De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Phunawa Resort

16/1 Patak Road Soi 24, Karon, Phuket, Thailanda 83110 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Phunawa Resort Phuket - Piscină Phunawa Resort Phuket - Piscină Phunawa Resort Phuket - Piscină Phunawa Resort Phuket - Exterior hotel Phunawa Resort Phuket - Balcon/Terasă Phunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Phunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Phunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Phunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Phunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Phunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Phunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Phunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Phunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Phunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Phunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţi
Phunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Phunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Phunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Phunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Phunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Phunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Phunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Phunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Phunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Phunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Phunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Phunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţi
Zona Karon Număr camere: 47
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,3

din 329 opinii

Calitate-preţ
8,7
Situare
6,9
Prestaţia personalului
8,8
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,8
Confort/Standard Cameră
8,8
Alimentaţie/Local
7,7
Toate opiniile (329)
Sortare:
Bobby F. Familie, copii în vârstă Philippines, 14 august 2015
Comfort and Peace.

Comfort, cleanliness, peace.
8
Our stay in Phunawa Resort was a very good one. We were pleased with the accommodation. My kids enjoyed the facilities especially the swimming pool. We had a very comfortable and peaceful stay. The staff attended to our requests quickly and politely.
Raportaţi această recenzie
Raza R. Călător în grup Pakistan, 31 iulie 2015
Pukhet 2015

The rooms were big clean and in very good condition
9,3
The staff was very nice and friendly, The room/suit was very spacious. The house keeping and room service speed were really good. The view from the rooms was beautiful, the facilities were more than enough, a nice Kitchennet, spacious bathrooms. We got an upgrade to the grand suite and everything exceeded my expectations during my stay. It had a private roof top with a huge jacuzzi a nice sitting area under a gazebo with amazing plants all around. Just the food can be better. The spa was ok very basic but good nice and clean. As a 4 star establishment the place exceeded my expectations in many ways.
Raportaţi această recenzie
Paul E. Familie, copii în vârstă Australia, 9 iulie 2015
Home away from home :-)

Fantastic localition , Beautiful room's , AMAZING STAFF
9,7
Raportaţi această recenzie
Shavin C. Călător în pereche Malaysia, 14 iunie 2015
The Best as Always

The People
10
Raportaţi această recenzie
Abdul R. Călător în pereche Singapore, 13 mai 2015
Perfect

clean/nice pool/kitchen
10
perfect..good resort..clean..location not a prob cos we drive..cool place..mountain view..sea view..nawa suite..nice
Raportaţi această recenzie
Wai K. Călător în grup Hong Kong, 15 aprilie 2015
It need to upgrade their hotel condition

staffs at reception and check in counter are nice and helpful. room rate is OK
5,7
- hotel signage for hotel is not clear and difficult to find the location - Food and services for breakfast need to upgrade. staff did not clean the table when guests finish their breakfast. Food did not refill when out of stock, little kind of food for selection - room privacy is not enough, stranger can walk in our balcony and look into our room - swimming pool is full of leaves and insect and not suitable for swimming - did not provide the best room condition for guest : water boiler is out of order, refrigerator did not power on; water leakage at bathroom
Raportaţi această recenzie
Jellis D. Călător în pereche Philippines, 9 aprilie 2015
Nice stay experience

Rooms, private roof
9,7
Very nice stay experience, very spacious room, we also have a private roof top with private pool. Although the location is a little far from beach, but we have quiet environment and nice mountain view, and we rented a motorbike, which is convenient.
Raportaţi această recenzie
Paola L. Familie, copii în vârstă Sweden, 24 martie 2015
toppen👍😃

rummen, personal, service
9
Toppen
Raportaţi această recenzie
Karthik B. Călător în pereche India, 21 martie 2015
Nice hotel for a family stay

good location, comfort and pricing
8,3
The stay at hotel was very good, Only bad point was the breakfast and staff attending to the breakfast slot. The menu did not have much variety and the food was always the same. They really need to improve the breakfast set as its not worth to pay extra cost.
Raportaţi această recenzie
Shavin C. Călător în grup Malaysia, 19 martie 2015
Consistency as always

The People, The people and the people
10
I have stayed here whenever I travelled to Phuket and the staff, cleanliness and the food is excellent.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Phunawa Resort PhuketPhunawa Resort Phuket - PiscinăPhunawa Resort Phuket - PiscinăPhunawa Resort Phuket - PiscinăPhunawa Resort Phuket - Exterior hotelPhunawa Resort Phuket - Balcon/TerasăPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - RestaurantPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Exterior hotelPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Exterior hotelPhunawa Resort Phuket - Exterior hotelPhunawa Resort Phuket - Exterior hotelPhunawa Resort Phuket - RestaurantPhunawa Resort Phuket - ÎmprejurimiPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - PiscinăPhunawa Resort Phuket - PiscinăPhunawa Resort Phuket - RestaurantPhunawa Resort Phuket - ÎmprejurimiPhunawa Resort Phuket - PiscinăPhunawa Resort Phuket - PiscinăPhunawa Resort Phuket - PiscinăPhunawa Resort Phuket - PiscinăPhunawa Resort Phuket - RestaurantPhunawa Resort Phuket - PiscinăPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţiPhunawa Resort Phuket - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B01