De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

POP! Hotel Kuta Beach

Jl. Kubu Bene, Legian, Bali, Indonezia 80361

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,3

din 1164 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,0
Situare
7,3
Prestaţia personalului
7,5
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,8
Confort/Standard Cameră
7,4
Alimentaţie/Local
5,7
Toate opiniile (1164)
Sortare:
Flaviano M. Călători în pereche Italy, 4 octombrie 2012
piacevole soggiorno

nessuno
6,3
abbiamo soggiornato per 6 notti preso questa struttura che si trova a nord di kuta nella zona di legian. l'hotel e' nuovo pulito, ha una bella piscina ma il servizio lascia un po a desiderare in quanto il personale e' molto giovane, inesperto e non parla bene le lingue anche se devo dire che si sono impegnati molto nel sofddisfare ogni richiesta. si trova un po fuori mano ma la spiaggia e' 5 minuti a piedi. nelle vicinanze ottimi ristoranti per mangiare a prezzi convenienti.
Raportaţi această recenzie
Thenry P. Călători drum de afaceri Indonesia, 23 mai 2016
Overall good
5
Good location, value for money, modern hotel, swimming pool in front of lobby hotel/ receptionist, breakfast must order one day before and the taste so so, i'm afraid because in my second night someone knocks my bedroom door 3/4 times every 2/3 hours and so crowded.. If you wanna go in group i think this hotes could be a good optional but not for couples 😊
Raportaţi această recenzie
Afdal A. Familii cu copii tineri Indonesia, 11 mai 2016
Good location and value
6
The price is very good considering the location and service you get. But the 24 hours store should be bigger with more choices and the pool should have more lights at night
Raportaţi această recenzie
Arsalan K. Călători în grup United Kingdom, 10 mai 2016
Taaaa
6
Taaaaa
Raportaţi această recenzie
Tamara J. Călători individuali Canada, 4 mai 2016
Good but needs a bit of clean
5,3
Good place for the price. However could be cleaner. Walls very dirty, shower smelled mildew-y. Very poor wifi in my room. Good bed and decent space for one person. Friendly staff. Decent breakfast. Nice pool area.
Raportaţi această recenzie
Khathoon R. Călători drum de afaceri Maldives, 19 aprilie 2016
Right choice !
6,7
Staff were very helpful and informative. Super clean rooms. Good breakfast. Close to beach.
Raportaţi această recenzie
Williem W. Familii cu copii tineri Indonesia, 18 aprilie 2016
Good
5,7
Not me staying, but heard from the guests that they quite satisfied
Raportaţi această recenzie
Maria P. Călători în grup Philippines, 15 aprilie 2016
bicol winners
6,7
food was good, clean sheets. very cozy hotel
Raportaţi această recenzie
Anton T. Călători individuali Indonesia, 13 aprilie 2016
good
5,7
Good price good location...
Raportaţi această recenzie
Kim I. Familii cu copii tineri Australia, 10 aprilie 2016
Great place to stay
4,7
Great staff. Great communal area, pool etc. V central. I'll be back!
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
POP! Hotel Kuta Beach BaliPOP! Hotel Kuta Beach Bali - VederePOP! Hotel Kuta Beach Bali - PiscinăPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Exterior hotelPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Cameră de oaspeţiPOP! Hotel Kuta Beach Bali - IntrarePOP! Hotel Kuta Beach Bali - RecepţiePOP! Hotel Kuta Beach Bali - HolPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interior hotelPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Facilităţi de recreerePOP! Hotel Kuta Beach Bali - Facilităţi de recreerePOP! Hotel Kuta Beach Bali - Facilităţi de recreerePOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interior hotelPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interior hotelPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interior hotelPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interior hotelPOP! Hotel Kuta Beach Bali - PiscinăPOP! Hotel Kuta Beach Bali - PiscinăPOP! Hotel Kuta Beach Bali - PiscinăPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Piscină


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A06