De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Pegasus Apartment Hotel

206 A'Beckett St, Melbourne CBD, Melbourne, Australia 3000 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţi Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţi Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţi Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Apartament Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Bucătărie Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Baie Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Baie Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Piscină Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Restaurant Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Mâncare şi băutură Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Restaurant Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţi Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţi Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţi Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţi Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţi
Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Restaurant Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţi Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţi Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Piscină Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţi Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Spa Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţi Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţi Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Piscină Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Intrare Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţi Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţi
Zona Melbourne CBD Număr camere: 278
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,1

din 1131 opinii

Calitate-preţ
8,3
Situare
8,5
Prestaţia personalului
8,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,7
Confort/Standard Cameră
8,5
Alimentaţie/Local
6,5
Toate opiniile (1131)
Sortare:
Riccardo S. Călător individual Italy, 2 februarie 2014
ottimo servizio personale amichevole ambiente tran

pulizia posizione servizio
9
Non posso davvero lamentarmi, sono arrivato alle 7 di mattino e la stanza era già pronta, mi hanno fatto fare il check in senza alcun problema benchè non li avessi avvisati del mio anticipato arrivo. La pulizia della stanza è veloce e perfetta davvero complimenti
Raportaţi această recenzie
Corrado A. Călător pentru drum de afaceri Italy, 14 decembrie 2013
centrale e comodo a piedi a tutto

Parcheggio incluso, office center incluso, centrale
7,3
Come al solito piacevole. Quando sono a Melbourne per lavoro ed è disponibile a prezzi accessibili, prenoto sempre qui.
Raportaţi această recenzie
Giovanni I. Călător individual Italy, 11 decembrie 2013
Comodo, discreto e ben situato nel CDB

Vicinanza al centro e alla stazione, discrezione e pulizia.
7,3
Molto buono, bella stanza cucina attrezzata e pulita.
Raportaţi această recenzie
Corrado A. Călător pentru drum de afaceri Italy, 20 septembrie 2013
è sempre piacevole alloggiare al Pegasus

Centrale, confortevole e pulito
8,3
E' la 4 volta che alloggiamo al Pegasus. Ogni volta troviamo una nuova aggiunta, l'ultima è stata la piscina, la prossima dovrebbe essere il ristorante Bar
Raportaţi această recenzie
Corrado A. Călător pentru drum de afaceri Italy, 12 mai 2013
Ottimo rapporto qualità prezzo

comodo, centrale, pulito
9,3
E' già la seconda volta che vengo in questo hotel e mi trovo sempre bene. Le tariffe sono aumentate, ma ancora accettabilissime per Melbourne, in più il parcheggio è incluso Lo consiglio vivamente, da lì si può andare a piedi in tutta Melbourne
Raportaţi această recenzie
Pietro A. Călător individual Italy, 18 februarie 2013
Hotel è stato ristrutturato di recente. Buono

Pulito e situato in ottima posizione
7,7
Sono rimasto 5 giorni in appartamento, pulito non grandissimo ma con un attrezzato angolo cottura. Buona posizione..Ottimo rapporto qualità prezzo
Sfat pentru călătorie: Lo consiglio.
Raportaţi această recenzie
Audrey E. Călător în grup Singapore, 29 iulie 2015
Great stay that's near QVM!

Walking distance to Queen Victoria Market. Clean and comfy place to stay. Near city too!
8,7
It was a great choice by choosing to stay at Pegasus for our 1st Melbourne trip! Great location and friendly staff. Check in was fast and check out was easy too! The staff always put on a smile and makes me feel welcome!! Not to mention, they are helpful too! Had helped (advised) us how to operate the heater - lol, we were freezing!! It's nice to know that their laundromat open 24hrs too!
Raportaţi această recenzie
Jonathan F. Călător în pereche Australia, 24 iulie 2015
Clean, great location, outstanding value.

Value for money, close to city centre, self contained kitchen
9,7
Raportaţi această recenzie
Brent N. Călător pentru drum de afaceri Australia, 23 iulie 2015
Midweek Stay

Location, Value for Money and the Pool.
7,7
Hotel was in a fantastic location while the cleanliness and presentation of the rooms was okay without being fantastic. I stayed on a Wednesday night two weeks in a row. The first night the hotel seemed very busy and I had to wait for up to five minutes every time I used the lifts. The Hotel car park was also full which mean that I had to park off site. I asked if I could reserve parking for my stay the following week and was told I couldn't which was disappointing. On my second stay the hotel was less busy and I never had to wait long for lifts. Upon check in I was given complementary upgrade to a two bedroom suite which was of no benefit at all, just an extra room which I didn't use anyway and was not able to watch TV from by bed. Pool and gym facilities were great. Pool was about 20meters long and probably a touch warm for lap swimming. Breakfast was also good.
Raportaţi această recenzie
Loraine P. Călător în pereche Austria, 15 iulie 2015
Short Winter Break

Insulation which provided warmth without heating and delicious silence. Clean and simple apartment - no clutter. Location - walked everywhere
10
Fantastic
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Pegasus Apartment Hotel MelbournePegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţiPegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţiPegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţiPegasus Apartment Hotel Melbourne - ApartamentPegasus Apartment Hotel Melbourne - BucătăriePegasus Apartment Hotel Melbourne - BaiePegasus Apartment Hotel Melbourne - BaiePegasus Apartment Hotel Melbourne - PiscinăPegasus Apartment Hotel Melbourne - RestaurantPegasus Apartment Hotel Melbourne - Mâncare şi băuturăPegasus Apartment Hotel Melbourne - RestaurantPegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţiPegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţiPegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţiPegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţiPegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţiPegasus Apartment Hotel Melbourne - RestaurantPegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţiPegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţiPegasus Apartment Hotel Melbourne - PiscinăPegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţiPegasus Apartment Hotel Melbourne - SpaPegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţiPegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţiPegasus Apartment Hotel Melbourne - PiscinăPegasus Apartment Hotel Melbourne - IntrarePegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţiPegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţiPegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţiPegasus Apartment Hotel Melbourne - RecepţiePegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţiPegasus Apartment Hotel Melbourne - Interior hotelPegasus Apartment Hotel Melbourne - BucătăriePegasus Apartment Hotel Melbourne - ÎmprejurimiPegasus Apartment Hotel Melbourne - BucătăriePegasus Apartment Hotel Melbourne - Cameră de oaspeţiPegasus Apartment Hotel Melbourne - PiscinăPegasus Apartment Hotel Melbourne - Exterior hotelPegasus Apartment Hotel Melbourne - Interior hotelPegasus Apartment Hotel Melbourne - DotăriPegasus Apartment Hotel Melbourne - Sală de şedinţe


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A06