De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Pearl Farm Beach Resort

Kaputian, Island Garden City of Samal, Kaputian District - Insula Samal, Davao, Filipine 8119 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Pearl Farm Hotel
Pearl Farm Beach Resort Davao - Magazine Pearl Farm Beach Resort Davao - Plajă Pearl Farm Beach Resort Davao - Plajă Pearl Farm Beach Resort Davao - Vedere Pearl Farm Beach Resort Davao - Sală de şedinţe Pearl Farm Beach Resort Davao - Dotări Pearl Farm Beach Resort Davao - Vedere Pearl Farm Beach Resort Davao - Centru de afaceri Pearl Farm Beach Resort Davao - Spa Pearl Farm Beach Resort Davao - Recepţie Pearl Farm Beach Resort Davao - Vedere Pearl Farm Beach Resort Davao - Sală de şedinţe Pearl Farm Beach Resort Davao - Plajă Pearl Farm Beach Resort Davao - Plajă Pearl Farm Beach Resort Davao - Magazine Pearl Farm Beach Resort Davao - Vedere
Pearl Farm Beach Resort Davao - Baie Pearl Farm Beach Resort Davao - Vedere Pearl Farm Beach Resort Davao - Piscină Pearl Farm Beach Resort Davao - Spa Pearl Farm Beach Resort Davao - Împrejurimi Pearl Farm Beach Resort Davao - Plajă Pearl Farm Beach Resort Davao - Dotări Pearl Farm Beach Resort Davao - Dotări Pearl Farm Beach Resort Davao - Pub/Lounge Pearl Farm Beach Resort Davao - Sport şi activităţi Pearl Farm Beach Resort Davao - Vedere Pearl Farm Beach Resort Davao - Piscină
Zona Kaputian District - Insula Samal Număr camere: 70

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,3

din 1069 opinii

Calitate-preţ
7,8
Situare
8,7
Prestaţia personalului
8,5
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,5
Confort/Standard Cameră
8,7
Alimentaţie/Local
7,9
Toate opiniile (1069)
Sortare:
Hazel R. Familie, copii în vârstă Philippines, 28 august 2015
fantastic

good service, beautiful resort , good food
9
It was fantastic
Raportaţi această recenzie
Jhoanna E. Familie, copii în vârstă Philippines, 21 august 2015
Relaxing

Room, accommodation and staff
8,7
Raportaţi această recenzie
Kevin C. Călător în pereche United States of America, 18 august 2015
Worth the Experience

Location, Staff, and Food
8,7
Had an amazing over night stay at the Pearl Farm Resort. The staff was so nice and attentive. The greeting from off the boat was full of smiles and music and really set a positive tone for the rest of the stay. We waited two hours to check in so during that time we spent most of it in the two story tower on the end of the pier. The sea breeze was perfect and the views were great and the couches and chairs were comfortable. We took the coral tour and added the Taclobo tour also (Giant Clams). Coral tour was awesome and being our first time snorkeling was a good way to start. Our guides were helpful and made sure the rest of the group did not damage the coral while we all swam around. Our guide Jacob even took some of our better swimmers to the deeper water to let us dive as deep as possible and get a different view of the coral. The taclobos were also cool. I recommend using the life jacket if you are not going to be in the deeper water as treading water and not putting a fin on the clams was somewhat difficult. If you spend more time in the deeper areas then free swimming is the way to get close to the clams without any worries about putting a fin in their shells. The staff were really friendly and we got to talk with some of them late in the night. Don't forget to tip them some! They really work hard and many don't get vacations or personal leave time. I wish I had another day to spend there to experience the massage and other activities provided there. Oh, and Malipano island was also cool. We enjoyed the beach that looks toward pearl farm....super relaxing. Only downside was our hotel room had these little black specks that kept falling from the ceiling on the bed. If you have the cash, then Pearl Farm is the place for you! I'd love to go back one day!
Raportaţi această recenzie
Cielo F. Familie, copii în vârstă Philippines, 14 august 2015
Friendly staff, good food

Scenic views, good food, friendly staff
9,3
Raportaţi această recenzie
Jerome L. Călător în pereche Philippines, 28 iulie 2015
Awesome!

