De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Poi De Ping Hotel

276/5-6, Thung Hotel Road, Nawarat, Chiang Mai, Thailanda 50000 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Împrejurimi Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Vedere Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Dotări Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Cameră de oaspeţi Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Cameră de oaspeţi Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Interior hotel Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Cameră de oaspeţi Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Cameră de oaspeţi Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Cameră de oaspeţi Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Interior hotel
Zona Nawarat Număr camere: 10
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

8,0

din 118 opinii

Calitate-preţ
8,7
Situare
7,5
Prestaţia personalului
8,5
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,9
Confort/Standard Cameră
8,3
Alimentaţie/Local
6,2
Toate opiniile (118)
Sortare:
Yungchang S. Călător individual Australia, 17 iulie 2015
clean & comforable guesthouse

clean, quiet, convenient for bus travel backpackers
8,7
was staying in this guesthouse one night to take bus to chiangrai next day. house owner is very friendly and helpful. it is very good choice to stay here if you want to take bus on the following days in chiangmai.
Raportaţi această recenzie
Stan M. Călător în pereche United Kingdom, 8 iulie 2015
Good basic hotel

Air con, helpful staff, free tea and coffee
6
We arrived in Chian Mai by train around 0800 hrs and the hotel owner very kindly allowed us into room, a very nice gesture which we really appreciated after two days on train.
Raportaţi această recenzie
Michael H. Călător în pereche United States of America, 1 iulie 2015
Great Locale for Bus Trips out of Arcade

AC, cleanliness and good wifi
9
Great. Cheap, convenient and an awesome hole in the wall dining spot just down a very short walk on the other side of the street
Raportaţi această recenzie
Nirintorn P. Familii cu copii tineri Thailand, 19 iunie 2015
This is not Hotel as they called themselve

up to standard for everything
7,7
There was value for money and near to cafe and convenience store.
Raportaţi această recenzie
Rattana C. Călător individual Thailand, 9 iunie 2015
Nice Place & Nice Location

1. Near Bus Station (Arcade)
9,3
Raportaţi această recenzie
Nistsarrak C. Călător individual United Kingdom, 8 mai 2015
Review for poi DE ping

Cleanliness and space in the room
8,7
Comfortable, safe and enjoyable
Raportaţi această recenzie
Yeung T. Călător în pereche Hong Kong, 12 aprilie 2015
Clean hotel

Very clean , good staff, good location which near bus stop
9,3
Raportaţi această recenzie
Emily S. Călător individual United States of America, 7 martie 2015
Very nice place

Poi de Ping is conveniently located near the bus station, an easy 5 minute walk, and it is a luxurious place for a backpacker to regroup. Very comfortable bed and nice bathroom/shower.
8,3
Raportaţi această recenzie
Lim L. Călător individual Singapore, 6 martie 2015
budget hotel near bus station

near bus station, clean and helpful staff
9,3
The staff was helpful when i sought his advise. The bus station is just 5 min walk away. Value for money accommodation.
Raportaţi această recenzie
Mike O. Călător în pereche Canada, 3 martie 2015
Clean, a little hard to find

Clean, close to bus station, great value.
7,3
We had a quick stay in Chiang Mai before an early morning Green Bus to Chiang Rai. Our Tuk Tuk driver wasn't familiar with Poi De Ping, so we got dropped at the Old Bus station. The shop owners we talked to also didn't know Poi De Ping, but we eventually walked there with our backpacks (about 10 blocks) thanks to Google Maps. Otherwise, this clean, inexpensive Guest House was just what we needed!
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Poi De Ping Hotel Chiang MaiPoi De Ping Hotel Chiang Mai - ÎmprejurimiPoi De Ping Hotel Chiang Mai - VederePoi De Ping Hotel Chiang Mai - DotăriPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Cameră de oaspeţiPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Cameră de oaspeţiPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Interior hotelPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Cameră de oaspeţiPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Cameră de oaspeţiPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Cameră de oaspeţiPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Interior hotel


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A01