De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Phuket Kata Resort

30/9 Kata Road, Kata, Phuket, Thailanda 83100

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,8

din 209 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,1
Situare
8,6
Prestaţia personalului
7,8
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,9
Confort/Standard Cameră
7,6
Alimentaţie/Local
6,8
Toate opiniile (209)
Sortare:
Simonetta B. Familii cu copii în vârstă Italy, 29 noiembrie 2015
Un ambiente accogliente e fine con ogni congoft

Camere ampie e spaziose; tranquillità ; gentilezza e cortesia di tutto il personale
9,7
Raportaţi această recenzie
Elena K. Călători în pereche Italy, 8 ianuarie 2012
carino, ben tenuto

la piscina è bella, pulizie ottime
8
i letti sono molto duri ma il resto merita un hotel di 4 stelle. siamo stati soddisfatti.
Raportaţi această recenzie
Deanna E. Călători în pereche Myanmar, 22 aprilie 2016
Good value
5,3
Location was great. We had a pool access room that was very comfortable.
Raportaţi această recenzie
Rhea I. Călători în pereche Singapore, 20 aprilie 2016
Good location!
4,7
Good location though drivers are having hard time to find it.
Raportaţi această recenzie
Carly S. Călători individuali Australia, 14 aprilie 2016
would never return to this hotel
2
I arrived staff were terribly rude and unprofessional i was told to carry my own bags to the very rear of the resort in which my room was located, the room type I booked was over booked and I was so called up graded, the room had a horrible musty smell and I'm sure hadn't been cleaned in a long time as the bathroom had a film of dust over the basin and white film marks on the taps, the toilet had brown bowel remnants floating around which almost made me vomit, I approached the staff and they were of no assistance even I spoke in Thai in which she fully understood. I'm not a fussy person to the least but this hotel is in need of a total refurbishment and new management to keep this hotel running at a respectable level. If your looking for a hotel in Kata there are many more to choose from in which you can enjoy your vacation in comfort. 1 plus for the hotel is the swimming pool☺
Raportaţi această recenzie
Lacey D. Familii cu copii tineri United States of America, 30 martie 2016
Relaxing hotel
5,3
I thought the hotel was great for the price. It was always clean and we loved the pool. Breakfast option is worth it. Unfortunately some of the staff were not the friendliest. Also on the last day they told us there were no early to-go breakfast boxes, as stated on arrival, so don't expect that. I would stay there again!
Raportaţi această recenzie
William J. Călători în pereche United Kingdom, 27 martie 2016
Good time
5,7
Good economic accommodation
Raportaţi această recenzie
Andrew C. Călători în pereche Philippines, 23 martie 2016
Great location and value for money
5,3
Buffet breakfast is very nice and good location by the pool. Staff is OK and the pool. Great location and quiet place, I like that the area is 5 minutes from kata beach, but when you go to the hotel its like you are in a different place, its full of trees and very nice to chill by the pool. Very nature oriented. Rooms are HUGE, and the toilet/shower area is also very big.
Raportaţi această recenzie
Diana A. Familii cu copii tineri Romania, 13 februarie 2016
Nice simple hotels, wonderful pools
6
We had a pool access room, it was great for us especially with a baby, we could just jump in. There are 3 great pools at this hotel, it never feels crowded anywhere. Breakfast is decent, some local food, eggs, fruit etc. The location is also good, close to the beach exit (in the part where club med ends) Overall a good value for money
Raportaţi această recenzie
Janelle L. Familii cu copii tineri Australia, 17 octombrie 2015
Good value great position

Location , pool , cleanliness
4,7
Great stay , breakfast good , pool great , rooms comfortable , small note mosquitoes get under door , if they bother you , best to block or use burn in sense
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Phuket Kata Resort PhuketPhuket Kata Resort Phuket - RestaurantPhuket Kata Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhuket Kata Resort Phuket - Facilităţi de recreerePhuket Kata Resort Phuket - PiscinăPhuket Kata Resort Phuket - PiscinăPhuket Kata Resort Phuket - RestaurantPhuket Kata Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhuket Kata Resort Phuket - RestaurantPhuket Kata Resort Phuket - Sport şi activităţiPhuket Kata Resort Phuket - PiscinăPhuket Kata Resort Phuket - RestaurantPhuket Kata Resort Phuket - RestaurantPhuket Kata Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhuket Kata Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhuket Kata Resort Phuket - PiscinăPhuket Kata Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhuket Kata Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhuket Kata Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhuket Kata Resort Phuket - PiscinăPhuket Kata Resort Phuket - Sport şi activităţiPhuket Kata Resort Phuket - Facilităţi de recreerePhuket Kata Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhuket Kata Resort Phuket - RestaurantPhuket Kata Resort Phuket - BaiePhuket Kata Resort Phuket - IntrarePhuket Kata Resort Phuket - RecepţiePhuket Kata Resort Phuket - PiscinăPhuket Kata Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhuket Kata Resort Phuket - IntrarePhuket Kata Resort Phuket - PiscinăPhuket Kata Resort Phuket - RecepţiePhuket Kata Resort Phuket - RecepţiePhuket Kata Resort Phuket - IntrarePhuket Kata Resort Phuket - IntrarePhuket Kata Resort Phuket - RecepţiePhuket Kata Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhuket Kata Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhuket Kata Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhuket Kata Resort Phuket - Mâncare şi băuturăPhuket Kata Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhuket Kata Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhuket Kata Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhuket Kata Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhuket Kata Resort Phuket - RecepţiePhuket Kata Resort Phuket - PiscinăPhuket Kata Resort Phuket - PiscinăPhuket Kata Resort Phuket - Intrare


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B01