în pereche Australia, 6 iulie 2015
not all that satisfided

great location clean and tidy rooms most of the staff friendly
9,3
had a good stay just disappointed when we got there we where given a voucher for complementary drinks so husband asked for my normal vodka lemon lime and biters was told could not have this as it was a cocktail so we did not end up using them went down the road instead one night there we had a couple of local ladies we knew meet up with us to go to the night markets we where going to have a drink while we waited for taxi the ladies where asked to leave as they where not aloud at hotel was not impressed
Raportaţi această recenzie
Cyril L. Călător în pereche United Kingdom, 30 iunie 2015
Good Location!

Sraff, cleanliness, and the location.
9,7
Would definately use this hotel again. Very good location just across from the beach and less than 5 minutes walk to Bangna Walking Street. The hotel was nice and clean and nothing was too much for the staff who were only to willing to help. The hotel pool was spacious and plenty of sunbeds. A very good all round hotel.
Raportaţi această recenzie
Julie M. Călător în pereche United Kingdom, 27 iunie 2015
ace

staff.staff.staff
10
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Patong Beach Hotel PhuketPatong Beach Hotel Phuket - BaiePatong Beach Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiPatong Beach Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiPatong Beach Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiPatong Beach Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiPatong Beach Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiPatong Beach Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiPatong Beach Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiPatong Beach Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiPatong Beach Hotel Phuket - Cadă fierbintePatong Beach Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiPatong Beach Hotel Phuket - PiscinăPatong Beach Hotel Phuket - PiscinăPatong Beach Hotel Phuket - HolPatong Beach Hotel Phuket - Mâncare şi băuturăPatong Beach Hotel Phuket - Mâncare şi băuturăPatong Beach Hotel Phuket - Sală de fitnessPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - Pub/LoungePatong Beach Hotel Phuket - MagazinePatong Beach Hotel Phuket - MagazinePatong Beach Hotel Phuket - MagazinePatong Beach Hotel Phuket - Plan EtajePatong Beach Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiPatong Beach Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiPatong Beach Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B07