De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Insula Mactan, Cebu, Filipine 6015

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,2

din 979 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,9
Situare
7,4
Prestaţia personalului
8,8
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,7
Confort/Standard Cameră
8,8
Alimentaţie/Local
7,6
Toate opiniile (979)
Sortare:
Grace T. Călători în pereche Philippines, 27 aprilie 2016
Superb
6,7
Plantation Bay exceeded our expection. The staffs are courteous, they don't get tired smiling and greeting us. The place is very cozy. We will go back to Plantation if we ever have the chance.
Raportaţi această recenzie
Abdulla J. Familii cu copii tineri United Arab Emirates, 25 aprilie 2016
Great
6
Just I want to say wonderful Every things inside
Raportaţi această recenzie
Maria T. Călători în pereche Philippines, 17 aprilie 2016
Best honeymoon resort
6,7
Will be backed again
Raportaţi această recenzie
Maria T. Familii cu copii tineri Philippines, 17 aprilie 2016
Great for family bonding
6,7
Definitely will be backed again....
Raportaţi această recenzie
Maria T. Familii cu copii tineri Philippines, 17 aprilie 2016
Best Holiday with my Family
6,7
Surely will be backed soon!!!
Raportaţi această recenzie
Antonio J. Familii cu copii tineri Philippines, 13 aprilie 2016
Great for family fet away
6
The facilities are little bit old already. Although, cleanliness is excellent as well as the staff.
Raportaţi această recenzie
John G. Călători individuali Philippines, 10 aprilie 2016
Way better than expected! Highly recommended
6
We even got a free room upgrade!
Raportaţi această recenzie
Eliza L. Familii cu copii în vârstă Philippines, 10 aprilie 2016
Awesome staff/service/facilities
6,3
Wake up to the sweet aroma of the sea and a beautiful tranquil setting.24 hours swimming. You can swim in the pools anytime. Fun and exciting water activities- jet skiing, scuba diving, snorkeling. Lots of choices for ala carte food, themed breakfast. No nightlife except at Kilimanjaro. But who wants a nightlife after a wonderfuly exhausting and exciting day! You can enjoy a relaxing stroll around the property, ride bikes, take a calesa or the mini Philippine jeep. The staff are excellent, helpful, friendly and speedy.
Raportaţi această recenzie
Jannet G. Familii cu copii tineri Philippines, 9 aprilie 2016
Perfect!
6,3
We were travelling with 2 kids (6 yrs old & a 9-month old). The most child-friendly resort we've been to. We all enjoyed. Very clean resort with courteous staff. We love the place!
Raportaţi această recenzie
Charlie G. Călători în pereche Philippines, 7 aprilie 2016
Great value in hotel but far from everything else
5,7
Everything inside the hotel is great! The staff are friendly, the rooms have great view (we got the lagoon view), and the saltwater pool is very nice. There's just one problem inside the hotel. The dressing room chair in our room was full of bed bugs! I sat there for 10 minutes and my back and arm was itching so much. Other than that, everything is great! The location of the resort though might be an issue for some because there's nothing outside the resort. You have to ride a car to go to the nearest mall if you don't want to eat in the resort 3x a day.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Plantation Bay Resort & Spa CebuPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Facilităţi de recreerePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Cameră de oaspeţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PiscinăPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Facilităţi de recreerePlantation Bay Resort & Spa Cebu - DotăriPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - DotăriPlantation Bay Resort & Spa Cebu - HolPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Teren de joacăPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SpaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SpaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Facilităţi de recreerePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Facilităţi de recreerePlantation Bay Resort & Spa Cebu - PiscinăPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VederePlantation Bay Resort & Spa Cebu - VederePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport şi activităţiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SpaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Mâncare şi băuturăPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Mâncare şi băuturăPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Restaurant


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B02