De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

R Mar Resort and Spa

33 Soi Rat U Thid 200 Pee 1, Rat U thid 200 Pee Road, Patong, Phuket, Thailanda 83150 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Jintana Patong
R Mar Resort and Spa Phuket - Restaurant R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/Lounge R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/Lounge R Mar Resort and Spa Phuket - Exterior hotel R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/Lounge R Mar Resort and Spa Phuket - Restaurant R Mar Resort and Spa Phuket - Exterior hotel R Mar Resort and Spa Phuket - Exterior hotel R Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţi R Mar Resort and Spa Phuket - Spa R Mar Resort and Spa Phuket - Spa R Mar Resort and Spa Phuket - Piscină R Mar Resort and Spa Phuket - Spa R Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţi R Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţi R Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţi
R Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţi R Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţi R Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţi R Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţi R Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţi R Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţi R Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţi R Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţi R Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţi R Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţi R Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţi R Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţi
Zona Patong Număr camere: 78

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,3

din 2630 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,3
Situare
8,8
Prestaţia personalului
8,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,6
Confort/Standard Cameră
8,5
Alimentaţie/Local
7,6
Toate opiniile (2630)
Sortare:
Alessandro A. Călători în pereche Italy, 25 mai 2014
Il migliore hotel provato in Thailandia

Tanta gentilezza e disponibilità. Ottima pulizia posizione perfetta per il divertimento notturno senza essere disturbati durante il sonno dal rumore dei locali e del traffico di patong
10
Ottimo... tant'è che ci fermiamo in questo albergo fino a fine vacanza...
Raportaţi această recenzie
Roberto P. Călători individuali Italy, 2 martie 2014
Posizione quasi centrale.. Camere pulite ok

Posizione camere e piscina
6,3
normale e vicino al mare .. Anche se in centro silenzioso
Raportaţi această recenzie
Maco C. Călători în pereche Italy, 30 iulie 2013
discreto hotel

bella piscina, non troppo costoso, location
5
Raportaţi această recenzie
Massimo B. Călători individuali Italy, 7 septembrie 2012
Buon hotel posizione centrale ma molto tranquillo

Tranquillità, location , pulizia delle camere , cordialità e disponibilità degli addetti
8,7
Buon hotel vicino a tutte le attrazioni di Patong e alla spiaggia , camere spaziose e pulite , parcheggio privato con security 24 ore al giorno. Buona colazione , bella la piscina con idromassaggio bella la spa con sauna e trattamenti a pagamento. Ottimo il servizio sempre disponibile .
Raportaţi această recenzie
Alessandro M. Călători în grup Italy, 2 martie 2010
Un ottimo soggiorno!

Personale molto gradevole e cordiale, belle camere, staff sempre molto disponibile per ogni necessità, ottima posizione a 10 minuti a piedi da Patong beach e colazione squisita.
9,7
Raportaţi această recenzie
Fernando V. Călători în pereche Italy, 24 ianuarie 2010
Buon Albergo

Ottimo come locazione,vicinissimo al mare e alla vita notturna.Ambiente nuovo e ben curato.Personale gentile.
7,7
Concludendo,l'albergo è funzionale ed è posizionato in posizione strategica.Praticamente si ha tutto vicino.Quando sarà terminata la costruzione di un edificio proprio dietro all'hotel,penso che l'albergo diventerà uno dei migliori della sua categoria.
Raportaţi această recenzie
David T. Călători în pereche United Kingdom, 31 ianuarie 2016
relaxing

very close to all you want, excellent service, room overlooking pool fantastic,
9,7
Excellent value, we stayed here at the start of our holiday for 3nights staff are very helpful and look after you , on our 2nd night we had to eat in for our evening meal due to a heavy rainfall which went on for 2 hours but what a pleasure it was food fantastic and the staff in dining room really nice, would recommend this hotel if you want to relax in your hotel but everything within 5 min walk, the beach a bit longer say 15min but hotel do supply drop of bus.
Raportaţi această recenzie
Susan F. Călători în pereche United States of America, 7 ianuarie 2016
R-Mar perfect location near Patong Beach, but...

The location was a quiet dead end little oasis. Nice and quiet and friendly staff.
7,3
Stay was great, water coming out of shower on floor I can handle and so can R-Mar there was a drain in floor to help. I can't however give them a higher stars than 3 because of their bed. It was really uncomfortable, very hard. We always judge on this answer to the following question: Would we stay again? It's a no because of the bed.
Raportaţi această recenzie
Philipp B. Călători individuali China, 3 ianuarie 2016
All good, but expensive at this time of year

Room size and and interior very good, friendliness of staff, location
8,3
Raportaţi această recenzie
Joel P. Călători în pereche United States of America, 1 ianuarie 2016
We must have gotten the staff quarters!!

the rate, location and staff were adequate.
6
I was disappointed with the room we received. Instead of the king bed I requested we got two doubles pushed together. The lights came on in the middle of the night( they said they've had that happen in our room before ). The shower leaked everywhere and seemed rather unkept. I feel that given the look of the exterior that the interior was just a shame. I was excited when we showed up and less that happy when we saw our room. Maybe we were just unlucky.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

R Mar Resort and Spa PhuketR Mar Resort and Spa Phuket - RestaurantR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Exterior hotelR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - RestaurantR Mar Resort and Spa Phuket - Exterior hotelR Mar Resort and Spa Phuket - Exterior hotelR Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţiR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - PiscinăR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţiR Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţiR Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţiR Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţiR Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţiR Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţiR Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţiR Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţiR Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţiR Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţiR Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţiR Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţiR Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţiR Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţiR Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţiR Mar Resort and Spa Phuket - ÎmprejurimiR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/LoungeR Mar Resort and Spa Phuket - PiscinăR Mar Resort and Spa Phuket - PiscinăR Mar Resort and Spa Phuket - PiscinăR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - PiscinăR Mar Resort and Spa Phuket - PiscinăR Mar Resort and Spa Phuket - PiscinăR Mar Resort and Spa Phuket - HolR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţiR Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţiR Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţiR Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţiR Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţiR Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţiR Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţiR Mar Resort and Spa Phuket - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A01