Contul meu (conectare)

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Peninsula Excelsior Hotel

5 Coleman Street, Marina Bay, Singapore 179805 (Arată hartă)

rezervaţi acum!

anterior : Excelsior

Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Cameră de oaspeţi Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Cameră de oaspeţi Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Cameră de oaspeţi Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Cameră de oaspeţi Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Cameră de oaspeţi Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Baie Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Baie Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Baie Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Hol Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Executive Lounge Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Pub/Lounge Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Executive Lounge Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Vedere Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Vedere Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Vedere Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Vedere
Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Vedere Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Vedere Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Piscină Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Piscină Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Restaurant Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Sală de bal Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Sală de fitness
Situare: Marina Bay Număr camere: 600
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,5

din 6155 opinii

Calitate-preţ
7,2
Situare
8,7
Prestaţia personalului
7,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,5
Confort/Standard Cameră
7,5
Alimentaţie/Local
6,6
Toate opiniile (6155)
Luigi E. Călător pentru drum de afaceri Italy, 8 mai 2013
buona posizione, bisognoso di sistemazione

posizione, wi-fi
5,3
Andrea R. Călător în pereche Switzerland, 24 martie 2012
Hotel centrale;

localita
5,3
solo 1 notte di ritorno dal Borneo; localizzato in zona centrale; piccola piscina; personale cortese; colazione non inclusa
Katiuscia C. Călător în pereche Italy, 11 ianuarie 2012
buona posizione ma un po vecchio lasciato andare

buona posizione vicino alla metro ma un po maleodorante
6
l albergo forse era bello una volta stanza maleodorante e chiusa da tempo ottima la posizione vicino alla metro
Mauro M. Călător în pereche Italy, 25 martie 2010
ottima posizione

posizione centrale
7,3
posizionato nel colonial district è molto comodo per raggiungere numerose località interessanti. a pochi minuti a piedi si trova la stazione della metropolitana city hall. la zona risulta molto tranquilla, personalmente alla sera rientravo a piedi dopo avere cenato nella zona vivacissima e piena di ristoranti del quays riguardo al prezzo, ho potuto usufruire di una promozione agoda altrimenti forse è un po' caro. non ho provato il ristorante.
Restaurant Tip: provate a pranzare o cenare alle le bancarelle gastronomiche presso i mercati
Pietro F. Călător individual Italy, 30 noiembrie 2009
Singapore -singapore

Centralissimo.VANNTAGGIOSA LA METRO A 5 MINUTI DALL'ALBERGO.nEGOZI TUTTO INTORNO.ATTACCATO A Boat quay con i suoi cento ristoranti. Quello italiano e'il PASTA FResca.Look lussuoso e moderno.
6,3
L'albergo per passarvi 1 o 2 notti puo' andare ma non scordate i tappi per le orecchie e una mascherina-quelle che danno in aereo- perche' non ci sono scuri o tapparelle. Solo una tenda he lascia entrare molta luce.Buono l' impianto d'aria condizionata.Con Agoda avrete le stanze migliori.
Shopping Tip: Fate attenzione a comperare prodotti elettronici nel negozio difronte all'albergo, come macchine fotografiche o video. Anche gli obbiettivi sono cari.Se discutete il prezzo fate attenzione all'addebito sulla carta di credito. Scrivono quello che vogliono loro. Tanto i turisti stressati e stanchi non se ne accorgono!!!
Oliver B. Familie, copii în vârstă Philippines, 20 aprilie 2014
Pleasant stay, clean rooms.

location, location and location.
6
Ho T. Familii cu copii tineri Hong Kong, 19 aprilie 2014
A very convenient hotel next to City Hall MRT.

Fast and free WI-fi, located within walking distance to Clark Quay, Raffles City, etc, and the room rates are reasonable.
8,3
Generally alright with fast check in. Our rooms are in the high floors with good scenery. However, the beds are small (ours are 3 feet only for each of the single bed). We are also charged for a can of orange juice which was claimed that we had consumed from the fridge but we definitely have not. The front desk staff are helpful in this matter and in the end we need to sign a declaration of not-having-consumed-anything from the fridge.
Shan C. Călător în grup Australia, 17 aprilie 2014
Excellent location and friendly staff.

Close to shopping malls
8,3
Mon H. Familii cu copii tineri Myanmar, 17 aprilie 2014
An enjoyable stay in that hotel

friendly staff, centrally located, easy access to shopping area
7
We had a great time during our stay. The staff are friendly, attentive and the hotel itself is centrally located. Close to MRT and easy access to shopping areas
Richard J. Călător în pereche United Kingdom, 16 aprilie 2014
room cleaning service not what we expected

location, cost, quick check out
6
Cleanliness of the room was not as we expect from a hotel of this rating. We found garbage in the room after it was serviced that was not ours, seemed to have dropped out of whatever bag the room cleaner carried the garbage in. Coffee shelf was not cleaned every day and was left with stains and sticky substance. Floor was not vacuumed in the 5 days we stayed there, same dead fly was lying in a corner.

rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Peninsula Excelsior Hotel SingaporePeninsula Excelsior Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiPeninsula Excelsior Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiPeninsula Excelsior Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiPeninsula Excelsior Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiPeninsula Excelsior Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiPeninsula Excelsior Hotel Singapore - BaiePeninsula Excelsior Hotel Singapore - BaiePeninsula Excelsior Hotel Singapore - BaiePeninsula Excelsior Hotel Singapore - HolPeninsula Excelsior Hotel Singapore - Executive LoungePeninsula Excelsior Hotel Singapore - Pub/LoungePeninsula Excelsior Hotel Singapore - Executive LoungePeninsula Excelsior Hotel Singapore - VederePeninsula Excelsior Hotel Singapore - VederePeninsula Excelsior Hotel Singapore - VederePeninsula Excelsior Hotel Singapore - VederePeninsula Excelsior Hotel Singapore - VederePeninsula Excelsior Hotel Singapore - VederePeninsula Excelsior Hotel Singapore - PiscinăPeninsula Excelsior Hotel Singapore - PiscinăPeninsula Excelsior Hotel Singapore - RestaurantPeninsula Excelsior Hotel Singapore - Sală de balPeninsula Excelsior Hotel Singapore - Sală de fitness


AS-AGWEB-3A07