De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Pullman Hanoi Hotel

40 Cat Linh Street, Dong Da District, Dong Da District, Hanoi, Vietnam 10000

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,9

din 368 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,8
Situare
7,6
Prestaţia personalului
8,2
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,4
Confort/Standard Cameră
8,2
Alimentaţie/Local
7,5
Toate opiniile (368)
Sortare:
Nathaworn H. Călători drum de afaceri Thailand, 18 mai 2016
Good hotel and location
6
Will recommend
Amy Y. Călători în grup Canada, 18 mai 2016
Tourist
6,7
Great service. Great place.
Chinh L. Călători drum de afaceri Australia, 14 mai 2016
Good stay
5,3
Should have some live music/piano at the lounge
Kok S. Călători în pereche Singapore, 13 mai 2016
It does not make sense for us to wear shoe to take
4,3
Every night I order room service, but every time the room service no cannot get through. I have to call the lobby, and even get them to come up to my room to place order.
Nittaya J. Călători drum de afaceri Thailand, 11 mai 2016
Good & Clean
6,3
Lovely Hotek
Norlida K. Călători drum de afaceri Malaysia, 7 mai 2016
Ok
6,7
Acceptable
Jay K. Călători drum de afaceri India, 11 aprilie 2016
Comfortable Business Hotel
5,7
Good hotel, staff need to be more generous.
Pankaj K. Călători drum de afaceri India, 18 martie 2016
Very Good and reasonably priced
5,3
Good location, lots of restaurants nearby. Rooms are good sized and with all amenities. Have stayed here twice and was upgraded both times. Well trained staffs, only drawback is just one restaurant in the hotel, but, presence of plenty of restaurants at walking distance makes up for that. Overall a very good hotel at a reasonable rate.
Anne N. Călători în pereche Vietnam, 17 martie 2016
Staff's attitude is not good
3
Staff's attitude not really good.As a five star hotel,it must be better . When I send request to hotel, one staff already confirmed with me but when i showed up at the counter, the receptionist said that they did not receive any request and answer me that no more room to change as my request before.They eventually give me a room with a unhappy face.I just wonder that really a 5 star hotel service which Passenger expect?By the way, staff 's attitude must be considered.I am really disappointed about what I expect when I choose your hotel for my vacation.
David S. Călători drum de afaceri United Kingdom, 4 martie 2016
Decent Experience
4,7
Simply a good value hotel without being stunning!
1 din 1 recenzii
Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Exterior hotelPullman Hanoi Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantPullman Hanoi Hotel Hanoi - BufetPullman Hanoi Hotel Hanoi - RecepţiePullman Hanoi Hotel Hanoi - Interior hotelPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interior hotelPullman Hanoi Hotel Hanoi - Sală de balPullman Hanoi Hotel Hanoi - Sală de balPullman Hanoi Hotel Hanoi - Sală de şedinţePullman Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interior hotelPullman Hanoi Hotel Hanoi - PiscinăPullman Hanoi Hotel Hanoi - Sală de fitnessPullman Hanoi Hotel Hanoi - PiscinăPullman Hanoi Hotel Hanoi - Exterior hotelPullman Hanoi Hotel Hanoi - Pub/LoungePullman Hanoi Hotel Hanoi - SpaPullman Hanoi Hotel Hanoi - SpaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Sală de şedinţePullman Hanoi Hotel Hanoi - Sală de şedinţePullman Hanoi Hotel Hanoi - Sală de şedinţePullman Hanoi Hotel Hanoi - Sală de şedinţePullman Hanoi Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiPullman Hanoi Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interior hotelPullman Hanoi Hotel Hanoi - BufetPullman Hanoi Hotel Hanoi - Pub/LoungePullman Hanoi Hotel Hanoi - Pub/LoungePullman Hanoi Hotel Hanoi - IntrarePullman Hanoi Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interior hotelPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantPullman Hanoi Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăPullman Hanoi Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiPullman Hanoi Hotel Hanoi - Sală de fitnessPullman Hanoi Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiPullman Hanoi Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantPullman Hanoi Hotel Hanoi - PiscinăPullman Hanoi Hotel Hanoi - Executive LoungePullman Hanoi Hotel Hanoi - Executive LoungePullman Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantPullman Hanoi Hotel Hanoi - Restaurant


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A05