De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

POP! Hotel Denpasar Teuku Umar

Jl Teuku Umar No. 74, Denpasar, Bali, Indonezia 80113 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Intrare POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Recepţie POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Exterior hotel POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Cameră de oaspeţi POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Interior hotel POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Dotări POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Hol POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Sală de şedinţe POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Exterior hotel POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Recepţie
Zona Denpasar Număr camere: 146
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,3

din 804 opinii

Calitate-preţ
7,8
Situare
7,5
Prestaţia personalului
7,5
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,6
Confort/Standard Cameră
7,3
Alimentaţie/Local
5,7
Toate opiniile (804)
Sortare:
Elisa C. Călător în pereche Italy, 29 august 2013
Ottimo per due viaggiatori di passaggio

Pulizia, internet, prezzo
8
Raportaţi această recenzie
Serena L. Călător în pereche Italy, 14 august 2012
hotel economico, sporco

prezzo e colazione tipica di bali (nasi goreng)
6
l'hotel è davvero particolare, con forme e linee davvero carine. non ci aspettavamo granche avendolo pagato pochissimo ma una cosa che non tollero è la sporcizia. Abbiamo fatto il check in, il personale è cordiale. Le camere sono abbastanza piccole e sporche. Le lenzuola avevano delle macchie terribili e anche peli\capelli non nostri. Il lavandino probabilmente non è mai stato lavato (c'erano macchie di calcare e capelli). L'acqua, come in tutta bali, non è potabile quindi mettono in camera 2 bottigliette d'acqua gratuite. Il punto peggiore è la doccia\wc: è una specie di capsula, dove entri è c'e un odore nauseabondo di umido-pipì. Ricorda moltissimo i bagni pubblici. Ovviamente non abbiamo fatto la doccia li dentro (anche un po claustrofobico a dire la verità...) ma avevamo schifo persino a usare il gabinetto.
Raportaţi această recenzie
Stefano F. Călător în pereche Italy, 9 iunie 2011
Good deal

Vicinity to shops, welcoming staff
5,7
excellent location for those on a business trip, very close to all shops. teuku umar is a really busy road, so don't expect any peace. rooms could be cleaned better. overall a good deal for the price you get. only indonesian snack is served for breakfast.
Raportaţi această recenzie
Yogi H. Călător în pereche Indonesia, 17 august 2015
Acceptable

Strategic location in denpasar, affordable rate,
6
Overall is fine. The room, wifi signal, foods are good. One of the bad thing is you must go downstair (lobby level) when you need hot drinkable water.
Raportaţi această recenzie
Fransiskus R. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 22 iunie 2015
Nice place clean

Clean cheap good
7,3
Raportaţi această recenzie
Farid J. Călător în pereche Australia, 22 iunie 2015
bad
2,3
Was bad
Raportaţi această recenzie
Mario P. Călător individual Indonesia, 17 iunie 2015
Amazing

Clean,tidy,friendly staff
7,7
It's a valuable hotel with a great service
Raportaţi această recenzie
Angelina S. Călător în pereche Indonesia, 2 mai 2015
loss of quality

location, price, breakfast
5
This is my second time here. I booked here because I only spent a few hours before moving out to another place so I thought why not stay here. I had a good time when I stayed here last year. But this time, the quality of the hotel is declining. Water is leaking from everywhere! So many small cockroaches inside the room! And overall it's a bit dirty. The room floor has this sticky/oily feeling (you don't get hotel sandal too). I hope they're improving their cleanliness in the future. Everything is good except that one.
Raportaţi această recenzie
Elly S. Familii cu copii tineri Indonesia, 30 aprilie 2015
Good Value for Money Hotel

Nice room, friendly staff
7
We love the environment of the hotel, very comfortable. Starbucks is just around the corner.
Raportaţi această recenzie
Novy W. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 24 aprilie 2015
cleans

good design
6
The staff were generally friendly and helpful, Great Location and Great Facility
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

POP! Hotel Denpasar Teuku Umar BaliPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - IntrarePOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - RecepţiePOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Exterior hotelPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Cameră de oaspeţiPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Interior hotelPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - DotăriPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - HolPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Sală de şedinţePOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Exterior hotelPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Recepţie


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B04