Friendly and professional staff, great atmosphere and food.
9,3
Awesome! Great everything from staff to food and ambiance.
Raportaţi această recenzie
Ruben M. Călător individual United States of America, 26 iulie 2015
relaxing vacation

gym, pool, food
8
met my expectations of a relaxing vacation
Raportaţi această recenzie
Alvinfred H. Călător în pereche Philippines, 25 iulie 2015
Excellent

Best beach, nice staff, good service
10
It was my second time to visit pearl farm and for me it's still the best resort I've been. Everything was excellent, that's all i can say.
Raportaţi această recenzie
Helena S. Călător în grup Philippines, 21 iulie 2015
Sunset room

Ideal room for groups
8
Raportaţi această recenzie
Janina R. Familie, copii în vârstă Philippines, 13 iulie 2015
Best resort in Davao!

The beach, the service and the location
9
Raportaţi această recenzie
Leonarda T. Familie, copii în vârstă Philippines, 14 iunie 2015
Naturally Beautifiul

Scenery, Food, Accomodation
8
Nice and Easy
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Pearl Farm Beach Resort DavaoPearl Farm Beach Resort Davao - MagazinePearl Farm Beach Resort Davao - PlajăPearl Farm Beach Resort Davao - PlajăPearl Farm Beach Resort Davao - VederePearl Farm Beach Resort Davao - Sală de şedinţePearl Farm Beach Resort Davao - DotăriPearl Farm Beach Resort Davao - VederePearl Farm Beach Resort Davao - Centru de afaceriPearl Farm Beach Resort Davao - SpaPearl Farm Beach Resort Davao - RecepţiePearl Farm Beach Resort Davao - VederePearl Farm Beach Resort Davao - Sală de şedinţePearl Farm Beach Resort Davao - PlajăPearl Farm Beach Resort Davao - PlajăPearl Farm Beach Resort Davao - MagazinePearl Farm Beach Resort Davao - VederePearl Farm Beach Resort Davao - BaiePearl Farm Beach Resort Davao - VederePearl Farm Beach Resort Davao - PiscinăPearl Farm Beach Resort Davao - SpaPearl Farm Beach Resort Davao - ÎmprejurimiPearl Farm Beach Resort Davao - PlajăPearl Farm Beach Resort Davao - DotăriPearl Farm Beach Resort Davao - DotăriPearl Farm Beach Resort Davao - Pub/LoungePearl Farm Beach Resort Davao - Sport şi activităţiPearl Farm Beach Resort Davao - VederePearl Farm Beach Resort Davao - PiscinăPearl Farm Beach Resort Davao - PiscinăPearl Farm Beach Resort Davao - Cameră de oaspeţiPearl Farm Beach Resort Davao - Cameră de oaspeţiPearl Farm Beach Resort Davao - Cameră de oaspeţiPearl Farm Beach Resort Davao - Cameră de oaspeţiPearl Farm Beach Resort Davao - Cameră de oaspeţiPearl Farm Beach Resort Davao - Cameră de oaspeţiPearl Farm Beach Resort Davao - Cameră de oaspeţiPearl Farm Beach Resort Davao - PiscinăPearl Farm Beach Resort Davao - Sport şi activităţiPearl Farm Beach Resort Davao - PlajăPearl Farm Beach Resort Davao - Sport şi activităţiPearl Farm Beach Resort Davao - Cameră de oaspeţiPearl Farm Beach Resort Davao - Facilităţi de recreerePearl Farm Beach Resort Davao - Cameră de oaspeţiPearl Farm Beach Resort Davao - RestaurantPearl Farm Beach Resort Davao - PlajăPearl Farm Beach Resort Davao - Cameră de oaspeţiPearl Farm Beach Resort Davao - Cameră de oaspeţiPearl Farm Beach Resort Davao - ÎmprejurimiPearl Farm Beach Resort Davao - RecepţiePearl Farm Beach Resort Davao - PiscinăPearl Farm Beach Resort Davao - Cameră de oaspeţiPearl Farm Beach Resort Davao - Cameră de oaspeţiPearl Farm Beach Resort Davao - Cameră de oaspeţiPearl Farm Beach Resort Davao - Cameră de oaspeţiPearl Farm Beach Resort Davao - Cameră de oaspeţiPearl Farm Beach Resort Davao - Cameră de oaspeţiPearl Farm Beach Resort Davao - Cameră de oaspeţiPearl Farm Beach Resort Davao - Sport şi activităţiPearl Farm Beach Resort Davao - Cameră de oaspeţiPearl Farm Beach Resort Davao - PlajăPearl Farm Beach Resort Davao - Cameră de oaspeţiPearl Farm Beach Resort Davao - Cameră de oaspeţiPearl Farm Beach Resort Davao - Facilităţi de recreerePearl Farm Beach Resort Davao - RecepţiePearl Farm Beach Resort Davao - PlajăPearl Farm Beach Resort Davao - Piscină


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C05