De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Moalboal, Filipine 6032 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Cameră de oaspeţi Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport şi activităţi Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Baie Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Cameră de oaspeţi Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Împrejurimi Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Magazine Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Împrejurimi Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/Lounge Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Recepţie Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Magazine Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Împrejurimi Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Magazine Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Restaurant Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport şi activităţi Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Atracţii în apropiere Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Restaurant
Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Atracţii în apropiere Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport şi activităţi Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Dotări Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport şi activităţi Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Exterior hotel Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Cameră de oaspeţi Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Exterior hotel Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Exterior hotel Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Împrejurimi Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport şi activităţi Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Facilităţi de recreere Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Recepţie
Zona Moalboal Număr camere: 25

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,5

din 489 opinii

Calitate-preţ
7,6
Situare
7,9
Prestaţia personalului
7,5
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,6
Confort/Standard Cameră
7,5
Alimentaţie/Local
7,0
Toate opiniile (489)
Sortare:
Claudio G. Călător în pereche Italy, 12 ianuarie 2013
Resort adatto a coppie romantiche.

Tranquillità e cortesia nel servizio.
8
Resort situato nell'isola di Mactan, non difficile da raggiungere dall'aeroporto. LUogo tranquillo non molto ben servito da taxi perchè all'interno di una sub-division, che devono essere chiamati dalla reception.
Raportaţi această recenzie
Nicholas B. Familii cu copii tineri United Kingdom, 3 august 2015
Overnight stay only

Efficient check in service. Good location and facilities appeared clean.
7
Only stayed one night and the check in check out process was great. Nothing to say bad about this place other than the rooms shown in the pictures for this resort on agoda were nothing like the one we stayed in. The rooms we were given were basic fan rooms so don't expect the semi modern ones I saw in the agoda pics.
Raportaţi această recenzie
Sigrid S. Călător individual Netherlands, 14 iulie 2015
Perfect stay if you want to dive!

The staff is super friendly And helpfull, you can choose from a large amount of European food if you would like. The gardenview room are big. And good price
8
I had a wonderfull stay! I did divingclass instructor is the best! Everything is well organized. And the gear is good! The house reef is wonderful. Even though the visibility was not good. I would definitely go there again!!
Raportaţi această recenzie
Mohamed R. Călător individual United States of America, 11 iulie 2015
Fair

Location - cleanliness - security
5,7
Raportaţi această recenzie
Mary G. Călător în pereche Philippines, 9 iulie 2015
Great Place for those who love To DIVE

Clean, nice staff and a relaxing place
8,7
We thank the receptionist 'coz they upgraded us to a superior room... It was our last stay in Moalboal and we really enjoyed it..thanks a lot!!!
Raportaţi această recenzie
Kwan Y. Călător individual Australia, 29 iunie 2015
good for vacation

the service is quite good, and the environment is suited for vacation, and the service of diving is good
7,7
Raportaţi această recenzie
Ann J. Călător în pereche Philippines, 14 iunie 2015
We love it

Clean, quiet and location
9,3
We love the place. We enjoy staying here. Good thing is not near on the bar/party area. My husband and I like relaxing place. we like the food.
Raportaţi această recenzie
Vanessa S. Călător în pereche Philippines, 12 iunie 2015
Both good and bad

Very near the coastline, beach is accessible, they let us borrow life vests for free while some of the snorkeling gears cam be rented for very cheap price
8,3
Enjoyed it as it is very close to the sea. Room was okay, however at night insects can come inside though doors and windows were already shut. Bad experience was with the comfort room. It has an awful smell all throughout our stay, plus the water supply was not really good thag we opted to take a shower outside by the poolside.
Raportaţi această recenzie
Matthew F. Călător individual United States of America, 21 mai 2015
Good for diving. That's the only reason to stay.

Diving, location, decent service
6,7
Meh
Raportaţi această recenzie
Wong M. Călător în pereche Malaysia, 19 mai 2015
Value for money

Clean,
6,3
We book a room with fan. It is very hot at night,change to air cond room in the end, just for sleeping. Maybe due to the hot weather. The room is clean n valuable. Worth for it.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Quo Vadis Dive Resort MoalboalQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Cameră de oaspeţiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport şi activităţiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - BaieQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Cameră de oaspeţiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ÎmprejurimiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - MagazineQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ÎmprejurimiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/LoungeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RecepţieQuo Vadis Dive Resort Moalboal - MagazineQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ÎmprejurimiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - MagazineQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport şi activităţiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Atracţii în apropiereQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Atracţii în apropiereQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport şi activităţiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - DotăriQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport şi activităţiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Exterior hotelQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Cameră de oaspeţiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Exterior hotelQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Exterior hotelQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ÎmprejurimiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport şi activităţiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Facilităţi de recreereQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RecepţieQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Facilităţi de recreereQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Exterior hotelQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ÎmprejurimiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport şi activităţiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Exterior hotelQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Exterior hotelQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Moalboal - VedereQuo Vadis Dive Resort Moalboal - PiscinăQuo Vadis Dive Resort Moalboal - PiscinăQuo Vadis Dive Resort Moalboal - PiscinăQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/LoungeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - HolQuo Vadis Dive Resort Moalboal - VedereQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ÎmprejurimiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ÎmprejurimiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ÎmprejurimiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ÎmprejurimiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ÎmprejurimiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ÎmprejurimiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ÎmprejurimiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - HolQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Facilităţi de recreereQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/Lounge


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C08