De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Putri Ayu Cottages

Jl Bisma, Ubud, Bali, Indonezia 80571

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,0

din 375 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,3
Situare
6,3
Prestaţia personalului
7,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,1
Confort/Standard Cameră
7,5
Alimentaţie/Local
6,2
Toate opiniile (375)
Sortare:
Mauro F. Călători în pereche Italy, 25 noiembrie 2012
Ottimo hotel

Posizione tranquilla
5
Discreto hotel con camere grandi . Leggermente fuori Ubud , Bella piscina , camere migliori non hanno tv e frigo ma hanno connessione wifi e sono vicino piscina quelle piu economiche sono piu nuove e hanno tv frigo ma non hanno wifi . Non ci sono cassette di sicurezza ne in camera ne alla reception . Documenti , passaporti e soldi si possono lasciare pero alla reception in un armadio . Hotel assolutamente affidabile . C'è piccolo parcheggio per auto . Colazione nella norma . Consigliato a coppie e famiglie munite di automezzo privato
Raportaţi această recenzie
Valter B. Călători în pereche Italy, 4 iulie 2012
Hotel picevole

Servizio e tranquillità
6
Camere grandi un po' vecchie, ultimi 200 metri di strada sterrata e pericolosa soprattutto la notte
Raportaţi această recenzie
Viviana C. Călători în pereche Italy, 18 august 2011
posizione tranquilla ma hotel scarso!!!

posizione molto tranquilla e vicina dal centro 15 minuti a piedi ma è meglio affittare il motorino la strada che porta all'albergo è sterrata e molto buia di notte.Stanze enormi ma la biancheria lascia un pò a desiderare !!!!!Albergo lasciato un pò andare avrebbe bisogno di una risistemata generale.
6,3
è stato tutto sommato un buon soggiorno vista la tranquillità dell'hotel!!!ma la camera lascia un pò a desiderare per quanto riguarda la pulizia e la colazione era veramente scarsa.bisogna un pò adattarsi
Raportaţi această recenzie
Harry F. Călători în pereche United Kingdom, 14 aprilie 2016
Was awesome!
5,7
The hotel was great and Gusty was especially amazing!
Raportaţi această recenzie
Isabel G. Călători în grup Portugal, 13 aprilie 2016
3 days Ubud
3,7
Big room with two individual beds Not close from the center walking takes around 15 min. Staff is not friendly
Raportaţi această recenzie
Paul S. Călători în pereche Australia, 2 aprilie 2016
Cheap, but not great deluxe room
4,3
I regretted trying to save money by coming here. I guess for the price you can't expect much more, but at this stage in my life, it was our mistake to try and save some money. The room was musty with mould stains on the ceiling. It was ok for back packers and those on a budget, but we ended up leaving to stay elsewhere. They didn't have a room we could upgrade to available, and the upgraded superior rooms might be worth while, but the deluxe ones were pretty average. The pool area is quite nice, the air conditioning works well. Definitely a budget product that wasn't right for us. I don't necessarily blame the hotel, it is what you pay for, it was my own fault for trying to be tight.
Raportaţi această recenzie
Intan A. Călători în pereche Malaysia, 1 martie 2016
Awesome...they provide shuttle to/fro ubud market.

Staff, bed and service
7,7
Excellent. Free shuttle to ubud town. Environment peacefully
Raportaţi această recenzie
Wai H. Călători individuali Malaysia, 6 februarie 2016
Great place for a quiet getaway

Location, Clean, Friendly
8,7
Located in a very nice and quiet area, walking distance to the famous Monkey Forest road. I never really like being close to Monkey Forest Road but I changed my mind after I checked myself in to Ayu, it's so close to everything but yet disconnect to the 'outside world'. Love the place. Clean and space room, very friendly and helpful staff.
Raportaţi această recenzie
Milena B. Familii cu copii tineri Australia, 26 ianuarie 2016
Really bad hotel
1,7
The Hotel looked ok since we arrived at our room with a huge mold on the ceiling and dirty. We asked to change the room and we went to another room as bad as the first one. The rooms are so dirty and dark. The last straw was during the night when we wake up with a big noise and when we looked on the floor we saw a mouse. Yessss! Mouse inside of our room, underneath the bed!
Raportaţi această recenzie
Nicholas L. Călători în pereche Malaysia, 22 ianuarie 2016
Fulfill my needs and request.
5,3
The staff is friendly and helpful while they fulfill all my request for my time there even the flowers and decorations. Please keep up the good work! While Putri Ubud Spa 2 spa is just beside it makes this place a treasure. However, someone might like to ask the government to light up the back road a bit. Looks pretty dark to walk during night without lights
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Putri Ayu Cottages BaliPutri Ayu Cottages Bali - PiscinăPutri Ayu Cottages Bali - Cameră de oaspeţiPutri Ayu Cottages Bali - Cameră de oaspeţiPutri Ayu Cottages Bali - Cameră de oaspeţiPutri Ayu Cottages Bali - Cameră de oaspeţiPutri Ayu Cottages Bali - Balcon/TerasăPutri Ayu Cottages Bali - Balcon/TerasăPutri Ayu Cottages Bali - Cameră de oaspeţiPutri Ayu Cottages Bali - Cameră de oaspeţiPutri Ayu Cottages Bali - BaiePutri Ayu Cottages Bali - Cameră de oaspeţiPutri Ayu Cottages Bali - Cameră de oaspeţiPutri Ayu Cottages Bali - Cameră de oaspeţiPutri Ayu Cottages Bali - Cameră de oaspeţiPutri Ayu Cottages Bali - Cameră de oaspeţiPutri Ayu Cottages Bali - BaiePutri Ayu Cottages Bali - BaiePutri Ayu Cottages Bali - DotăriPutri Ayu Cottages Bali - DotăriPutri Ayu Cottages Bali - Balcon/TerasăPutri Ayu Cottages Bali - Mâncare şi băuturăPutri Ayu Cottages Bali - Mâncare şi băuturăPutri Ayu Cottages Bali - Mâncare şi băuturăPutri Ayu Cottages Bali - Mâncare şi băuturăPutri Ayu Cottages Bali - Mâncare şi băuturăPutri Ayu Cottages Bali - Mâncare şi băuturăPutri Ayu Cottages Bali - Mâncare şi băuturăPutri Ayu Cottages Bali - RestaurantPutri Ayu Cottages Bali - HolPutri Ayu Cottages Bali - HolPutri Ayu Cottages Bali - HolPutri Ayu Cottages Bali - IntrarePutri Ayu Cottages Bali - Exterior hotel


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C05