De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Insula Mactan, Cebu, Filipine 6015

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,2

din 987 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,9
Situare
7,4
Prestaţia personalului
8,8
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,7
Confort/Standard Cameră
8,8
Alimentaţie/Local
7,6
Toate opiniile (987)
Sortare:
John L. Călători în pereche United Kingdom, 3 mai 2016
Couple reciew
5,3
Lakes in need of a more regular cleaning, not as clean as the last visit, overall a fantastic place, recommend to visit.my girlfriend says"More clean please cosI don't like it if I saw dirty things floating in the water also under the water."
Raportaţi această recenzie
Naoki Y. Călători în pereche Philippines, 1 mai 2016
Anniversary
6,7
it was good to stay in Plantation bay. I want to come back
Raportaţi această recenzie
Silvia I. Familii cu copii tineri Philippines, 1 mai 2016
Enjoyable stay
6
We enjoyed our stay in the resort - saltwater lagoons were clean, the kids enjoyed playgrounds and kids pool. Hotel staff were efficient and friendly. We will definitely come back again with my family :)
Raportaţi această recenzie
Oliver B. Călători în pereche Germany, 29 aprilie 2016
Great ,but food can improve
6,3
Allover great stay for 2 days. But food is not 5 star.
Raportaţi această recenzie
Grace T. Călători în pereche Philippines, 27 aprilie 2016
Superb
6,7
Plantation Bay exceeded our expection. The staffs are courteous, they don't get tired smiling and greeting us. The place is very cozy. We will go back to Plantation if we ever have the chance.
Raportaţi această recenzie
Silvio H. Familii cu copii tineri Switzerland, 27 aprilie 2016
Great for family with small children, overpriced
5,7
Breakfast buffet: 950:Peso to expensive, poor vegetarien dishes.
Raportaţi această recenzie
Abdulla J. Familii cu copii tineri United Arab Emirates, 25 aprilie 2016
Great
6
Just I want to say wonderful Every things inside
Raportaţi această recenzie
Maria T. Călători în pereche Philippines, 17 aprilie 2016
Best honeymoon resort
6,7
Will be backed again
Raportaţi această recenzie
Maria T. Familii cu copii tineri Philippines, 17 aprilie 2016
Great for family bonding
6,7
Definitely will be backed again....
Raportaţi această recenzie
Maria T. Familii cu copii tineri Philippines, 17 aprilie 2016
Best Holiday with my Family
6,7
Surely will be backed soon!!!
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Plantation Bay Resort & Spa CebuPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Facilităţi de recreerePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Cameră de oaspeţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PiscinăPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Facilităţi de recreerePlantation Bay Resort & Spa Cebu - DotăriPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - DotăriPlantation Bay Resort & Spa Cebu - HolPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Teren de joacăPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SpaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SpaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Facilităţi de recreerePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Facilităţi de recreerePlantation Bay Resort & Spa Cebu - PiscinăPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VederePlantation Bay Resort & Spa Cebu - VederePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SpaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Mâncare şi băuturăPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Mâncare şi băuturăPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Restaurant


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C07