De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Insula Mactan, Cebu, Filipine 6015

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,2

din 998 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,9
Situare
7,4
Prestaţia personalului
8,8
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,7
Confort/Standard Cameră
8,8
Alimentaţie/Local
7,6
Toate opiniile (998)
Sortare:
Josephine G. Călători în grup Philippines, 22 mai 2016
Worth it!
6,7
The money was worth it.
Raquel D. Familii cu copii tineri Philippines, 21 mai 2016
Great
5,7
Nice staff
Patrick D. Călători în pereche Philippines, 18 mai 2016
Awesome
6,3
Amazing resort
Ma A. Călători în pereche Philippines, 17 mai 2016
clean & nice place
6,3
Very relaxing place... Nice staff and great foods...
Irish M. Călători în pereche Philippines, 17 mai 2016
Good place to relax
4,3
Highly recommended amenities. You'll have the option for fresh water or salt water pool or you can just jump in to the beach. Great experience too to have a bar in the middle of the pool. One flaw is you can't bring in food and drinks in the room and there's like 3-4 restaurants only you can choose from and it's kind of expensive. Also, we got disappointed with one of the staffs at Kilimanjaru. We decided to eat here for breakfast since it's the only one open during that time. I got up to get more food while my partner was left at the table. When I got back, my partner informed me that she got pissed off because when the waitress took the used plates we've set aside, it was on a stomped manner. It was really awful and it's not a good customer experience. A smile could have been better even if there's no tip policy.
Michael Z. Călători în grup Philippines, 16 mai 2016
GREAT location
6,7
good value, excellent service
Gerelean M. Familii cu copii în vârstă Philippines, 15 mai 2016
Awesome R&R
6,7
The best rest and relaxation, the best staff, the best food! My stay at Plantation Bay is just beyond awesome!
Christopher L. Familii cu copii tineri Philippines, 14 mai 2016
good location and nice lagoon
6,7
good for families with young kids
John L. Călători în pereche United Kingdom, 3 mai 2016
Couple reciew
5,3
Lakes in need of a more regular cleaning, not as clean as the last visit, overall a fantastic place, recommend to visit.my girlfriend says"More clean please cosI don't like it if I saw dirty things floating in the water also under the water."
Naoki Y. Călători în pereche Philippines, 1 mai 2016
Anniversary
6,7
it was good to stay in Plantation bay. I want to come back
1 din 1 recenzii
Plantation Bay Resort & Spa CebuPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Facilităţi de recreerePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Cameră de oaspeţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PiscinăPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Facilităţi de recreerePlantation Bay Resort & Spa Cebu - DotăriPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - DotăriPlantation Bay Resort & Spa Cebu - HolPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Teren de joacăPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SpaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SpaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Facilităţi de recreerePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Facilităţi de recreerePlantation Bay Resort & Spa Cebu - PiscinăPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VederePlantation Bay Resort & Spa Cebu - VederePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SpaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Mâncare şi băuturăPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Mâncare şi băuturăPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Restaurant


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B08